100 ihlas-ı şerif ve 100 besmeleyle hayırlı günler olsun dostlarım
aldığımız nefes Allah için olsun yüreğimizden geçip de dilimize dökülen yada gizli kalan tüm muradlarımız; bizim de bildiğimiz yada sadece Rabbimizin bildiği hakkımızda hayırlı olan her şey bu yeni günde Rabbimiz tarafından bizlere mucizelensin dostlarım
günümüz hayırlı sağlıklı olsun sevdiklerimiz dilediklerimiz yanımızda olsun
bu gün dualarımız meleklerin duaları olsun kabul olsun ... herkes mutlu olsun ...
doatluğumuz daim olsun Allah'ımız her daim yanımızda olsun ...
mucizelerimiz önünüzde olsun olmazlarımız olsun dualarımız yalızca şükür olsun =)
amiiiiin
sabah hediyelerim (merve) =)
(20 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin. cumlemizin kardesim
18 yıl önce gönderildi # -
mervem ağzına yüreğine sağlık. Allah razı olsun.Allah gönlündeki muradı versin.aminnn
Amin kardeşim .Allah razı olsun.
amin amin amin amin allah razı olsun
amiiin allah razı olsun
Aminnnnnnnnnnn o güzel yüegine saglik...Allah razi olsun bizler icin okudugun dualaradan ve actigin ellerinden.............
amin allah razı olsun mervecim
Allah sizlerden razı olsun
sizleri bana vesile edip sizler için dilim Allah'ı zikrettiği için amin18 yıl önce gönderildi # -
Merve senin icin cennet meleklerine 100 Besmele hediye ettim.
canımsın benim canıııııııııııım ... içimde bi dileğim var bu gün Mevlam onu bana senin hatrına nasip etsin zez'immmm amiiiiiiiiiiiiin
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben kimim Merve!!! Rabbim dilegini Peygamber efendimiz (S.A.S) O en sevdigi) ve sahabeleri adina kabul etsin........Bizleride bagislasin cok sevsin...yoksa ben hic bir sey degilim .....dua eden yakaran bir kullum.
haşa zez'im ben öyle demek istemedim senin dualarını vesile kılsın bana demek istedim Allah razı olsun seni de razı olduğu KULLARINDAN eylesin inşallah cümlemizi de amiiiiin
Biliyorum güzel yüreklim Allah razi olsun senden biliyorum anladim ne demek istedigini saolasin gönül gözünle bakabildigin icin ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Amin kardesim
Amin. Merve kardeşim yüreğine sağlık. Allah c.c. Razı olsun.
amin Allah razı olsun canım.
allah razı olsun inşaşal ettiğin dua hürmetine kendime iyi bi iş bulabilirm
amiiin sevdacım inşallah hayırlısı tez gelsin sana amin
rabbim razı olsun aminnnnnnnnnnnnnnnn
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.