Belki hayat boyu duaya ihtiyacımız var hepimizin.bazı zamanlar vardır ki daha daha çok insanın ihtiyacı olur.öyle dönemlerdeyim.ne yapsam kurtulamıyorum.çokkkk istiyorum......Allah gönlümdekini hayırlı eylesin......
birde bana söyleyebileceğiniz,yapabileceğim etkili bildiğiniz dualar var mı?
Dualarınıza ihtiyacım var.....
(11 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
3 İhlas,3 Fatiha Ayenur yüreğine...Rabbim gönlündekini hayra çevirir inşallah.
18 yıl önce gönderildi # -
amin....Allah razı olsun...uyuyamıyroum bir türlü.....
Ayenur kardeşim sıkıntın ne ise Rabbim tez zamanda şifasını sunsun sana.Kafanı yastığına koy ve dua ederek uyumaya çalış faydasını görürsün inşallah.
Ayrıca sitede birçok dua var Derin kardeşiminde Çok Faydalı Dualar 1-2 bloğu var oraya bakabilirsin.Güzel bir çalışma yapmış.
ALLAH…
Lâ ilâhe illallâh…
Errahman-ur Rahîym…
El Hayy-ul Kayyûm…
Allahu Rahmân-ur Rahîym…
Allahu lâ ilâhe illâ HU, el Hayyul Kayyum…
Lâ ilâhe illa HU vel Hayy-ul Kayyûm…
Rabb…
Allahu Lâ ilâhe illa HU, el Ahad’us Samed’ulleziy lem yelid ve lem yûled ve lem yekûn lehû kûfuven ahad.
Hannân-el Mennân Bedî’üs semâvâti ve’l arz Zü’l Celâli vel ikrâm.
Lâ ilâhe illâ ente yâ Hannân yâ Mennân Ya Bedies semâvati vel ardı Zel Celâl-i vel ikrâm.
Yâ HU ya men HU, lâ ilâhe illâ HU
Amin.
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun arkadaşlar herbirinizden..ne yapmalıyım.Allah sabır versin hepimize.
allahim gunahlarimi bagisla gunahlari senden baska kim bagislarki.ve yarinlarimizla bizlere hayirlar gonder.ve bizlere iki cihanda afiyet nasip eyle.amin.
amin...amin...amin...
zez arkadaşım yukardaki duayı kaç defa okuyalım.hiç duymadığım bir dua.manası nedir biliyorsan tabi.18 yıl önce gönderildi # -
daha farklı tesiri yüksek hacet duası bilen arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim.Allah razı olsun hepinizden.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.