lütfen bu msj okuyan arkadaşlar bana dua edin çok sıkıntılı bir zamanda buldum bu siteyi ve sizlerden dua istiyorum rabbim gönlündekini versin deyin yeter
duaya çok ihtiyacım var.
(28 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAHIM NE SIKINTIN VARSA GİDRSİN..
KALBİNDE NE DUAN VARSA RABBİM KABUL ETSİN...
EN YAKIN ZAMANDA RABBİM SENİ FERAHA ÇIKARSIN...
ALLAH YARDIMCIN HABİBİ YOLDAŞIN OLSUN...
10 AYETEL KÜRSİ
10 FATİHA SANA HEDİYEM OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
canım kardeşim allah razı olsun
18 yıl önce gönderildi # -
SEMA kardeşim Allahım ne sıkıntın varsa gidersin.seni çok iyi anlıyorum öyle zamanlar olmuşturki kalben ve yürekten söylenen bir amin...insanın bütün dertlerinin devası olmuştur.sizin için fatiha okudum kardeşim.
Rabbim ne sıkıntın varsa gidersin ve gönlündekini versin kardeşim amin
sema kalbinden ne dileğin varsa rabbim tez tez zamanda versin rabbim yar yardımcın olsun..amin
1 Fatiha 3 İhlas hoşgeldin hediyesi . Allah Yar yardımcın olsun . Tez vekitte sıkıntıları gidersin . İçine feraklık versin
inanın insanın arkasından dua edildigini bilmesi bile ferahlatıyor insanı rabbim hepinizden razı olsun
HOŞGELDİN KARDEŞİM RABBİM BİR AN ÖNCE SANA HAYIR KAPILARI AÇSIN SENİ DARDA BIRAKMASIN...SELAM İLE
Kardeşim selma Allah dualarını kabul etsin.
allahım yar ve yardımcın olsun amin amin amin
Rabbim yardımcın olsun gönlündeki muradını tez günde tez saatte versin senin için 21 ihlas okuyorum.
Allah yardımcın olsun
gönlündekini senin için hayır kılsın18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN
3 İHLAS 1 ELHAM OKUDUM KABUL EDEREN KARDEŞİM RABBİM TEZ ZAMANDA DİLEĞİNE KAVUŞTURSUN
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah, hayırlı olanıda gönlüne kabul ettirsin, sıkıntılarını gidersin. AMİN AMİN AMİN
Sema hoşgeldin aramıza bende sana sıkıntılarınız gitmesi için 3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi 41 la havle ve yunuz aleyhisselamın duasını gönderiyorum...Allah sınıntılarını alsın inşallah
allah ne muradın varsa versin inşallah hemde en kısa zamanda isteğin olunca burdan bize müjdeyi vver olurmu
allah sıkıntılarını uzaklaştırsın allah muradını versin kardeşim.amin
allah sıkıntılarını alsın kardeşim..3 ayetel kürside benden.
ALLAH TEZ ZAMANDA AYDINLĞA ÇIKARSIN SENİ,DUA DOSTUM.
sen de bizim gibi sabırlı ol ve dua etmekten vazgeçme.dualarımız sayesinde inşallah sıkıntıların sona erer.allah yardımcın olsun.
sana 100 adet lahavle duasını hediye ediyorum.
ALLAHÜ TEALA HAKKINDA EN HAYIRLISI OLANI VERSİN.. İÇİNDEKİ SIKINTILARI ALIP GÖTÜRSÜN. HUZUR VERSİN İNŞALLAH. KÖTÜLÜĞÜN ŞERRİNDEN KORUSUN.. HIZIR ALEYYİSSELAMI YARDIMINA GÖNDERSİN İNŞALLAH.. TEZ ZAMANDA RAHATA ERDİRSİN YÜCE RABBİM. AMİN.
dua ibadetin özüdür. cenab ı hak bana dua ediniz ki duanızı kabul edeyim. buyuruyor. dualar samimi ve ihlasla yapılırsa allah (CC) ya bu dünyada yada ahirette karşılığını mutlaka verecektir.Dularımız, gönlünüz den hangi ilticada bulunursanız Mevlam yüce katında en güzeliyle kabul buyursun
41 ayetel küsü de benden Allah kabul etsin.
21 ayetel kürsü de annemden hediye.....
hepinize ne kadar teşekkür etsem azsdır bende hapinize dua ediyorum dua dostlarım.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.