canımbende nozgene özelliklekatılıyorum çok mantıklı açıklamış aynen dediği gibive sende üzülmeyi bırak rabbim sen ve senin gibi tüm kardeşelrimize hayırlısını versin amin
ALIN SİZE ÖRNEK aşk acılarına (MERVE)
(49 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
SADECE MERVE BİŞEYLER YAZDIM BİLDİKLERİM KADARINI DOĞRU Bİ SÖZ DEĞİLMİ RAB YAZAR KUL BOZAR FELEK GÜLER **** RABBİMİN DEDİNDEN BAŞKA BİŞEY OLUYO DİYEN VARSA SÖYLESİN O TATLI CANLARINIZI SIKMAYIN DERİM NOZGEN HEPİNİZE SAYGI VE SELAM
18 yıl önce gönderildi # -
hayır ben dilde söylüyorlar yürekten söylemiyorlar demek istemedim biz yazmadık ama yüreğimiz diyor demek istedim ablama yazmamış olsakta herkezin ibadeti 2 duvar arasındadır evinde insan ne yaşar bilemeyiz bazen diyorum niye niye niye ben aşkımı burada anlatıyorum sanal ortamda ya günaha girerim diye düşünüyorum ama burada bakıyorum arkadaşlarımız ve be dahil sırası geliyor kendi derdimizi unutup arkadaşlarımızı teselli ediyoruz mervecim inşallah sende beni anlarsın burada daha fazlasını yazma imkanımız yok hani keşke birbirimizi tanımış olsak hani
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
kul hata yapar, tevbesini kabul edip etmemesi ALLAH'a cc kalmis, hiç birimiz bu konuda hüküm veremeyiz
ALLAH cc ILE KUL ARASINA HIC KIMSE GIREMEZ
kimse kimseyi yadirgayamaz, ALLAHin ükümlerini birbirimize hatirlatmak boynumuzun borcu, ALLAH i birbirimize hatirlatmak boynumuzun borcu
ahiret kardesligi budur
birbirine yardim etmek çok büyük sevaptir, baskasinin ihtyacini gidermek sevaptir
niyetimiz budur, aranizdaki salih kullar hürmetine bizim gibi fakirleri affetmesidir niyetimiz
dua en güzel hediyedir
bu anlamda yardimlasmaktir hedefimiz
kim olursa olsun
gönlünüz açik olsun
ALLAH ile dolu olsun18 yıl önce gönderildi # -
ah nozgenim ne kadar haklısın ... elden bişey gelmiyor evet ama keşke en başta hayır dileyebilsek değil mi ? öğrendiğimiz için de elhamdülillah =) Allah'a emanet ol
amin
merve kardeşim canım dostum rabbim sana hayırlı insanları çok seveceğin ve sevileceğin bir yuva kurmayı nasip etsin inşallah bu güzel yüreğin eminimki karşılığını bulacak rabbim seni sevsin sana herşeyin en güzelini nasip etsin hakkında hep hayırlı olan nasip olsun sana kardeşim allaha emanet ol güzel haberlerini bekliyoruz buradan :)dualarımdasın mervecim
çok güzel yazmışsın gene kardeşim ağzına sağlık kafam çok karışık bir mucize arıyorum ama yokkkkkkkk
dilek23 SEN BENİM CANIMSIN CANIMMM
sen de benim canımsın allah razı olsun bunu duymak bile çok güzel :)içimden sana güzel dualar etmek geçiyo ama :( haftaya artık kardeşim ben duamı ederim sen amin dersin allaha emanet ol
aynen bende öyle =) herkese dualar okumak istiyorum Mevla nasip ederse
yönetime rica ettim adresimi sana ulaştıracaklar kabul edersen tabi18 yıl önce gönderildi # -
tabi ki kardeşim ne demek :)
aşk tartışmaları burda ne ilk nede son edep çerçevesinde oldukça bizce bir mahsuru yok.
http://mucize.net/forum/topic/4915 << bu başlığı okursanız sevinirim.
bir insanı severiz belki obizi sevmez onu sevmek bizim terciğimiz değildir rabbim diler severiz ve bundada bir hayır vardır (eskiden bir kul dergaha gittiğinde aşık oldunmu diye sorarlarmış eger hayır cevabını verirse aşık ol ondan sonra gel derlermiş )aşk insanı pişirir olgunlaştırır buda bir kısmettir herkes bu kadar kısmetli olmaz rabbim cümlenizden razı olsun hakkımızda hayırlar versin çogu insan beser aşkından sonra allahı bulur aşk allahın kuluna dokunmasıdır ...
aşk allahın kuluna dokunmasıdır ...
tüylerim ürperdi güzel dost Allah razı olsun amin
allahtan ben dergaha gitmemisim. yoksa kapidan cevirlerdi
recayı dua dostum ben kımenrın o kapıdan cevrılecegını sanmıyorum rabbımın bı cuz-ı ırademızle bırılerını sevdıgımızı sanıyoruz ama gercek sevgı sadece alllaha ve rasulunee bunu ıdrak ertmemız ıcınde zaman gerklı yaslarımızdan kaynaklanıyo olabılır yada ırademızı kullanaıyoruz bende yasıyorum bos bısevgı ama deyıncee nokta konmuyo dımı kelımelr yetmıyoo
muhakkak kardesim. sadece latife yapmistim.. allah herkese oncelikle ilahi aski nasip etsin... amin
amin ama bence de ilahi aşka sanırım kolay ulaşılmıyor ya da herkese nasip olmazz KENDİ ADIMA ne kadar dirensen de nefis bi yerde karşına dikiliyor bi noktada dünyevi sevgilere de dalıyorum :( ya da onu da diliyorum belki bunda da bi yanlış yoktur bilemiyorum ama ???
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.