atilla0606 bilal kardeşime simal kardeşime haziran kardeşime nozgen kardeşime gamze 19 kardeşime deva kardeşime tlha kardeşime tlay kardeşime merilyn kardeşime fttan kardeşime mhtcm kardeşime dilek kardeşime merve kardeşime bu sitedeki tüm arkadaşlarımıza yolladık allahım bu cuma vaktinde okuduğumuz kuran vesilesi ile tüm arkadaşlarımı sıkıntılarından kurtarsın inşallah amin...
tüm kardeşlerime yasin mülk cuma amme ve hatim duası yolladı annem
(18 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BENİM
ALLAH ANNENİZDEN DE SONSUZ RAZI OLSUN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
handanemru okadar mutlu oldum ki anlatamam canim kardesim...
allah razi olsun seninde o güzel annecininde agzina yüregine saglik.tüm okudugunuz dualari kabul eylesin yüce mevlam...
rabbim ne muradiniz varsa versin biran önce ...selametle...
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun kardeşlerim ben inanın size dua ettikçe dualarımızı paylaştıkça çok mutlu oluyorum amin...
allah razi olsun. bende okudum ve site deki kardeslerime yollamıstım. ama anneginide tekrar eklicem kardesim.ALLAH razi olsun.. AMİN..
allah razı olsun amin amin
ALLAH RAZI OLSUN ANNEMDEN RABBİM DUALRINI KABUL EYLESİN HEPİMİZİN SIKINTILARINI ALSIN RÜZGARLARLA GÖTÜRSÜN RABBİM AYETEL KÜRSİ OKUDUM BENDE ANNEME YOLDAŞI OLSUN AMİN.
canım kardeşim allah razı olsun sizin sıkıntılarınızzıda allahım merhamet etsin
Allah razı olsun okuyan dilleriniz alınan nefesiniz darlık görmesin
iki cihanda sıhhatli afiyetli eylesin Yaradanımız amiiin18 yıl önce gönderildi # -
ecmaın amin..
handanemrullah
allah razı olsun annenın gonlune saglık allah razı olsun oda dar yuzu gormesen efendımız hep yanında olsun dualraında benıde kattıgın ıcın tesekruler bırı bana dua ettıgı zaman yuregım nasıl cosuyo bılıyo musun o kadar ıhtıyacım varkı ıns hersey cok guzel olacak18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin Allah razı olsun Rabbim kabul etsin ve bu dualar yüzü suyu hürmetine Rabbim gönlümüzdekini versin inşallah
AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun kardeşim.
Rabbim iki cihanda yar ve yardımcınız olsun inşaallah. AMİN AMİN AMİN
fatiha okuyorum rabbim razı olduğu kullarından eylesin inşaallah.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN...
RABBİM RAZI OLSUN.
Allah razı olsun. Allah kabul etsin. Amin. Annemizin ve sizin yüreğinize sağlık. Selametle..
tüm din kardeşlerimden allah razı olsun amin diye coşan gönüllerinizi rabbim inşallah hiç üzmez hepinizi çok seviyoruz allahım eksikliğinizi göstermesin inşallah amin..
AMİN AMİN AMİN.
KIRK DEFA KABUL OLMUŞ HAC SEVABI DUASI
İbrahim aleyhisselam, (Elhamdü lillahi kable külli ehad, vel hamdü lillahi bade külli ehad, el hamdü lillahi ala külli hâl) diye dua edince, Hak teâlâ, (Ya Cebrail, dostuma selam söyle! O üç kelamı üç defa söyledi, ben azimüşşan da, ona kırk defa kabul olunmuş nafile hac sevabını verdim. Bu duayı okuyan her Müslümana da, aynı sevabı ihsan ederim) buyurdu. (Miftahül cenne)
Elhamdü lillahi kable külli ehad = Her şeyden önce Allahü teâlâya hamd ederim.
El hamdü lillahi bade külli ehad = Her şeyden sonra Allahü teâlâya hamd ederim.
El hamdü lillahi ala külli hâl = Her halükârda Allahü teâlâya hamd ederim18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.