arkadaşlar bi önerim var bugün başlattıgımız hrgün bi kardeşimize topik açıp edicegimiz duayı yarın muhtaç kardeşimiz için açalım ben öteki topigede yazıcam şimdi hatta derin abimizden müsade isteyip şimdi açıyorum derin abi hakkını helal et.senin yüregin çok güzel affedersin bizi =)
muhtacım dualarınıza muhtaç dua dostlarım
(45 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
asmn kardeşim şimdi gördüm yazını okuyunca gözlerim doldu allahım sizlere zor gün göstermesin allahım dua dostlarımdan razı ol rabbim yürekleri çok güzel allahım onlardan razı ol derlerine dermanlarını ver yar ve yardımcıları ol amin teşekkürler asmn sağol canım kardeşiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
18 yıl önce gönderildi # -
Canım güzel ablam yatmadan bakmak istedim siteye halim yok inan,ama şimdi yatmadan sana okuyabildigim kadar okuycam,gönlün refah ferah rahat huzurlu olsun kurban oldugum Rabbim büyük sıkıntılar biticek herşey güzel olucak biraz daha sık dişini yarınlar umut dolu güzellikler dolu mutluluk dolu,yeterki Rabbim saglık sıhhat versin,en önemlisi saglık saglık olmayınca herşey boş be canım ablam,derinin şimdi yatmadan sana derinden derinden dualar göndericek vericek meleklerin kanatlarının altına hızla yanına gelicek hissedersin derin nefes alırsan anlaki o benim hadi gülümse Rabbimize :)biraz düzeliyim hepinize ne dualar okuycam Rabbimin izniyle biz yanındayızzz..
CANLARIM SAĞOLUN ZATEN BİLİYOR HİSSEDİYORUM YANIMDA OLDUĞUNUZU ÇÜNKÜ PANİK HALİNDEN SAKİN BİR HALE GEÇTİM VE ALLAH ALLAH ÇABUK OLMALIYIM BİRŞEYLER YAPMALIYIM DİYORUM AMA YAPIYORUM SAKİNCE.........ALLAHIM YÜREĞİMİ BİLİYOR...HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN........ALLAHIMA İSYAN ETMEDİM ....BİLMEDEN BİR HATA MI YAPTIM DİYE SORDUM SİZLERE..HANİ ABDESTSİZ DURMUYORUM HEMEN ALIYORUM AMA BAZEN ÇARŞI PAZARDA YOLDA HER NEYSE DİYELİM Kİ ABDESTİM YOK..BEN DİLİMDE YİNE SÜREKLİ DUALAR ELİM CEBİMDE TESBİH ÇEKEREK YÜRÜYORUM ..YANİ ONU SORMAK İSTEMİŞTİM HATALI MI OKUYORUM DİYE..DERTLERİM DE ÜST ÜSTE YIĞILINCA ...TÖVBE ..TÖVBE ALLAHIM ...ÖĞRENMEK İÇİN SORUYDU BU DOĞRU ŞEKLİYLE YAPAYIM DİYE İSYAN DEĞİLDİ.... ESTAĞFİRULLAH EL AZİM VE ETÜBÜ İLEYH 21 KEZ AMİN
hiç şüphesiz en büyük zikir allah zikridir.
rabbim bizi zikirden uzaklaştırmasın.
teyzeciğim inşallah sabırla herşeyi aşacaksın.
biz rabbimizin izniyle burdayız.
yanında olamasakta manen yanında olduğumuzu unutma.
rabbim yar ve yardımcın olsun.18 yıl önce gönderildi # -
SEVGİLİ NECİM SAĞOL CANIM AMİN İNŞALLAH..ZATEN SÜREKLİ DUALAR OKUYORUM YOLDA...İŞ YAPARKEN UYKUMDA..HER AN..HER AN ALLAHIM KABUL EDER DE İNŞALLAH DUALARIMIZ YERİNİ BULUR..KISMETTEN ÖTESİ DE OLMUYOR...RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN..HEPİMİZİN DERDİNE DERMAN OLSUN...HERKESİN ELEMİ KEDERİ DERDİ FARKLI..FARKL..HERKESİNKİ KENDİNE ZOR VE ACİL..RABBİM TEZ İMDADIMIZA YETİŞ....YETİŞ YA ALLAHIM..YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
33 BESMELE..33 ESTAĞFİRULLAH..33 YA VEDÜT..33..YA KERİM..33 YA NAFİ...3 KEVSER ..3 AYETEL KÜRSİ HEPİNİZE ULAŞSIN İNŞALLAH AMİN..18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim tez feraha çıkarsın,tez yardımınıza yetişsin inşallah huzurlar sizinle olsun,anneciğinize Rabbim şifalar versin,Allahım size yetişsin.yar ve yardımcınız olsun Amin.Amin.
Allahümme inniy es-elüke bi enne lekel hamdü la ilahe illa ente ya hannanü,ya mennanü,ya bediy-as semavatı vel ardı ya zel celali vel ikram
HASBINALLAHU VE NIMEL VEKIL..RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN...
SEVGİLİ SUZANCIM VE TÜRKÜGÖZLÜM ALLAHIM DUALARINIZI KABUL EDER SİZLERİ SEVİNDİRİR ..KÖTÜLERDEN KORUR İNŞALLAH..RABBİM NE MURADINIZ VARSA VERSİN SAĞOLUN SAĞOLUN ALLAHIM SİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH AMİN...
100 Besmele ile,
Mevlam evinize huzur ve bereket versin,
Tez vakitte sıkıntılardan feraha çıkarsın sizi ve ailenizi, Amin Amin Amin18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM SİKINTILARINI TEZ ZAMANDA GİDERSİN İNŞALLAH 5FATİHA HEDİYEMDİR
SEVGİLİ TÜRKANCIM...ve SEVGİLİ DUACIM ...ALLAHIM BENİM İÇİN ETTİĞİNİZ DUALARIN BİN KATINI SİZLERE VERSİN SAĞOLUN RABBİM SİZ NEYİ KENDİNİZE ENGEL GÖRÜYOR YAŞAMDA ZORLANIYORSANIZ SIKILIYORSANIZ RABBİM BİR SEBEP HALK BUYURSUN HAYIRLISIYLA PEYGAMBERİMİZ HZ MUHAMMED VE EHLİ BEYTİ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE DUALARINIZI KABUL ETSİN FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH DERT TASA GÖRMEYİN MUTLU VE SAĞLIKLI VE DE SEVGİYLE DUALARLA KALIN İNŞALLAH BENDEN SİZE 1 FATİHA 11 İHLAS AMİİİİİİİİİN
SAHEN BENIM HEP DUALARIMDASIN MUHTACIM KARDESIM CANIM ARKADASIM BUNCA SIKINTIDA BANA O GUZEL DUALARINI OKUYORSUN ALLAH BINKERE RAZI OLSUN ALLAH IM NE OLUR TEZ ZAMANDA MUHTACIM KARDESIME YARDIM ET ONUN SANA COK IHTIYACI VAR ALLAH IM ONU BEKLETME SEN HERSEYE KADIRSIN O BIZLERE GUZEL DUALAR EDIYOR SENDE GONLUNDEKINI VER SIKINTILARINI BITIR ALLAH IM HIC SUPHESIZ SENIN HERSEYE GUCUN YETER AMIN DUALARIMDASIN
Allahümme salli ve sellim ala seyyidina ve mevlana muhammedin salaten tehullü biha ukdeti ve tüferricü biha kürbeti ve tünkızüni biha min vahleti ve tükıylü biha asrati ve takdıy biha haceti*
Hayırlı, aydınlık, sağlıklı, borçsuz, ayrı düşenlerin ,sevdalıların kavuştukları gün olsun ....yarın ve yarından daha yakın olsun
Allahümme salli ve sellim ala seyyidina ve mevlana muhammedin salaten tehullü biha ukdeti ve tüferricü biha kürbeti ve tünkızüni biha min vahleti ve tükıylü biha asrati ve takdıy biha haceti*
AMİİİNN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.