YA ERHAMERRAHIMIN bugün filistinde,islam düsmanlarına karsı senın kutsal mabedını ve vatanlarını korumak ıcın yıllardır,kan veren can veren.son teknolojıyle donatılmıs bır lanet orduya karsı yokluktan taslarla savasmak zorunda bıle olsalar,ac susuz hergun bır yakınını kaybetmek ugruna,hergun bır organını kaybetmek ugrunada olsa,pes etmıyen o yıgıt mucahıt kardeslerımızede muzafferlıkler nasıp eyle yarabbı..ve bırgun onlarında cocukları parklarda oynayabılsın..onlarda rahatca namazını kılabılsın ve kan yerıne artık suyla abdest alabılsınler..ve butun muslıman ulkeler ,hatta ınsanlık artık uyansın yarabbı.. ve CECENISTANda yurtları guclu ordular tarafından ısgal edılmıs,namuslarına saldırılmıs,cocukları oldurulmus,gozlerının onunde anne babaları katledılmıs,kadınları kırletılmıs olan mucahıt kardeslerımızede muvaffakıyetler nasıp eyle,,onblarada barıs ıcınde ıbadetlerını yapabıleceklerı VATANlarını tekrar kazanmalarını nasıb eyle yarabbı..
bızler burda sıcak yataklarımızda yatarken,sabah namazına bıle tenbellıkten kalkamazken,televızyonlar basında uyutulmus halde sacma sapan dızılerle magazınlerle uyutlmus halde beklıyoruz..onları dualarımızda bıle aklımıza getırmıyoruz sen affeyle bızlerı yarabbı..
FİLİSTİN ve CECENISTANa DUA
(24 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah razı olsun kardeşim ben bugünonlar için kenzül arş okudum rabbim açları doyursun rabbim o masumlara yardım eylesin
18 yıl önce gönderildi # -
amın.RABBIM razı olsun kardesım bende bugun televızyonda afkanıstandan pakıstana gocmus kardeslerımızı gordum o anasız babasız kalan yetımlere kole gıbı satılan kardeslerımıze RABBIMIZDEN maddı seyler dua ederken o kardeslerımızede dualarımızda yer verelım nolursunuz sadece dua...
kardeşim geece oturup dua edelim bunalra rabbim yardım etsin onalra çok üzüldüm şimdi ben yatsı namzında bol bol dua edicem lütfen dua dostalrım dua edin hep beraber
hatta yarın evdeyim btün gün onlara dua edicem edebildiğim kadar rabbim kabul eylesin
allahım nasıl içim yandı varya ne kadar üzüldüm ya arkadaşlar dua paylaşmımı yapalım sizde okuyun rabbim onlara yardım eder kabul buyurur ne olur duyarsız kalmayalım
çok rahat yaşıyoruz allahım allahım sen
peygamber efendimiz s.av şefaati hürmetine
peygamber efendimiz s.av şefaati hürmetine
peybamber efendimiz s.a.v şefaati hürmetine ya rabbim sen masum kardeşlerimize yardım eyle onalrın namuslarını koru izin verme iizn verme izin verme ya rabbim kurban olduğum merhametlilerin merhametlisi sen yardım et müslüman kardeşlerime amin18 yıl önce gönderildi # -
AMIN AMIN AMIN ECMAIN RABBIM DULARIMIZI KABUL ETSIN
la havle vele kuvvete ılla bıllah...ALLAH IM SEN BIZI YOKLUKTA SABREDEN VARLIKTA SUKREDENLERDEN EYLE DARDA BULUNAN KARDESLERIMIZE YARDIM EYLE BIZI NANKORLERDEN EYLEME YARABBIM SEN COK MERHAMET SAHIBISIN YA RABBI NOLURSUN ONLARADA MERHAMETINDEN MAHRUM BIRAKMA ONLARADA YARDIM EYLE DAYANMA GUCU NASIP EYLE YETIMLERIMIZE OKSUZLERIMIZE YARDIM ET YARABBIM SULTANIMIZIN:(S.A.S)HURMETINE ONLARA YARDIM EYLE AMIN...18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN...
AMİN AMİNN
Allahım! Bizi müttakî olan dostlarından, felâha ermiş cemaatinden ve sâlih kullarından eyle. Sevdiğin işleri bize tevfik eyle ve bizi lehimize olan iyi işlere teveccüh ettir
DUAYA KATILAN BUTUN KARDESLERIMDEN MEVLAM RAZI OLSUN. YARABBI ÜMMETİ MUHAMMEDIN DUALARINI KABUL EYLE,VE ÜMMETİ MUHAMMEDE SANA LAYIK KULLAR OLARAK YASAMAYI,VE HABIBINE LAYIK UMMET OLARAK YASAMAYI NASIB EYLE..AMİİN
YUCE MEVLAMIN RAHMETI VE PEYGAMBERIMIZIN SEFAATI UZERINIZE OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
3ihlas 1fatiha din kardeşlerimiz Rabbim acil tez feraha erdirsin Yar ve Yardımcıarı olsun amin amin amin..
Allahım, müslüman kardeşlerimize yapılan bu zülüm en kısa zamanda son bulsun artık.
amin kardeşim aminnnnnnn
onlar içinde bugece bişeyler okıcam hatırlattığın için saol kardeşim dua ve selametlikle18 yıl önce gönderildi # -
ve birgün çiçekler açacak FİLİSTİN baglarında,,cocuklar sapanla savasmak yerine bilgisayarla tanısacak..anneler cocuklarını güvenle gezdırecek hanımlar beylerını ugurlarken arkasından bakmayacak geri dönebilecekmi diye,,ve CECENISTAN diyarı bomba gurultusuyle karsılamayacak sabahı,,artık saclarına mermı yerıne,yagmur yagacak cecenlerın..ve hayatın guzellıklerını tanıyacak onlarda,,ve RABBIM onların ve kalplerı onlarla olanların DUAlarını kabul edecek bırgun..
bızım günlük sıkıntılarımız tabııkı bıtmez,,zaten dunyanın pesınden kosmakla yetısılmez,bugün bır sıkıntı bıter ,yarın baskası baslar,,kafamız hep mesguldur bırseylerle,,ama onlar oylemı ;bır yanda ALLAH VATAN BAYRAK askı bıryanda kaybedılen canlar.kendımızı onların yerıne koyabılırsek yanlızca on dakıka,,kendımızı o ortamda dusunursek,,hıcbır sıkıntımız olmadıgın ve nekadarda ŞÜKRETMENİZ gereken halimiz oldugunu anlarız..RABBIM onları yanlız koyma,RABBIM onları yanlız koyma,,RABBIM onları yanlız koyma.AMİİN!!18 yıl önce gönderildi # -
Onların hallerini gördün, izledin ve okudun ama sonra ahh ahh, vahh vahh deyip durdun. Belki de bunu bile söylemedin, için nasıl cız etmiyor. Müslüman! nasıl olurda kardeşlerinin halinden haberin olurda, onlar için bir şey yapmazsın. Kardeşlerim hesap gününden korkmalı ve hesabını veremeyeceğimiz işlerden biri olan umursamazlıktan kendimizi korumalıyız.
Mahşerde kardeşimiz karşımıza gelip neredeydin sen? Ben kefereyle mücadele ederken sen ne haldeydin, ne işle meşguldün, çocuklarınla oynuyordun hanımınla ilgileniyordun. O çoğalttığın malının beni unutmasına nasıl izin verdin. Derse ne cevap vereceksin?
Tabi ki doğruları söyleyeceksin unutma ki orda yalan konuşmak yok, gerçekleri söylemekten kaçamayacaksın, böyle bir günden sakın, kork ve önlemini al. Hak dava için kafirlerle savaşan mücahit kardeşlerimizle inşaALLAH firdevs cennetinde buluşmak için dua ediyorum. AMİN18 yıl önce gönderildi # -
AMİNNNNNNNNNNNN.CÜMLESİNİ MUVAFFAK EYLE RABBİM.ONLAR İÇİN AYETEL KURSİ YOLLUYORUM.DİN KARDEŞLERİMİZE SEN YARDIM ET YARABBİMMM
BİZİ ÖLDÜREBİLİR, EZEBİLİR, ÜSTÜMÜZDE TANKLARLA DANS EDEBILIR,VÜCUDUMUZU PARCALAYABİLİRLER FAKAT BİZİM ÖZGÜRLÜK VE BAGIMSIZLIK RUHUMUZU ASLA YOK EDEMEZLER
cahar DUDAYEV
Cenab-ı Hak şüphesiz müminleri zayi etmeyecek ve kafirler ordusunu kahrı ile perişan edecek..La ilahe illa Allah!!!!!!!
Alınteri dökmüşse, savaşıp korumuşsa,
Veya karışmış ise bir damlacık al kanı,
Dünyada var olan herşeyden daha fazla,
Çeçen kutsallaştırır, suyunu, toprağını.Kim seçecek doğruları, patlayan silahlar mı?
Oysa karanlıkları yıkıp var oldu bilim.
Bilime inanarak, kavramaya çalışan,
Ve yanlış yola sapan hiç kimseyi görmedim.Pahalı ve lüks giysiler giyerek,
Sık sık değiştirip ne bulacaksın?
Gezsen de üstünde atlas ve ipek,
Onurdan yoksunsan yine "çıplaksın".18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM TÜM MÜSLÜMANLARIN UĞRADIĞI ZULÜMLERİ DURDUR YÜCE MEVLAM SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER AMİN...
lütfen filistini unutmayalım,,zalimler yıne azdılar kadın cocuk bebek umurlarında degıl..meymenetsız yüzüne rüzgar degse ,askerım yaralandı deyıp saldırıya gecıyor ,insanlıktan yoksun serfsizler...gecen hurrıyet gazetesı bu zulümün haberını soyle verdı "İSRAİLDEN TOPLU CEZA". radikal aynen soyle manset atmıs "İSRAİLİ TUTABILENE ASK OLSUN"...DIGERLERIDE UFAK TEFEK HABERLERLE GECISTIYORLAR,,dogru durust haber vermeye korkuyor basın,,muslumanlar uyanır dıye korkuyor,,korkmayın kardesım korkmayın,,muslımanlar uyanmaz siz top atsanız bıle..cunkı korkaktır muslıman,hıc korkak olmasa heryerde muslıman ezılırmı..umursamaz muslıman,,cıkarcı muslıman,,fesat muslıman, vs. vs. şimdi dersınkı bu nasıl muslıman..bu bu oyle muslımankı sabah bayram namazına gıder,aynı gün kurban keser,akşamada rakıyı acıp kurban etıyle NOEL kutlar..toplum ıcınde yılmaz savascı gıbı dınını savunur,,ortam degısınce yada yanlız kalınca hıc aklına gelmez yanıbasında kardesı ktledılırken o tv basında sevdıgı sanatcı bugün kımınle cıkmıs onu takıbeder,,tv dekazayla fılıstın haberıne denk gelınce ay ben bakamıyorum der hemen degısır....kendını avutur gunluk asklarıyla muslıman..kendını uyutur muslıman nasılsa ölüm yok herkes ölse o ölmez..şehıdler kımın umrunda...e kardesım MUSLIMAN BÖYLE YASADIKCA AZAP EKSIK OLURMU uyuyalım bız kardeslerım nede olsa uyku herseyı unutturuyor,,hepımıze ALLAH rahatlık versin....
amin.sonsuz defa amin.....
değerli kardeşim
biz dua etmek amacıyla biraradayız
ama bu mesajın bazı yorumlarındaki üslub dua üslubu değil
bu yüzden mesajı kilitliyoruz izninizle...
lütfen sitemizin üslubuna uygun mesajlar yazmaya dikkat edelim
...18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.