dostlarım
meleklerimizin okuduğu sure ayet ve duaları burdan duyurmayı öneriyorum böylece onların isimlerini de toparlayabiliriz burada liste halinde işaallah
ben akşam kızlarımın okuduklarını duyuracam inşaallah
okusunlar ki onların temiz ve günahsız ağızları inşaallah bizlere kabul vesilesi olur
bütün küçüklerimize sevgilerimi gönderiyorum
SELAMLAAAAAAARRRR :):):):):):
melekler
(22 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
SWNANURDAN
1FATİHA
1KAFİRUN
1EN-NASR
1FELAK
1NAS
1AYETÜL KÜRSİ
RABBİM DUA DOSTLARIMIZIN DUALARINI KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah herkesin yavrusunu ailesine bağışlasın, dinine, anne-babasına, milletine hayırlı bir evlat yapsın. Evlat isteyenlere evlat versin inşallah. sizlerin çocuklarına ben de 1 felak 1 nas gönderiyorum Allah her kötülükten korusun onları.
18 yıl önce gönderildi # -
abim batuhan hada 3 aylık onun yerine ben bütün minikleree dua edicem olurmu?
aynen deryanın dediği gibi çok küçüklerin adına da büyükleri yazabilirler :):):)
Cihan abi meleklerin benim için de dua etsinler lütfen , biliyosun diymi benim ne istediğimi? Hayırlı bir yuva kurmak istiyorum tez zamanda. :)
meryem zeynep ve sümeyradan tüm kardeşlerine teyzelerine amcalarına
1er fatiha
1er ihlas
1er felak
1er nas
hediye......18 yıl önce gönderildi # -
Canlarım onlar benim, Allahım sen bu meleklerin bahtlarını açık rylr, hayırlı güze kader yaz,
meryemcim zeynepcim ve sümeyracım.Rabbim sizleri korusun gözetsin ve himayesi altına alsın.Yüce Rabbim sizlerin saf ve temiz yürekcikleriniz hürmetine bizlerede merhamet etsin.iyi geceler bitaneciklerim benim Güzel meleklerim.
RABBİM EVLATLARINIZI SİZLERE BAĞIŞLASIN VE HAYIRLI EVLATLAR EYLESİN... BENDE TÜM MELEKLER İÇİN 3FATİHA 3 İHLAS 3 FELAK 3 NAS OKUYUP YOLLUYORUM İNŞAALLAH...DUA İLE:):):)
Yaklaşık 1,5 aylık yeğenim Hamdi Baki, yanında LAİLAHEİLLAH denildiğinde gülümsüyor ara ara tekrar söylüyoruz her defasında gülümsüyor. Onun adına ben de sizlere 100 lailaheillah gönderiyorum.
ALLAH HAMDİ BAKİ'Yİ KORUSUN HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ BİR EVLAT EYLESİN... BENDE ONUN VE AİLESİ İÇİN 10 İHLAS 10 FATİHA YOLLADIM İNŞAALLAH... SELAM İLE
Benim oglum Melihden 5 tane Nas suresi.Ve yasin suresini dinliyip tekrar ediyo.RABBİM KABUL ETSİN.Ders yapıyo zaman bulursa gene okuyacak inşalah.
Allah razı olsun Hebun kardeşim. Allah işini gücünü rast getirisn inşaallah. Abimlere ileteceğim. Allah herkesin çocuğunu korusun.Amin
3 er ihlas
3 er fatiha
3 er felak
3 er nas
zeynep meryem ve sümeyradan tüm kardeşlerine teyzelerine ve amcalarına hediye olsun
Allah kabul etsin ve ulaştırsın inşaallah
selamlaaar18 yıl önce gönderildi # -
FATİHA
İHLAS
FELAK
NAS
AYETEL KÜRSİ
AMENER RASULU
ALLAAH KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
batuhan da sizler için sübhaneke duasını okudu (ezbere bildiği tek dua) onun yerine ilaveten bugün 3 yasin okucam hepinize gönderiyorum rabbim kabul etsin batuhan sizlerin çok duanızı aldı helal edin
BİR AYETEL KÜRSİ OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN TÜM ÇOCUKLARIMIZA SAĞLIK SIHAT MUTLULUK VERSİN AİLELERİNE HAYIRLI BİRER EVLAT OLMAK NASİP ETSİN AMİN.
CENNET MEYVAM NAZLI ILGIN'DAN TÜM DUA DOSTLARINA 300.ADET BESMELE HEDİYE EDİYORUZ.LÜTFEN KABUL EDİN.
Allah kabul etsin , Allahım korusun onu,Nazlı Ilgın kızın mı Kadir Babam
NAZLI ILGIN BEBEĞİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN HEP GÜL EMİ
HasanFaruktan özellikle Batuhan,nimet abla ve nurayın sağlıkları için 1 sübhaneke 1 rabbena,bir de tüm dua dostları için annesinin yaptığı bir sürü duaya kocaman aminler
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.