MELEK 61 Mİ NE BU NE KARDEŞİM YAW BURASI DUA SİTESİ NİŞANLISININ CİNSEL İSTİSMARINA UĞRAMIŞ BAYAN ERKEKLERDEN TAVSİYE BEKLİYOMUŞ..BEN DAHA HAYDAR DÜMENİ BURADA GÖRMEDİM GELMEZDE ZATEN O YÜZDEN LÜTFEN ARKADAŞLAR LÜTFEN YAAA......
YÖNETİM UYUMA :!!!!
(9 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Hattab kardeşim bu kadar katı olmaya gerek var mı sence?
Tavsiye isteyen bir arkadaşa böyle mi yaklaşmak lazım?18 yıl önce gönderildi # -
Resûlullah (sallallahu aleyhi ve sellem) : "Müslümanın müslüman üzerindeki hakları altıdır :
Ona rastladığın vakit kendisine selam ver.
Seni çağırır, davet ederse icabet et.
***Senden nasihat isterse nasihat eyle.***
Aksırır da ALLAH'a hamd ederse teşmit et. (ALLAH sana merhamet etsin de.)
Hastalanırsa kendisini dolaş.
Ölürse (cenazesinin) arkasından git." buyurdu.
(Ebu Hureyre (radiyallahu anhu)'dan; Müslim; ; Askalânî, Bûlüğü'l-Merâm 1466/1235)18 yıl önce gönderildi # -
ZEYNEP KARDEŞ BUNLAR GÜZEL ŞEYLERDE BELLİ EDEP ÇERÇEVELERİ VARDIR DEĞİLMİ ULU ORTA OLMAZ...
18 yıl önce gönderildi # -
tabi ''İLLA Kİ EDEP''
Yalnışlarımızı görüp düzeltme hususunda, yardımcı olmanız temennisiyle....
selam ve dua ile
:)18 yıl önce gönderildi # -
arkadaslar bu kadar kati ve sert bir sekilde yorum yapmayalim lutfen.kirici degilde yapici olmaya ozen gosterelim.ve birbirimize umut vermek icin buradayiz.hatasiz kul olmaz.hepimiz gunahkariz ve hataliyiz.yani lutfen kirik dali koparmak yerine kaynak yapip yarinlari kurtaralim.dunde olanlar dunde kaldilar.dunu birakip hosgoruyle yarinlarimiza el acalim...
sevgili dua dostu kardeşlerim,
hepiniz çok haklısınız fakat bu konuyla ilgili yorum yazılmasa daha iyi olur kanaatindeyim.18 yıl önce gönderildi # -
SEVGİLİ DOSTLAR. LÜTFEN SİTENİN AMACI DIŞINDA BAŞLIKLAR AÇMAYALIM....BEN BU KONUYU KİLİTLİYOR VE BİRAZ DAHA DİKKAT DİYORUM.......SELAM VE DUA İLE.
18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.