EVDE HUZURM YOK KİMSELER KONUŞMUYOR YOKMU BENİ ONLARA ŞİRİN GÖSTERECEK Bİ DUAN EV HUZURSUZ OLUNCA İŞLERİM TERS GİDİYOR DÜN AKŞAM KAZA GEÇİRDİM KİMSELER GEÇMİŞ OLSUN BİLE DEMEDİ SANA DERTLERİMİ SÖYLÜYORUM DİYE LÜTFEN NİYE BEN ARTIKUZGUNUM DEME BİLMİYORUM NİYE SEN....
ZEZZ KAZA GEÇİRDİM DUA ET
(12 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
gecmis olsun kardesim. ben duayi bulur bulmaz yazarim...ama sen ihlas oku okuyabildigince
en güzel dua o dur..18 yıl önce gönderildi # -
Simdi Rahmetli anneannem derdiki ..."Adap insanda mutlugunuda ,hüznünüde tek en bilen en koruyan en gözleyen en seven Rabble paylasmaktir....Ondan istemektir...Masallah demektir güzelliklere sevinclere kötü nefese karsi....Nazara karsi" derdi ...Dolayisiyla Rabbimden isteyeceksin biz sadece kul olarak senin istedigine Amin Rabbim sen bu kardesimizin derdine derman ver diye destek verelim.El acariz dua ederiz.....yüregini vesveseden ve kötü düsüncelerden uzaklastir...Rabbime yaklas ki oda sana yaklsassin...sana Derin kardesimin bana ögrettigi duayi okuyorum....* Bismillahi erkike min külli dain yü’zike ve min şerri külli nefsin ev ayni hasidin Allahü yeşfike bismillahi erkike
‘’Allah’ın adıyla. Sana eza veren bütün hastalıklara karşı, bütün kötü nefis ve hasetçi gözlere karşı sana okuyorum. Allah sana şifa versin. Ben Allah’ın adı ile sana dua ediyorum.’’ Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn18 yıl önce gönderildi # -
cevsen oku kardesim.. gecmis olsun
18 yıl önce gönderildi # -
sen zezden bekledim ama bende dua etmek istyorum sana inşallah kimse gözüne şirin gözükmek istediklerinin gözüne dünyanın entatlısı gözükürsün seni çok severler acil şifalar diliyorum
SAĞOLUN CANLARIM DUALARDASINIZ......
ŞİRİNLİK İÇİN
sevdiklerinin gözüne şirin gözükmek için,her gün kendine oku
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Gulutullahe evirrahman ey yamen tedu felehül esmail hüsna ve la techer bi selatike ve la tu ha fid biyha vep degi beyne zalike sebile ve gulul hamdi lilla illezi lem yeddehiz veleden velem ye kül lehü şerikül fil mülk ve liyyü minez zillü ve kebbürü tek birasen seni sirin görsünler istiyorsan birazda sen sirinlik yap aile icinde...allaha sigin birde...zezin dedigi gibi..allahtan baska derdimizi dökecegimiz kapimi var??
CANIM GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM,
zez' in duası gibi olur mu bilmem ama, ben de bir dua etmiş olayım :)
Rabbim evini huzur duyduğun mekanlardan eylesin, aile saadetini kat kat arttırsın inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
DUA ET KARDEŞİM İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ DUA ET.SALAVET ÇOK GETİR BENCE.
7 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM SANA.18 yıl önce gönderildi # -
Allah CC sıkıntılarınızı tez zamanda def buyursun hayır kapılarını açsın...Üzerinize afiyet yağdırsın amin.
geçmiş olsun kardeşim
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.