arkadaslar ben burda yani norwecte otelde calisiyorum. kat gorevlisi olarak. kahvaltiyi hazirlaya kisi isi birakmis. bana sordularda isin icinde pis hayvanin (hinzirin) eti var. kahvaltilarda onu koycam masaya ama elimi surmicem sursem bile elimde eldiven olacak. kimisi bisey olmaz senin is yerin olmadigi icin diyor. kimiside baska is bul mecbur degilsen diyor (hocalar). napcami bilmiyorum bugun sordular caliscanmi diye bilmiyorum dedim. size soruyorum arkadaslar nolur yardim edin.hakkimda hayirlisi neyse o olsun (cumlemizin) allahrazi olsun
ARKADASLAR ACIL. akil verin bana SEDA
(14 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah yardımcın olsun kardeşim gurbette allah sabrınızı artırsın bu ciddi bir iş bir bilene danışman daha doğru olmazmı?yanlış yönlendirmeyelim sizi
18 yıl önce gönderildi # -
HANDANEMRU kardesim danistigim kisiler hoca. isin kotusude o zaten . kiside ayri seyler soylince aklim karisti.
off o çok zor işte biliyosunuz dinimiz mantık dini sıkıştığınız zaman aklınıza danışın der benim mantığım kendi işyeriniz olmadığı için bir mahsuru yok diyor ama emin olmamız lazım ben bir müftüye sorup size öyle net bilgi yazıcam
allah razi olsun. bende ne yapacagimi bilmiyorum kafam cok karisik.yardimci olursan cok memnun olurum. allah tekrar razi olsun
nihat hatioğlu hocama sorucam şimdi merak etme
bu konuda diyanetin sitesine girin en doğru cevabı orada bulursunuz.onlara sorun
bende ALMANYADA YAŞADIM ŞEFİNİZE MÜMKÜNSE SERVİSE ÇIKMAK İSTEMEDİĞİNİZİ BAŞKA BİR BÖLÜME VERMESİNİ RICA EDİN İNŞAALLAH ALLAHIN İZNİYLE YERİNİZ DEĞİŞİR.AVRUPALILAR BİZİMKİLERDEN DAHA ANLAYIŞLIDIR.İSLAMİ İNANCINIZA AYKIRI OLDUĞUNU BEYAN EDİN,GÖRECEKSİNİZ ANLAYIŞLA KAARŞILAYACAKLAR,ALLAHA EMANET OLUN18 yıl önce gönderildi # -
handanemru kardesim allah razi olsun. aramak isterim ama amcamlarda kaliyorum kendi evim yok. birde cep numarasiymis. yardimlarin icin tesekkurler. numarayi kaydedicem. harzaman ulasmak mumkunmu aceba nihat hocaya. baska bir derdimiz sorunumuz oldugunda. eger birazdaha aramayi ulasmayi denersen cok sevinirim. allah razi olsun.
MAHZUN kardesim allah bilgilerin icin senden razi olsun.
evet canım herzaman ulaşabilirsin bende ulaşmaya çalışıyorum hala allah cümlemizden razı olsun amin..
sagol kardesim bekliyorum. biraz isim var eger yadiklarina cevap veremezsem anlarsin.ama geri gelcem. allah tekrar razi olsun
ne demek kardeş değilmiyiz ben öğrenmeye çalışıyorum merak etme
seda kardeşim tüm müftülükler kapalı cevap bulamadım nihat hocamada hala ulaşamadım ama pes etmicem yarın halledicem inşaallah allahıma emaanet ol amin..
seda hanım.
yurt dışında doğup büyüdüm ve hemşirelik eğitimi aldım.prüfunk yaptığım dönemde(yatalak-ve yaşlı hastalara) kahvaltı ve akşam ekmeği yedirme görevim esnasında,biliyorsunuz yur dışında hastaların tüm bakımını schvester'ler yani hemşireler üstlenir,sizinde bahsettiğiniz eti hastalarımın yemesine yardımcı oluyordum.
bende çoğunlukla rahatsız oluyordum bu durumdan fakat rahmetli dedeciğimin temkinleri beni rahatlatıyordu çünki ben insanların (dinleri ne olursa olsun)sağlığını korumak için görev yapıyordum.inşallah sizde bu hususda içinizin rahat olucağı bir telkin veya bir çözüme kavuşursunuz.
Rabbim yardımcınız olsun.
SORULARLA İSLAMİYET.sitesi belki size yardımcı olur.18 yıl önce gönderildi # -
değerli dua dostlarım
bu mesajın kilitlenme sebebi sitemizin dini konularda bilgi veren bir site olmamasıdır
dinikonulardaki sorularınızı
Sorularla İslamiyet
Tereke.org
adreslerinden sorabilirsiniz
selam ve dua ile....18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.