Tüm borçlu ve sıkıntıda olan dua dostlarım için,
100 tane borçlular için okunan dua.
100 tane yunus peygamberimizin duasını,
100 tane estağgurullah okudum lütfen kabul edin. İnşallah şifa olur rabbim kabul eder. Allah hepinizden razı olsun, hepimizin sıkıntılarını gidersin inşallah. AMİN AMİN AMİN
TÜM BORÇLU VE SIKINTILI DUA DOSTLARIM İÇİN OKUDUM (Sudemeral)
(14 mesaj) (13 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Allah senden razi olsun kardesim
Yuregine agzina saglikInsaallah kabul eder Yuce Allah'im dualarini
Amin amin amin
19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
Allah razı olsun kardeşim Allah senin de sıkıntılarını tez zamanda alsın inşallah, her işte yüzünü güldürsün hayırlar versin.
ALLAH RAZI OLSUN,ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.BİZDEN SANA GÖNÜL HEYBEMİZDEN 41.LA HAVLE HEDİYE ETTİK LÜTFEN KABUL ET.
Canım sudemeral kardeşim nefesine sağlık Allah razı olsun Rabbim tüm borçlu olanları borçtan kurtarsın borçlarını ödeyebilecek hayırlı kapılar açsın .Bende sana 50 ihlas Allah kabul etsin .
ALLAH RAZI OLSUN.BİZLERİ SEVİNDİRDİN
Allah razı olsun
Allah kabul etsin19 yıl önce gönderildi # -
o kadar ihtiyacım vardıki Allah kabul etsin.Ayağın taşa değmesin.
Allah kabul etsin. Bizdende 10 adet ihlas kabul buyur kardeşim.
AMİN ECMAİN . ALLAHIM KABUL ET . ALLAHIM KABUL ET . ALLAH RAZI OLSUN .
RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH HEPİMİZİ FERAHA KAVUŞTURSUN BORÇLU DUASINI YAZARMISIN BENDE ÇOK SIKINTIDAYIM OKUYAYIM BENDEN SANA YÜREKTEN 1 AYETEL KÜRSİ KARDEŞİM KABUL ET LÜTFEN
AMİN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİN.DERTLER HEPİMİZİN DUALAR HEPİMİZİN YÜREKLERİMİZ BİR BENDEN DE DUA DOSTLARIMA 1000 TEVHİD LÜTFEN KABUL BUYURUN.AMİN
Borcunu Ödemekten Aciz Olan Kimsenin Okuyacağı Duâ
338- Hazreti Ali´den (Radıyallahu Anh) rivayet edildiğine göre, bir, mükâteb (borçlu köle) kendisine gelip şöyle dedi: Ben azad olma karşılığı olarak ödeyeceğim borcumdan acziyete düştüm; bana yardım et. Hazreti Ali: Resûlüllah Sallalîahu Aleyhi ve Sellem´in bana öğretmiş olduğu bir takım sözleri öğreteyimmi ki, senin üzerinde dağ kadar borç olsa dahi, Allah onu sana Ödetir. Şöyle söyle:
"Allâhümmekfinî bihalâlike an harâmike ve ağninî bifadlike ammen sivâke."
(Haramına karşı beni halâlin ile yetindir, Allah´ım ve Senden başkasından da, fazlınla beni müstağni kıl (Senden başkasına beni muhtaç etme)."[29]
Tirmizî demiştir ki, bu hasen hadistir. Biz daha önce "Sabah ve Akşam Ne Söylenir?´ bölümünde, Ebû Davud´un, Ebû Sa´îd El-Hudrî´den rivayet ettiği bir hadîsi anlatmıştık. Ebû Ümame adındaki sahabî´ye, Re-sûlüllah Sallallahu Aleyhi ve Sellem buyurmuştu: Böyle namaz vakti dışında mescidde oturup ne düşünüyorsun? buyurmuş ve o da: Ya Resûlal-Iah! Dertlerim ve borçlarım, demişti.(Bak. Hadis: 206) Onun içindeki duâ da bu münasebetle okunur.
http://www.haznevi.net/icerikoku.aspx?KID=4668&BID=53
MERLNcim siteyide duayıda yukarıya yazdım. İnşallah faydalı olur. Rabbim sıkıntılarını giderir. AMİNAMİN AMİN
MERLNcim19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.