selam canım dua dostlarım sizlerden bir ricam benim bir ablam ismi nesrin onun içinde dua edebilirmisinz kısmetinin açılması için?
bir ablam için dua edermisiniz dostlarım?(Derya23)
(11 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALEYKUYM SELEM ABLACIM TABI EDERIZ RABBIM HAYIRLI ES NASIP ETSIN NESRIN ABLAMIZA AMIN ECMAIN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSIN..
18 yıl önce gönderildi # -
HAYIRLI KISMETLER ÇIKSIN İNSALLAH KARSISINA AMİN
Allahım! Küfür düşünmeyecek şekilde sâdık ve yakîn bir îmânı, dünyâ ve âhirette de lûtuf ve kereminin en yüksek mertebesine beni ulaştıracak olan rahmetini senden isterim.
Allahım! Kazâlarda sabır ve kurtuluşu, şehitler mertebesini, iyiler yaşayışını, düşmanlara galib gelmeği ve Peygamberlere arkadaş olmağı senin fazlından isterim.
Allahım! Her ne kadar hayırlısını bilemezsem ve amelim kusurlu ise de, bütün dileklerimi sana arzeder, senden yardım dilerim. Yalnız senin rahmetine muhtâcım. Ey gönüllere şifâ verip bütün dertlere dermân olan Allahım! Büyük kudretinle birbirine yaklaşmış iki deniz suyunu yekdiğerine karıştırmadığın gibi, Cehennem azâbından helâk oldum diye feryad etmekten ve kabrin fitnesinden beni koru.
Allahım! İstemesinde veya hak etmesinde kusur ettiğim ve kullarından herhangi birine va’dettiğin veyâ vereceğin her türlü iyilikleri candan arzular ve onları senin fazlından isterim
allah kabul etsin....18 yıl önce gönderildi # -
hakkında hayırlı olanı çıkarsın Rabbim karşısına amin
mevlam hakkinda hayirlisini versin. insallah gonlune gore birisini bulur ve omur boyu mutlu mesut yasar. AMIN AMIN AMIN (cumlemiz)
Rabbim tez zamanda gönlünün muradını versin, hakkında hayırlar olsun İnşallah. Amin.
merhaba dua dostlarım bende yeni üye oldum tüm duaları paylaşmak için
Rabbim Nesrin kardeşimizin, ve onun gibi olan kardeşlerimin kısmetlerini aç, hayırlı yazgılar ver. Mutlu bir yaşantı ihsan eyle. Senin her şeye gücün yeter. Amin...
rabbim nesrin kardeşimize hayırlı kısmetler hayırlı kapılar açsın ona tez zamanda gönlünün muradını vesin amin amin amin
Rabbim kendine birlikte yönelecekleri bir eş ile onu muhattap etsin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.