tüm dua dostlarımı yine unutmadım..yine rabbime onlar icin bu mübarek günün yuzu suyu hürmetine yalvardım...rabbim dua dostu kardeşleriimin sıkıntıısını gidersin..rabbim dertli hasta kardeşlerime hastane kapılarında şifa arayan allah diyen kardşlerime deva, borclu kadşlerime ödeme kolaylığı gönül yarası ceken ici ayrılık acısıyla yanıp tutuşan kardşlerime de hayırlar diledim..işallah gönüllerindekini rabbimhayırlı kılar..eğer hayırlı değilse daha cok sevip sevilecekleri yeni kapılar acar..rabbim bu ugüzel günün yüzü suyu hürmetine tüm dua dostu kardşlerimin istek ve hacetlerini kabul eder..kaan kardşlerinin onlar icin ettiği duayı kabul buyurur...rabbim hepinizden hepinize razı olsun..rabbimsizleri dua eden ve duası kabulolan kullarından eylesin...hepiniz icin dua ettim...buyrun amin diyin duama kardşlerim...rabbim sizlerden razı olsun...
CUMA NAMAZIMDA TÜM DUA DOSTLARIM AKLIMDA VE KALBİMDEYDİyine!
(16 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin amin Allah razı olsun Rabbim kabul etsin inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul etsin kardeşim, Allah razı olsun.
Selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
amın amın amın allah razı olsunnn
amin allah razı olsun güzel kardeşim allahım 2 cihanda yüzünüzü güldürsün inşallah amin..
ALLAH KABUL ETSİN.
ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN.
Allah razı olsun amin
ALLAH RAZI OLSUN. ALLAH KABUL ETSİN KARDEŞİM. RABBİM İKİ CİHANDA YAR VE YARDIMCIN OLSUN
ALLAH RAZI OLSUN KAANM KARDEŞ BİZİM İÇİN NE DİLEDİYSEN RABBİM VERSİN SANA
sizler hep aklımda hep kalbimdesiniz...her duamda artık sizler icin dilim dua eder oldu..sizlere dua ederken kendi sıkıntılarımı unutyrm...sizlere dua ederken rabbime birkatdaha yakın hissdyrm kendimi..öylesine huzur buluyrm ki..işallah icimizden birilerinin duaları rabbime ulaşır işallah icimzden birilerinin duaları rabbimin katında kabul olur...amin...
AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB
Allah razı olsun kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN SAĞOL
AMİN AMİN AMİN...ALLAH RAZI OLSUN ALLAH TÜM DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH...
agzina yüregine saglik canim kardesim kaanm... allah razi olsun ne muradin varsa versin...
amin amin .allah razı olsun,allah kabul etsin.
ALLAH razı olsun dualarımız kabul olsun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.