Kardeşim haklısın bende dua için geldim herkes için ediyorum edicemde duaya önem vermemiz gerekir,sessiz kalmayın demişsin ben sitede yoktum şimdi gördüm yazını herzaman nete giremiyorum hep aklımdasınız,zamanla aşılcak şeyler bunlar yanlışlıkla adam ölüyo,bizde muhakkak yanlışları hatırlatarak dogruyu göstererek güzel işleyişimizi ailemizi bozmadan yolumuza devam edicez..
Oynakar kardeşime (derin)
(5 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
kardeşlerim noluyo anlayamadım yanlışa düşmeyelim bu sadece aramıza guruplaşma ve nifak sokar bu stede asıl bunu oluşturmayalım bir soralım kendimize rabbim hatamızı yüzümüze hiç vurdumu hiç sen bana layık kul olamazsın dedimi peki biz ne oluyoruz biz büyüdükmü bukadar bu yaptığın cok büyük hata diye bangır bangır bağrıyoruz sukünet kardeşim sukunet bu ste cok kiymetli hangi toplulukta herşey cok yolunda gittiki bakın tarihimize ama sabırlı olalım nizam ve düzen bilelim allah rızası için az kızınca duadan ayrılıyoruz hemen nefsimize yenik düşmeyelim allah rızası için allaha sığınalım
tabiki sitemizde bu problemler var ama cözümü bu değil
1 bunu önleyecek yönetimimiz var
2 sizi rahatsız eden konulara katılmayın
3 olduki katıldınız cok yumuşak birdille uyaralım onun için bol bol dua ettimizi söyleyelim
rabbim bu nifaklara düşürmesin bizi ayrıca bunun vebali bizi yıkar kardeşler kac kişi ümit bağladı bu siteyle bu dualara bu yanlışlara düşüp hakka girmeyekim dostlarım
7 ya sabır
7 hasbinallahi ve nığmel vekil
7 lahavle vela guvvete illa billahil aliyyül azim
hepinize hediyelerim selametlimizi sağlasın rabbim inşaallah dua ve selamla18 yıl önce gönderildi # -
Canım tlay kardeşim ben gayet iyiyim bi sorunum yok oynakar kardeşim büyük harfle başlık atmış derin nerdesin niye sessiz kalıyosunuz diye,okudum yazısını cevap yazdım bende dua için burdayım ufak tefek ne olduysa artık tam bilemiyorum sıkıntı olur, önemli diil ondan yazdım bi sorun yok..
18 yıl önce gönderildi # -
biliyorum kardeşim bu yazı şahsına değildi yanlış anlama sakın
dua ve selamla18 yıl önce gönderildi # -
hepiniz çoook degerli inasanlarsınız buna inanın
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.