hayırlı cumalar arkadaşım sen geçengün bana demiştin hatırlarsan çevirgel duasını konuşuyorduk çok fazla birşey diyemiyorum abiler kızıyor demiştin canım fırsat buldukça oku ben rahatlıyorum demiştin yanlış anlamamışım değilmi gerçekten herzaman okunabilirmi ters tepmezmi sen faydasını grdün mü güzelim azcık açarsan iyi olur
FTM CANIM BİRŞEY SORUCAM
(43 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
hazıran cnaım gel sen vazgec okumaktan yaa evet denedım sonucunuda aldım ama gel vazgez ınan senın ıccın hayrısa gelecek bana o dua bıraz buyu gıbı gelıyo hatta yaslı teyzem var sordu dınımızdede boyle bı dua yoktur dedı ben gene okuyacaktım ama ınan vazgectım allah muhafaza dınden olmak var gleın su cevırgelden vazgecelım bugun yaslı teyzem yanıma gelcek bana dua soyleyecek kurandan surelre canım bende alınca sana gonderıcem hemen onemlı onal duada zaten nıyet canım nıyetını yap hayrı unutma bak ben 19 lu dua varya namazlardan sonra cekıen tesbıhler ve 19 gun ne gordum bılıyo musun karsımdan gozumun ıcı baka baka baska bı kızla gectı el ele dua ettım cvp geldı cok surkur ama ıyı ama kotu ınan o kadar kotuyum kı kotuyum bıle dıyemıyroum dua edıyroum cvp gelıyo benım duama ıstedgıım gıbı cvp gelmıyo dıyee duam kabul olmuyo degıl bılıyosun bunu yazarken sen ınanıyo musun de ınan yuregım yanarak kanıyrark soyluıyroum rabbım dıyrum ben her gece fetıh suresını okurdum rabbım derdım gonlnu fet edıyım ama dun ne dedım bılıyo musun rabbım benı senı feth etmek ıcın ıstıyroum dedım hayrı yasarken gormek cooook zor cookkk once sabret sonra seyrettt canım teyzem gelınce sana yazıcam ogrendıklerımı benım ısın aslında cokda anlatmıycam dedım merve yonetıcılerın soyledıklerıne uzulmus bende uzuldum ama bız kadınalr konusmadan yapamıyrouz galıbaa
18 yıl önce gönderildi # -
geldim hazirancim... ya acikcasi cevirgel duasini bende okumayi düsünüyordum ama korktum ya aksi birsey olursa...? :(
bak ftm kardesimizin teyzesi büyü gibi birseymis diyor cevirgel duasi icin... ya allah cezalandirirsa bizi ya hic geri gelmelerini nasip etmezse bu yüzden- daha cok icimiz yanmaz mi?
sonucta bunu bize verecek olan kim dualarimizi kabul edecek olan kim:
yine Allahu teala.
neden ondan istemiyoruz icten yalvararak dua etmiyoruz...gercekten bol bol dua edip sabretmeliyiz - biliyorum cok zor ama baska caremiz yok ki... :(
yanlis düsünüyorsam düzeltin beni..18 yıl önce gönderildi # -
canım çok haklısın çevirgel banada büyü gibi geldi ama ben onu iyi bir yerden duydum inanki büyü değilmiş araştır istesen sen genede googldan falan..........bilmezmiyim canım benim sevdiğim vardı 5 sene öncesi ayrıldık anlatamam sana ciğerim yandı kendime gelemedim ve evlendi halimi düşün işte unuttum ama insanda yaralar bırakıyolar....şimdi de sevdiğimden ayrıyım o beni hiç sevemedi o anlamda göremedi aşk olarak ben onu çok istiyorum başkasıylan evlenicek diye çok korkuyorum inan haber gelicek diye elim ayağım titriyo biz hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz karşılıklı görüşemesekte derdimiz aynı ben burayı bundan çok seviyorumbirbirimizin derdine yardımcı oluyoruz kendi derdimizi unutuyoruz zaman geliyor benim sevdiğim yanımda yok belki ama burası bana bir sürü dost kazandırdı canım onun için mutluyum huzurluyum bana bize arkadaşlarım dua ediyor çünkü:)başkasına gönlü kaymadıysa umut var ama kaydıysada hiç umut yok bence:(çünkü yaşı yerinde 30 yaşında benim için dua ediceksen eğer onun başkasıylan evlenmesini istemiyorum canım belki bu istediğim bencillik ama 4 sene öncesi ben çok çektim ve eşiylen çok mutlular mutlu olsunlar banane ama ben aynı acıları yaşamamak için gökselin benden başkasıylan asla evlenmesini istemiyorum böyle düşünüyorum diye beni kınama canım ben seni o kadar iyi anlıyorum ki ilk sevdiğimi bende görüyorum eşiylen onlar sevgiliykende gördüm ama elden bişey gelmiyor onun için 5 sene öncesi çok okudum allaha çok yalvardım ama o bana dönmedi sevgilisi old öğrenince bıraktım okumadım ama gökseli bırakmak istemiyorum
gamzem cok dogru soyluyosun bende senın gıbı dusunuyorum once sabredıcez sonra seyredıcezzz hayılısını her seferınde basına kelemelıyız unutmayın yuregımız ne kardar yansada buda bızım ımtıhanımız sıze bı hıkaye anlatıyım koyun fakır gencı gonlunu padısahın kızına kaptrırı delı dıvane olur gıder bı dervıse danısır dervıs derkı bak sana bı yol soyleyım allah dıyceksın der allllah gece gunduz alllah sonra sona gonlun sana dogru olanı gosterecek bızım genc baslamıs sabah aksam alllah da allah aaallaah da allah yatar allah kalkar allah sonra bı gun padısah derkı ben kızıma bı es arıyorum ama esı oyle parada pulda olmasın allah yolunda olusn kılık degıstırı gıder bızım gencı gormeye bızım genc allah daa allah allah da allah dıyodur hala padısah sorara benım kzımı ıstermısın genc dusunur ama kalbı derkı alllah alllah padısahda cvbını almıs dır burdan ne cıkardınız bakalım arkadaslar bızde beynımız bırakıp gonulmuzun sesını duymaya basklyoalım artıkkk
yok canım yalnış düşünmüyosun ama inanın ki bana büyü değil dediler güzel şeyler yazıyor içinde çünkü benim de kafamı karıştırdınız kızlar daha bilgili ablalarımıza sorarız ayşe abla mesela senin yazını buldum gamzem gamzeli kardeşim benim varmı gamzen tatlım yazını okudum ve çok üzüldüm sana yar olmamış başkasınada olmamış neler okudun o sözlüyken canım hangi dualar belirli bir dua yaptınmı
güzel ftm ben çok sabırsız bir insandım bazen hala daha da öyle hatalar yapıyorum hemen herşey olsun istiyorum dualarımın hemen kabul olmasını istiyorum ama birgün bir ablam bana dedi oku dualarını sabret seyret bakalım allah hayırlısını versin de dedi evet ben sabretmeye başladım sonra bu site karşıma çıktı bana tamamen sabretmesini öğretti sabrediyorum benim yazımı okun mu sana cvp beni kınamadın dimi arkadaşım
hazıran canım teyzem gelecek bıraz sonra ıns haberdar edıcem allahın ıznıylee
ben bişey soracam ftm
dualarıma isteklerime kavuşmak için yapmadığım bişey kalmadı diyebilirim daha kavuşamadım ama yapmaya devam edyorum yılmadım yıkılmıcam devam edecem.bakıyorum çevremdekiler namaz kılmayanların dua etmette gayret göstermeyenlerin nasıl işleri rast gidiyor istekleri oluyor anlamış değilim acaba bende bi kusurmu varmı bi günahımmı var bilemiyorum yoksa allah beni
sevmiyormu???seviyorda geciçtiriyormu beni sınıyormu sabrımı...içimde okadar burukluk var anlatamam...
cevaplarsanız sevinirim18 yıl önce gönderildi # -
ben sana yasadıklermı anlatsam hazıran benım yerıme oturup sen aglarsın ınana evet sabırsızlık sabırsızız bende oyleyım ama hayat nerler ogretıyoo dımı artık aglamamayı olaylarda ıcıne dalmadann ustunden atlayarak gecmeyı ogrenmeye calsıyorum bı kere yazmıstık yuregımın cıglıklarında kulaklarım sagır oldu dıyeee bılıyo musun ınan bende yatıryorum allllah kalkıyorum allah anlattıgım hıkaye gıbı oldum bakalım mevlam bana ne gosterıcek olum acısını gıden acısını rabbım bunları unutturacak baska dert vermesın dıyelımmm
namaz kılmayanların dua etmette gayret göstermeyenlerin nasıl işleri rast gidiyor acaba bende bi kusurmu varmı bi günahımmı var Demişsin kardeşim.Bune biliyomusun şeytanın senin dua etmeni,namaz kılmanı engellemesi için bir vesvese.Sana diyo ki şeytan "bak namz da kılıyosun,dua da ediyosun ama hani duan kabul olmuyo.Sende bir kusur bir günah var.Namaz kılmayıp dua edenlerin ki bile kabulolurken senin ki olmuyo"
Şeytanın bu oyununa gelme.18 yıl önce gönderildi # -
esra kac yasındasın canım
haklısın talia uyardığın iyi oldu
allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
yaşım yazıo 30 yoksa bana yakıştıramadınmı yazdıklarımı kızmışın eminim, ama öyle değilmi..
taliha kardeşim uyardı rabbim razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
Ne demek cnm ALLAH senden de hepimizden de razı olsun.
benım fetva vermeye hakkım yok ama acızane fıkrımı soyleyım arkadaslr ben kader bahsını hoca efendının 3 kere okudum her seferınde farklı seyler ogrendım kader cokkarısın bı mevzu bende dıyorum arada rabbım bı kusurum mu var dıyee ama ınan gonulden bılıyorum bız ımtıhana geldık ımtıhanımızı cekıyorum sen bunu tsıya bılırsın ben bu kadarını rabbım herkese ayrı ayrı dert verıyoo hanı bı soz vardrı komusunun tavugu komsuya kaz gorunur sen onların duası kabul oluyo dıyosun yaa sen onların neler yasadıgını nerden bıleceksın onların sadece artılarını goruyosun kendının eksılerını esracımm sen eksılerınle hayatı ogrenıyosun ılekı yasamnından bunlardan ders alarak yapıysan kazandıgın nokta bu boyle dusun bakalım ıns yardımcı olmusumdur
yok esracım olurmu anlatırken nasıl bı uslup kullanıyım dıye sordummm yanlıs anlama senı kıracak bırsey yazdıysam ozurdılerım
allah razı olsun ftm en azından seytanın hilesine düşmekten korudunuz benii...
bu kadar yaptığım emeklerim boşa gidecekti yardım almamda iyi oldu..
esra ablacım allah seni sevmez olur mu hiç namazlarını allah kabul etsin allah şöyle dermiş bu kulumun sesini çok seviyorum onun isteğini hemen vermeyin bana çok dua etsin ama diğer kafirinkini verin onunsesini beğenmiyorum demiş ben bu sözden çok etkilenmiştm ablacım bende senin gibi düşünüyordum çünkü allah beni sevmiyor allah her kulunu sever canım benim öyle düşünme lütfen
ne demek elımızden dılmızden gonlumuzden bı yardım geldıyse ne mutlu bızeee allah yardımcın olsun bızı sytanın hılelerınden korusun
aminnnnnnnnnn
saol saol hazirancım
rabbimde senin dualarınıda isteklerinide cuma günde kabul etsin amiiiin.
ftm, talia hepinizin muradlar kabul olsun inşaallah amin18 yıl önce gönderildi # -
aminnnnnnnnnnnnnn ablam
bıde arkadaslar allah herkese namaz kılmayı nasıp etmez bız kılanlar allah kabul esın ozel ınsanları herkes musluman ama neden ınsanlar kılamıyo kılanlar hepmız cok ozelız cunku allah bıze nasıp edıyoooo farkında degılız ama ınsanlar ıster ama yapamaz dua etmek ısterel ama dılerı baglanır hepsı yuce mevlamın bıze hedıyesı
haziran ben de çok etkileniyrm bu sözden şimdi bile tüylerim ürperdi keşke hiç kabul olmasa da Rabbimiz razı olsa değil mi ?
evet canım ben ilk duyduğumda çok kötü olmuştum birde ben güzel yazamadım aklımda kalanı kadar benim okuduğum yerde çok güzel yazıyordu canım
bizler özeliz doğru( ftm)
hatta diyorumki rabbim erken yaşta kalp gözümü açtın, sana dua etmekle ellerimi açtırdın müslüman olarak doğduğuma ne kadar şükretsek azdır....binlerce erhamdüllah18 yıl önce gönderildi # -
yok haziran kardesim gamzelerim yok malesef ismim gamze sadece:)
ya ne düsünüyorumbiliyor musunuz onlar hic üzülüp aglayip kahroluyorlar midir bizim icin. hic zannetmiyorum ama terk eden onlar...
ben ayri iken hic özel bir dua okumadim sadece icimden gecenleri rabbimden diledim hepsi bu...ve kabul oldu hamd olsun...
ama sonucum yine hüsran yine hüsran18 yıl önce gönderildi # -
ftm canım benim oluyor bazen gerçekten dilim bağlanıyor sanki çok üzülüyorum sonra napmam gerekiyor........az öncede yazdım okumuşsundur ilk sevdiğimin sevgilisi old duyunca duaları bıraktım allah beni sevmiyor dedim esra abla gibi isyan ettiğim oldu ama gökseli bırakmak istemiyorum ne olursa olsun allah kabul eder dimi affetmiştir beni dimi gene aklıma geldi çok üzüldüm o günlerim geldi aklıma
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.