değerli dostlarım
dua büyük bir kapıdır
kime dua kapısı açılmışsa ona icabet ve rahmet kapısı da açılmıştır ALLAH'IN İZNİYLE
yaklaşık 1400 insanın birbirini tanımadan bir umut ışığı ararken bulduğu ve birbirine dua ettiği bu ortamda bir takım problemler çıkması doğaldır
ama problemlerin sebebini düşünmek lazımdır ki çözüm bulunabilsin ALLAH'IN İZNİYLE
problemler neden çıkar.......(cihan)
(9 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Kuran-ı Kerim ve hadis-i şeriflerden çıkarılacak ders odur ki musibetler insanların başına elleriyle yaptıkları yanlışlardan dolayı gelir
bir de herkes duadan bahsederken eğer tartışmalar ve problemler çıkıyorsa
nefisler karşı karşıya gelmiş bir üstünlük ve haklılık mücadelesi başlamış demektir
iyi de hangi konuda?????????
bu hangi konu belli olmadığına göre demek ki ortada bir problem de yoktur18 yıl önce gönderildi # -
bu anlamda yapılması gereken en güzel şey
herkesin kendisini muhasebeye çekmesi ve ALLAH'TAN bağışlanma dilemesi gereken hususları tesbit edip bağışlanma dilemesidir
ve hayatına çeki düzen vermesidir
bizim dualarımızda
RABBİMİZ DUA DOSTLARIMIZIN HAYATINA ÇEKİ DÜZEN VERMESİNE YARDIM ET anlamına gelmektedir18 yıl önce gönderildi # -
birbirimizi karşılıksız seversek
karşılıksız dua edersek
dua dışında bir beklentimiz olmazsa
hurafeleri ve bidatleri önemsemeyip
KURAN-I KERİM veHADİSLERDEKİ duaları dikkate alırsak
ALLAH'IN İZNİYLE bir problem çıkmayacaktır18 yıl önce gönderildi # -
bu anlamda tüm dostlarıma problemin kalabalıktan ve birbirini çok tanımamaktan kaynaklandığını düşünmelerini...
birbirimizi çok tanımadığımız için de dua paylaşımından başka bir alışverişe girmemelerini öneriyorum,tavsiye ediyorum18 yıl önce gönderildi # -
Cihan abim Allah razı olsun.
Biraz dikkat ve hoşgörü ile aşılmıyacak sorun yoktur inşaallah.
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN CİHAN ABİ.
CIHAN KARDEŞİM YAZILAN DUALARDA ÖZELLİKLE ARAPCA OLANLARDA KAYNAK GÖSTERİLMESİNİ TÜM DOSLARDAN RICA EDİYORUM,GAYE ÖĞRENİRKEN HAKKIYLA ÖĞRENEBİLMEK,DUYARLILIĞINIZ İÇİN RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
Cihan kardeşim...
Öncelikle HOŞGELDİN!!..
Gerçekten de akıl akıldan üstündür...
Allah Bin Kere Razı olsun...
Baştan sona aynen katılıyorum ve
inşaallah herşey çok daha iyi olacak diyorum Rabbimizin izniyle...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.