İsim: filiz
Yüce Allah'ım (C.C.) Muhammed (SAV) aşkına 9 yaşındaki hasta yavruma dua eder misiniz?
( http://www.mucize.net/blog/dualar-5.html#comment-1241 adresinden alınmıştır.)
İsim: filiz
Yüce Allah'ım (C.C.) Muhammed (SAV) aşkına 9 yaşındaki hasta yavruma dua eder misiniz?
( http://www.mucize.net/blog/dualar-5.html#comment-1241 adresinden alınmıştır.)
tabiki ederim filiz ablacım..kagıdıma not aldım artık dualarımdasınız..çok çok dua edicem..
Allahım acil şifalar versin inşaallah amin amin amin
Ah canımm ALLAHIM acil şifasını versin. güzel ALLAHIM. ederim tabi filiz kardeşim hemen şimdi çok dua ediceğim.
ederiz tabiki Allah tez zamanda şifa versin inşallah
Filiz ablacığım bu gece inşallah biitreceğimiz 4444 tefriciye için sana da dua edeceğim, allahıum ne olursun bu güzel yavrucağı annesine babasına ve tüm sevdiklerine bağışla kurban olduğum Allahım
Allah'ım, bu masum yavruya acil şifalar ver. Anneciğinin yüreğine sular serp. İnşaallah dualarımızdasınız.
Tabii ki ederiz Rabbim şifa versin
Rabbim acil şifalar versin.
Allah acil şifalar versin. Allahın şafi ismi şerifini zikrederseniz iyi olur.
Allahım acil şifalar vrsin.
filiz kardeşim.evlatcığın için fatiha okudum Allahım kabul etsin sayısını bilmiyorum belki 100 geçmiştir halada okumaya devam edeceğim.evlatcığına rabbim acil şifa versin.
Dua kardeşim acilen Allahım oğluna acil şifalar versin. Yarın Türkiyeye özel bir yere gidecem. Onların duasını senin oğlun için de alacam inşaallah
Rabbim en kısa zamanda şifa versin anacığını sevindirsin.
Filiz ablaya mail atacağım burdaki yorumları okuması için.
allah şifa versin dualarımız sizinle
inşallah en kısa zamanda şifa bulur..amin.
inşallah en kısa zamanda iileşir
Filizciğim allah acil şifalar versin canım dualarım senin ve çocuğun için
amin.
RABBİM ACİL ŞİFA VERSİN .DUALARIMIZ YAVRUMUZ İÇİN ONUN GİBİ ŞİFA BEKLEYEN TÜM HASTALARIMIZ İÇİN .DERDİNİ VEREN ALLAHIM ŞİFASINI DA VERSİN İNŞALLAH
...AMİN AMİN AMİN
allah şifa versin umarım tez zamanda iyileşir amin
rabbim çocuğuna ve tüm hastalara acil şifalar verir inş. Amin Amin Amin
sevgili filiz dualarım seninle allah acil şifalar verir inşallah. benimde bir buçuk yaşında oğlum var seni çok ii anlıyorum yüreğini ferah tut. tez zamanda iyi olur inşallah.
DEĞERLİ DOSTUM.
MİNİK YAVRUMUZA VE TÜM HASTA YAVRULARIMIZA ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞALLAH.
SENİN MİNİK YAVRUNA KADİR BABA 1.YASİN-1.FETİH-1.000.LA HAVLE YOLLUYOR.HER BİR NOKTASI YAVRUNA ŞİFA OLSUN.LÜRFEN KABUL ET.
SELAMET İÇİNDE OLUN.
RABBIM ACİL ŞİFALAR VERSIN. BENIM KARDEŞİMDE HASTA TUM HASTALAR DEVALAR VER ALLAHIM...
değerli dua dostlarım bir sene oldu namaza başlayalı. 4ay öncede çocuğum hastalanınca allahıma çok isyan ettim cahillik yaptım allahım affetsin.tövbe ediyorum hergün.şimdi her gün 100 ayetel kürsü 100 velahavle duasını lokman suresini okuyorum. başka şifa duaları varmı bana yazarmısınız. allah hepinizden bin kere razı olsundualarınız için. belki allah benim dualarımı kabul etmiyordur.ne olur bana yardım edin. dualarınızı eksik etmeyin
FİLİZ KARDEŞİM.üzüntünü paylaşıyorum,Rabbim evlatcığına şifalar versin tez vakitlerde versin inşallah amin amin amin.filiz kardeşim evladınız için çok dualar ediceğim.Allaha emanet olun kardeşim.
filiz ablacım biraz önce dialarımda çocuğuna şifa istedim allah kabul etsin allah tez zamanda çocuğuna şifa versin amin
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.