Şırnak dağlarına teröristlerin ele geçirilmesi için operasyonlar düzenleniyor su anda Yüzlerce komandonun katıldığı Cudi ve Küpeli dağlarındaki operasyon var. Bestler-Dereler bölgesi ile Kato Dağı'nda da hava destekli operasyon başlatıldı. Ayrıca Uludere- Çukurca ve sinirda Savas alarimi var...Arkadaslar ülkemizin su Terör illetinden Pkk dan kurtulmasi icin orda bizleri koruyan Mehmetcigimize,TSK DUA edelim ......lütfen ne yapiyorsaniz birakin dua edin...zikir cekin onlara yollayin Mehmetcigimizi Rabbim melekleriyle korusun diye....Amin....
*****MEHMETCiK iCiN DUA LÜTFEN ACiL*****
(23 mesaj) (15 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
Bugün bazı dualar okudum ,inşallah onlarada gitsin.Aminnn
17 yıl önce gönderildi # -
Ben 1000 ADT YA HAFIZ LA BASLIYORUM....Rabbim sen Mehmetcigimizi koru.
Ben 1000 El-Müheymin zikri yapıyorum. Rabbim sen Mehmetçiğimizi koru. Amin.
500 tane ayetelkürsi okumuştum TSK Mehmetciğimize gitsin RABBİM KORUSUN İNŞALLAH
1 sübhaneke 1 elham 11 ihlas 21 yunus duası gönderiyorum allah tsk daima başarılı güçlü kılsın vatanımıza göz diken hainlere fırsat vermesin askerimize güç enerji versin amin amin amin
7 lahavle vel kuvvete illa billahil aliyul azim
7 hasbinallahi venığmel vekil
salavat
rabbim sınırda türkiyenin herbitarafında vatanını korumak için soğukla mücadele edip yakınlarından uzaklarda zorşartlarda sabırla vatanımız bekleyen mehmetciklerimize sen şevkatinle önlerini aç azemetinle gücver rabbim namusumuzda iffetimizde malımızda bayrağımızda toprağımızda gözü olan düşmanlarımıza sen fırsat verme rabbim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn17 yıl önce gönderildi # -
Amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Rabbim sen koru .......
Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah.
....!!!!!!!
allahım sen okuduğumuz salavatı şerifler yüzü suyu hürmetine yardıme t masum kardeşelrime yardım et ailelerine bağışla amin amin
ayetel kürsi okuyorum
Dua kardeslerim dua ordusu olur sanmistim .....!!!!!!!!!!!!!!
100 adet salavat Rabbim hepsini korusun....Ettigimiz dualari kabul buyursun.Amin.
Rabbim senden sevda kardesim ve diger dua eden tüm kardeslerimden razi olsun.......17 yıl önce gönderildi # -
olur öyle zerrinim içimin parçası kardeşim sıkma canını cezaevi linkide öyle oldu,yazan yazmıyan herkesin canı saolsun Rabbim razı olsun..
100Salavat
100Estagfirullah
100Elhamdulillah
100Subhanallah
10OSubhanallahi vebihamdihi
100Kelime-i tevhid
100Yunus Peygamberimizin duasıRabbim tüm ordu mensubu askerlerimize güç kuvvet destek zihin açıklıgı ver rahmetinle sarıp sarmala ettigimiz duaları kalkan et gögüslerine içlerine huzur ver herzaman Yar ve Yardımcıları ol pkk terörüne fırsat verme mehmetçiklerimizi koru güzel Rabbim amin amin amin..
ALLAH YARDIMCILARI OLSUN RABBIM ONLARI YARDIMSIZ BIRAKMASIN...
ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN ALLAH'A EMANETLER HEPSİ... EN EMİN'E EMANETLER..
LA HAVLE OKUYORUM RABBİM ULAŞTIR RABBİM TÜM DUALARIMIZI
VESİLE OLDUĞUN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN
mevlam onlari teroristlerin kursunundan korusun. kalbimiz ve dualrimiz onlarla.
RABBİM ONLARIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN...
ONLARI MUHAFAZA ETSİN, KORUSUN, KOLLASIN...
KÖR KURŞUNLARA GETİRMESİN...
GENCECİKLER...
ALLAHIM SAKLASIN...
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH...
100 SALAT Ü SELAM İLE..
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH...
ONLARA MİNNETİMİZ BÜYÜK...
RABBİM EN BÜYÜK YARDIMCILARI OLSUN...17 yıl önce gönderildi # -
rabbim onları koru kolla yarabbim okunan bu salavatlar hürmetine yardımcıları ol benden kardeşlerimize
100 kelime-i tevhid
100 la havle vela kuvvete illa billahil aliyl aziym
100 subhanallah
100 allahu ekber
devam edicem kardeşlerimiz icin duaya17 yıl önce gönderildi # -
21 Ayet El-Kürsi...Ülkemizin bölünmez bütünlüğü,vatanın bekası için görev yapan bütün kolluk kuvvetlerimize...
3 Fatiha okuyorum ...okunan ezanlarla ulassin .....Amin.
Ben 21 Ayetel Kürsi okuyacağım Zez ablacım. Rabbim muhafaza eylesin askerlerimizi, Amin.
100 besmele birakiyorum Melekleri korusun diye....Rabbim sen ülkemi ve bütünlügümüzü koru..
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.