Benim için ve ailem için dua eder misiniz dua dostlarım?Ben zaten çok zordayım.Allahıma uykumda, rüyalarımda bile sürekli yakarıyorum.Uykuaslında
beyin sürekli çıkış kapısı arıyor,tek rahatladığım an Allahımla başbaşa yarı
karanlık bir odada kaldığım an ve bu siteye girip dualarınızı okumak..Beni de yanlız bırakmazsınız diye düşündüm.Annecim şeker hastası ve yaşlı ev sahibi ev- den çık diyor kışın ortasında,kardeşimin biri işsiz,herşeye rağmen okutmaya ça- lıştığı bir yavrusu var,diğer kardeşim iflas etti,o mahkeme bu mahkeme koşturu- yor çok çok zorda...Kısacası maddi ve manevi zor günler geçiriyoruz bu sitedeki tüm dertli dua dostlarım gibi.Allah hepimizin gönlündekini versin hayırlısıyla..
beterin beteri var beterinden saklasın.Allahım yanımızda yar ve yardımcımız olsun inşallah.Yani hepinizin derdi arasında bir de sizlerden dua ben istiyorum.Bencillik etmiş olmam değil mi ?Sağolun ben de 21 Yunus 11 ihlas 11 fatiha 21 salavat ile sizlere teşekkür ediyorum.Hayırlı, aydınlık, sağlıklı, borçsuz, ayrı düşenlerin ,sevdalıların kavuştukları gün olsun ....yarın ve yarından daha yakın olsun tüm güzellikler sevgili dua dostlarım..amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
muhtacım dualarınıza muhtaç dua dostlarım
(45 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Kardeşim şimdi gördüm benim için yazdıgın yazıyı Allah razı olsun teşekkür ederim yatıyodum bi bakıyım dedim iyiki bakmışım,şimdi sana güzelce dua okuycam için refah ferah rahat huzurlu olsun..
18 yıl önce gönderildi # -
Canım yaaaaaaaaa ne diyeyim yüreğimdeki güzel duygular şu an dilime gelmiyor.Öyle hızlı ve peşpeşe diziliyorlar ki yakalamakta zorluk çekiyorum..Ama bilesinçok güzel duygular ,dilekler ,dualar,ben seni görmesem de ,bilmesem de dünyada ve ahirette
kardeşimsin diye yüreğimin en güzel köşesine oturttumAllahım sen bir iste o sana on versin inşallah,herşey gönlünden geçtiği gibi olsun amiiiiin.Bana da dua eden var..Allahım teşekkür ediyoorum tüm dua dostlarına ve Derin'e kim ne bekliyorsa senden tez zamanda yardımcıları ol Allahım...1fatiha 11 ihlas 1 ayetel kürsi amin18 yıl önce gönderildi # -
Canım kardeşim gözlerimden uyku akıyo sırf cevabını mutluluk yazını göriyim içim rahatlasın diye bekledim,ooh bende rahatladım,duanı okudum güzel kardeşim için bi melek kadar temiz saf huşu içinde huzurlu olsun melekler gibi uyu inşallah
Bu arada unutmuşum pardon o güzel yüreginden kopan dualar için Allah razı olsun çok teşekkür ederim
MUSA PEYGAMBERE(A.S) TUR DAGINDA BEN RABBIMINIM DIYEN YUCE ALLAHIMIZ INSALLAH SIKINTILARINIZI EN KISA ZAMANDA BASINIZDAN DEF EDER.VE YARINLARIMIZLA SIZE BEREKET SIHHAT VE AFIYET NASIP EDER.SABRIN SONU SELAMETTIR.SABRI ELDEN BIRAKMAYINIZ.DUAYI DILINIZDEN EKSIK ETMEYINIZ.DUA OLDUGU MUDDETCE UMUT VARDIR.VE UMUT OLDUGU SURECE INSAALLAH HAYIRLARA VESILE KAPILARI ACILIR.MEVLAM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...
muhtacım kardeşim ben yazınızı görmemiştim ama dün gece çok dua ettim isminizle sizede tek tek isimlerinizi okuyarak dua ettim yüce mevlam ulaştırmıştır inşallah amin..
allah en kısa zamanda sıkındalarını gidersin kardeşim.inşallah
DERİN,NECİM,HANDANEMRU,ASMN SEVGİLİ KARDEŞLERİM ,GÖNLÜ GÜZELLERİM ALLAHIM NE MURADINIZ VARSA VERSİN ÇOK TEŞEKKÜRLER..ALLAH YÜREKLERİNİZDEKİ SEVİNÇLERİ ARTIRSIN .KORKULARI ENDİŞELERİ YOK ETSİN..HASTALIK VERMESİN.ŞİFA ARATMASIN.BORÇLU GEZDİRMESİN ..HER ZAMAN GÜÇLÜ VARLIKLI VE AFİYETTE OLUN İNŞALLAH..YANINIZDA YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN RABBİM..HERKES EL AÇIP DUA EDER İSTER.RABBİM İSE VERMEK İSTEDİKLERİNE VERİR..İNŞALLAH SİZLERİ,DUA DOSTLARIMI ,SEVDİKLERİMİ,AİLEMİ,VE BENİ DUYUP DUALARINI KABUL ETTİĞİ VERMEK İSTEDİĞİ,FERAHA ÇIKARMAK İSTEDİĞİ KULLARINDAN EYLER .KİMİN NE SIKINTISI VARSA RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIM TEZ ZAMANDA MUCİZELERİNİ GÖSTERİR.DERTLERİMİZİN DERMANI OLUR.BİZLERİ NAMERDE DEĞİL MERDE BİLE MUHTAÇ ETMEDEN
ALLAHIM FERAHA ÇIKARIR İNŞALLAH AMİNNNNNN.21 YUNUS DUASI OKUYORUM .SAĞOLUN SİTEDEKİ VARLIĞIMI FARKEDİP BENİM İÇİN YAKARDIĞINIZ İÇİN SAĞOLUN DOSTLAR18 yıl önce gönderildi # -
5 adet İsmi Azam duası. Enes radıyalahü anh .den rivayet edilen bir hadiste Efendimiz Aleyhisselam adamın birinin dua ederken duasını işitince ona, sen İsmi Azam ile dua ediyorsun.Bu dua ile dua edip okuyan kimsenin mutlaka dilek ve muradı hasıl olur,buyurdu.
Allahümme inniy es-elüke bi enne lekel hamdü la ilahe illa ente ya hannanü,ya mennanü,ya bediy-as semavatı vel ardı ya zel celali vel ikram.18 yıl önce gönderildi # -
Muhtacm kardeşim okudum ama sanırım görmedin...
ŞİMDİ GÖRDÜM CANIM ALLAHIM SENDEN RAZI OLSUN YÜREĞİNDEKİ DUALAR PINARIN HİÇ EKSİLMESİN ARTSIN ARTTIKÇA HER İKİ CİHANDA DA NE DİLİYORSAN ÇOĞALAN PINAR SULARI GİBİ ÖNÜNE GELSİN ELİFİNE KAVUŞASIN BU YALAN DÜNYANIN ZORLUKLARINI ELİFİNLE GÜÇLÜ KARŞILAYASIN DERT KEDER GÖRMEYİN ARTIK.. ALLAHIM YANINIZDA YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH AMİN
21 YA NAFİ DİYORUM SENİN VE ELİFİN İÇİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun canım kardeşim yüregine saglık 12de beraberiz kalbimiz bir olucak beraberiz bak hissediceksin çok güzel benim içim çoştu bugün..
FARKLI BİRŞEY SORACAĞIM AMA ABES OLMAZ İNŞALLAH ACEMİLİĞİME VERİN HATA YAPTIYSAM ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM...BURADAKİ BAŞLIĞI ANA SAYFAYA TAŞIMAK İÇİN NEREYE TIKLAMALIYIM.
GERÇİ GELİYOR BİRAZ SONRA BAKTIĞIMDA KAYBOLUYOR.AKŞAM ANA SAYFADA DİYORUM MERAKLA DUALARA BAKAYIM DİYE SABAH AÇTIĞIMDA ANA SAYFADAN ÇIKIYOR VE SENDEN BAŞKA FARKEDEN OLMADI DÜN AKŞAM ...NECİM,HANDANEMRU,ASMN FARKETTİ SAĞOLUN ALLAHIM GÖNLÜNÜZÜN MURADINI VERSİN DERTLERİN-D-SİNİ YAŞAMAYIN İNŞALLAH AMİİİN18 yıl önce gönderildi # -
Yazdıkça sayfa alta atıyo yazılarda hızlı aktıgı için arka sayfalara gidiyo hepimizinki öyle,yeşil banta site yöneticileri alıyo onları üye olan kimse yapamıyo bende dahil bende üyeyim :)
rabbim sana ve ailene en kısa zamanda hayır kapıları açsın da sıkıntınızı feraha çıkarsın en ummadığınız yerden rızık kapıları açılsın dualarım senin ve ailen içinde olacak allaha emanet olun
SAĞOL DİLEK 23 KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN, SAĞOL.DERTLER KEDERLER SÜRÇE SÜRÇE GELİRMİŞ ,UMARIM SEVİNÇLERDEDİR SIRA ONLAR DA ÖYLE GELSİN SİZLERE VE BANA ALLAHIM KİMSEYİ DARDA ZORDA BORÇTA KOYMASIN UÇAN KUŞA,YERDEKİ KARINCAYA,YOLDAKİ KULUNA,KUL HAKKIYLA KARŞISINA ÇIKARMASIN ÇOLUĞUN ÇOCUĞUN HAKKINI ÇİĞNETMESİN ALLAHIM YAR VE YARDIMCIMIZ SENSİN ELİMİZDEN TUT ALLAHIM .GERİ ÇEVİRME DUALARIMIZI.AMİN DİLEK KARDEŞİM SENİN İÇİN 21 KEZ YA NAFİ DİYORUM
MHTACIM KARDEŞİM EN BAŞ SAYFADA OLMASANDA SEN DUALARIMIZDASIN ALLAHIMIN İZNİYLE HİÇ MERAK ETME BU AKŞAM KURAN OKUMALARIMDA TEKRAR OKUCAM KARDEŞİM SANA ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN AMİN..
Rabbim tez feraha çıkarsın,tez yardımınıza yetişsin inşallah inşallah huzurlar sizinle olsun,anneciğinize Rabbim şifalar versin,Allahım size yetişsin.Amin.Amin.Amin.
.
allahım yar ve yardımcın olsun dualarımdasın
HANDAN EMRUKARDEŞİM SAĞOL ALLAHIM SENDEN RAZI OLSUN CANIM SAĞOL KARDEŞİM ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN.ŞEKERİM TANSİYONUM VS ..HASTALIK ÇEŞNİLERİM ÇOK BAZEN DUA ETMEYE GÜCÜM OLMUYOR BU YÜZDEN İÇİMDEN SÜREKLİ OKUYORUM DA BİLMEM ALLAHIM KABUL EDERMİ..İŞTE DUA ETMEYE GÜCÜM OLMADIĞINDA YETİŞTİN SAĞOL AMİN KARDEŞİM.DUALARINI KABUL ETSİN ALLAHIM SEN DE DİLEDİKLERİNE KAVUŞASIN HAYIRLISIYLA NE İÇİN DUA EDİYORSAN AMİN İNŞALLAH..BENDEN SANA 11 İHLAS 11 YUNUS DUASI AMİİN
ECE07 SAĞOL ECEM SAĞOL CAN KARDEŞİM ALLAHIM SENİNYANINDA OLSUN DAİMA KORKTUKLARINDAN EMİN KILSIN,SEVİNÇLERİNİ ARTIRSIN,UMUT IŞIĞIN HİÇ SÖNMESİN EMİ.BENDE SANA 11 İHLAS 11 YUNUS DUASI HEDİYE EDİYORUM AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN
DÜN GİBİ YAZIMIN ÜSTÜNDEN İKİ HAFTA GEÇMİŞ...ALLAHIM NERDE HATA YAPIYORUM BETERİN BETERİ VAR BETERİNDEN KORU RABBİM SIKINTILARIM EKSİLECEĞİNE ARTIYOR DUALARIMDA HATA MI YAPIYORUM ACABA SANA SIĞINDIM ALLAHIM RABBİM ÖNCE SEN SONRA BABACIĞIMA SIĞINIRDIM O ARTIK YOK O SANA DÖNDÜ ŞİMDİ....TEK SEN VARSIN SIĞINACAK AİLEMLE ÇOK ZORDAYIZ RABBİM SEN YAR VE YARDIMCIMIZ OL ..DOĞRULUKTAN ŞAŞIRTMADAN NAMERDE VE MERDE MUHTAÇ OLMADAN ELİMİZDEN TUT ALLAHIM TÜM ZORDA OLANLARA YARDIM ET EVSİZLERE AŞSIZLARA SEN YARDIM ET ALLAHIM AMİN
3 ihlas 1 fatiha okuyorum.Rabbim sıkıntılarından kurtarsın. amin.
umudunu hiç yitirme...
100 ya gaffur
100 ya fettah
33 salavat
hayırlı aydınlı kapılar diliyorum...18 yıl önce gönderildi # -
Mevla yar ve yardımcınız olsun sıkıntılarınızı bertaraf eylesin, Allah sabır ve selamet versin size 41 Ayet-el Kürsi ile bu geceki dualarımda olacaksınız İnşaAllah.
Allah yuvanıza bereket yağmurlarını yağdırsın tez vakitte İnşaAllah. AminSelam ve dua ile
ALLAH SANA TEZ ZAMANDA YARDIMCI OLSUN KARDESIM ANLAYABILIYORUM CEKTIKLERINI ALLAH IM SEN OLMAZLARI OLDURANSIN SENIN HERSEYE GUCUN YETER BU KARDESIMIZI SIKINTILARINDAN TEZ ZAMANDA KURTAR AMIN ALLAH IM BIZE YOL GOSTER GAZABINDAN SANA SIGINIYORUZ AMIN DUALARIMDASIN MUHTACIM KARDESIM SENI COK COK IYI ANLIYORUM
MUHTACM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN GUN GELICEK HERSEY COK IYI OLUCAK SEN DUALRINA DEVAM ET BENDE SIZLER ICIN DUA EDIYORUM ALLAHA EMANET
kardesim allah yardimcin olsun. dularimizdasin. mevlam acilarini sikintilarini hafifletsin insallah. dua ile kal
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.