ALLAH C.C kime hayır dilerse ona musibet verir hadisi şerif.
"Kularımdan herhangi birine bedeninde malında veya evladında bir musibet tevcih ettiğim vakit bu musibeti sabrı cemil ile karşılarsa kıyamet gününde onun için mizan kurmak ve defter açmaktan haya ederim.
"Kimin iki kzızını ve iki gözünü alırsam onunu mükafatı ebedi cennetimde kalmak ve benim cemalima bakmaktır.
serveti kaybolmayan ve vücudu hastalanmayan kulda hayır yoktur.Allahı teala bir kulu sevdiği vakit onu ibtila eder.İbtila ettiği zamanda ona sabretmesinide öğretir.allahı teala bir kuluna hayır murat ettiği vakit onun günahının cezasını acele ile dünyada çektirir.kıyamet günü yeryüzünün en çok şükredeni allahın c.c huzuruna getirilir.allahı teala ona şükrünün mükafatını verir.sonra en çok sabredeni getirilir ve ona "şu şükredenin mükafatı gibi mükafata razımısın."adam razıyım derallahı teala onu nimeti verdim şükretti sana bela verdim sabrettin sana kat kat fazla mükafat veririm.allahı teala bir kulumu sevdiğim vakit ona sadakatini görmek için dağların bile dayanamayacağı belalar veririm şayet sabrederse onu kendime veli dost edinirim şayet acziyet gösterir feryat ederse onu perişan ederim
üzerinize bela ve musibetler mi yağıyor
(16 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
çok güzel...ellerin dert görmesin...
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM SABREDEN KULLARINDAN EYLE..
allahım ne olur bana sabır ver
Allah razı olsun kardeşim, rabbim inşallah hepimizi sabreden kullarından eyler, sıkıntılarımızı giderir. AMİN AMİN AMİN
reyhan ben allahım bana sabır ver
Allahim beni de sabreden kullarindan eyle insaallah
Amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Allahım sabır ver bize
ÇOK BEĞENDİM BU YAZIYI ALLAH RAZI OLSUN
ÇOK GÜZEL ALLAH RAZI OLSUN. RABBİM SABRIMIZI ARTTIRSIN...SELAM VE DUA İLE
Allahım sevdiğin kullarından eyle ya rabbim
Allah razı olsun süheyla senden bizi aydınlattın. Allah herkese sabırlar versin.
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH BİZİ SABREDEN KULLARINDAN EYLESİN SABIR VERSİN AMİN
allahım bizi sabredenlerden eyle kaza ve kaderine razı olanlardan kıl .yüreğimize iman gürlüğü nasip et .amin. yüreğine ve eline sağlık kardeşim.
rabbim sabır ver bizlere...
Dertlerin ardı ardına geldiği bugünlerde yazın ilaç gibi geldi Süheylacım.
Bizlere bunu birkez daha hatırlattığın için Allah razı olsun senden.
Allaha emanet ol sende biliyorum ki benim gibi sıkıntılı günler geçiriyorsun o zaman
Biz Yüce Rabbimizin katında sabretmemiz gerekecek ah! vah! demeden.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.