RECAYİ kardeşim için iş
ELMAS kardeşime hayırlı bir yuva
FETTAN kardeşime gözleri için şifa ve atanması için
AGRİN(yüksel) kardeşim ve sevdiği kardeşim hikmetin bir araya gelmesi için
SEVDA kardeşimin darlığından feraha çıkması için borçlarına edalar için
MERVE kardeşimin hakkında hayırlısı için
HAYAT-M (hatice)kardeşimin sıkıntıların halli için
PNARR kardeşime hayırlı eşler hayırlı rızıklar tüm sıkıntıları için
EVLA kardeşimin sıkıntıları için
TURKUGOZLUM kardeşimin kabirdeki yakınları için
ESRA kardeşime hayırlısıyla hayırlı bir eş iyi bir yuva için
HAZİRAN kardeşimin sevdiğiyle kavuşması için
ESRA kardeşime
ZEYNEPK kardeşime furkanın araması ve dönmesi için
DİLEK-23 kardeşimin yetenek sınavında başarılı olması için
ZEYNEP kardeşim hayırlı güzel ahlaklı imanlı bir eş mutlu bir evlilik için
GARİPGÜL kardeşim(libas)günahlarınızın affı her 2 cihanda afiyet hayırlı yuva için aileniz ve atiye fatma için
NOZGEN kardeşime tüm dua dostlarının dertleri ve sıkıntıları için küçük meleğine şifa için
RAMİ kardeşime
YARALKARACA kardeşim(leman)eşinizin pişman olup yuvasına dönmesi ve hiç gitmemesi için kızınızın şifası için
ALBİNA (fatma)kardeşime atanması için
SEDA kardeşim(kamile) eşi ahmetin en kısa zamanda yanına dönmesi için
ARZU21 kardeşim dualarının kabulü sevdiğiyle kavuşması için babasının sıkıntısı ve borçları için
ZEZ zerin kardeşimin aile fertlerinin dualarının kabulü için
AYENUR kardeşimin gönlündekinin hayırlı bir şekilde olması için
BADSABA kardeşim(MÜNİRE VE KEMAL)kardeşimin ailelerinin hayırlısıyla onay vermeleri için
TLAY kardeşim in dularının kabulu aile huzuru için
DİLARA kardeşime (emine ablasının yuvasının huzuru için arzu için şifa ali için hayırlı bir eş va namaz kılması için inşallah fatma ablaya kolaylık dilek-meral arkadaşlarımıza özgür-zeki kardeşlerime hayırlı eşler inş için
DERİN kardeşimin cezaevindeki meleği elif için kurtulması için
mucize.net i hazırlayıp bizi buluşturan yönetimdeki tüm kardeşlerim için tüm mucize net teki dua dostlarımın dualarının kabulü için amin bekliyorum allahım kabul etsin inşallah amin..
DUAMIZI OKUDUK AMİNLERİNİZİ BEKLİYORUM HANDAN
(67 mesaj) (34 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN,AMİN, AMİN RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun senden kardeşim çok duygulandım rabbim seni katında sevdiği her dileğini kabul ettiiği kullarından eylesin inşallah bu duanı da bizlerin dileklerine vesile etsin senin ağzından çıkan dualar bizlere hayr ile dönsün
allahım sen bu kardeşimizin birini bin et onu hiç darda bırakma ne muradı varsa yaptığı bu iyilikler hürmetine kabul buyur onu sev ve her daim yar ve yardımcısı ol iki cihanda da yüzünü güldür18 yıl önce gönderildi # -
amin yarabbilalamin.
AMİN. Allah CC kabul buyursun.Allah CC razı olsun selam ve dua ile.
Handanemru Kardeşim Allah CC size her iki cihanda af ve afiyet versin. Çok teşekkürler. Gönlündeki güzellikleri Allah CC karşına çıkarsın. Tüm dua dostluğundaki ve tüm Allah'a iman etmiş kullarının her ne sıkıntısı varsa Rabbim hacetlerini gidersin . amin18 yıl önce gönderildi # -
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİN.
Allah razı olsun.O güzel gönlünüz hiç sıkıntı görmesin inşallah.Rabbim maddi ve manevi bütün sıkıntılarınızı gidersin inşallah.
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLERİM DULARINIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH AMİN..
amin kardesim.. Allah razi olsu.. allah her iki cihanda da mesut etsin.. amin
ECMAIN KARDEŞİM AMİN..
amin diyen tüm dillerin ettiği dualar kabul olur inşallah amin..
amiiiiiiiiiiiiiiiin
amiiiiiiiiiiiiiiiin
allah razı olsuuuuuun,allah kabul etsiiiiiiiinhandanemru yazıyı görünce gözlerime inamadım yüreğimi çoook ferahlatsınız.nözgendede adım geçince bugün çok sevindim mutlu oldum.yapmış olduğunuz dualarınıza allah razı olsun rabbim senide yüce katında mukafatlandırsın ne muradın ne isteğin varsa versin amiiiin
amin kardeşim ecmaın amin..
Allah senden razi olsun gani gani sevindirsin ve sevsin seni...Bende güzel yüregine bizler icin ettigin dualara ve actigi ellerin hatrina Cennet meleklerine 100 besmele hediye ediyorum...Handan, zamani gelince karsilanirken hatirlasinlar insallah.Rabbim en güzel makamina cikarken tertemiz olman dilegiyle.Amin.
AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun Rabbim mübarek etsin kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
GÜZEL KARDEŞİM ZERRİN DUALARIN EN GÜZELİNİ BAHŞETMİŞİN ALLAHIM BİNLERCE KERE RAZI OLSUN DAR YÜZÜ GÖSTERMESİN 2 CİHANDA İNŞALLAH SUDE MERAL KARDEŞİM SİZİN DUALARINIZADA BİNLERCE KERE AMİN DİYEN MELEKLER OLSUN İNŞALLAH AMİN..
.
Amin amin amin amin amin...
Allah razı olsun senden Rabbim seni hep hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
Amin amin amin amin amin..Allah binlerce kez razı olsun yüreklerinize gönüllerinize saglık o güzel gönüllerinize 3ihlas şifa niyetine..
AMİN AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN TÜM DUA DOSTLARI TEZ ZAMANDA GÖNÜLLERİNDEKİ DİLEKLER KAVUŞURLAR SEN DE DUALARINLA SAMİMİ ÇIKARSIZ YAKARDIĞIN İÇİN DUA DOSTLARI İÇİN ALLAHIM RABBİM YÜCE YARADANIM GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN YANIMIZDA YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN AMİNNNN
amin... Allah herkese dilediğini verir inşallah...
allah rızası için bana besmele çekebilirmisiniz....toplam 11.ooo tane besmeleye ihtiyacım var iş için .....bana dualarınız esirgemeyin duaya çok ihtiyacım var...
HANDAN KARDESIM RABBIM RAZI OLSUN SENDEN HER ISI NE KOLAYLIK VERSIN HUZUR SAGLIK VERSIN RABBIM BOS CEVIRMESIN ELLERINI NE KADAR MUTLU ETTIN BENI SIMDI GORUNCE SENIN VESILEN LE OKUDUGUN KUR AN LAR HURMETINE DULARININ DULARIMIZ HACETLERIMIZ KABUL OLSUN AMINNNNNNNNNNNNNNNN YA RABBI AMINNNNNNNNNNNNNNNNNN LEMAN
AMİNNNN ALLAH KABUL ETSİN.
amin amin amin Allah kabul etsin. allah emeğimizi umutumuzu boşa çıkarmasın.
TÜM AMİN DİYEN KARDEŞLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN EFENDİMİZİN(S.A.V) ŞEFAATİNDEN MAHRUM KALMAYIN İNŞALLAH AMİN..
KARDEŞİM ALLAH SENDEN RAZI VE HOŞNUT OLSUN ELİNE DİLİNE YÜREĞİNE SAĞLIK İSMİM GERÇEKTENDE GEKMİŞ HEPİNİZİ GÖRMESEMDE ÇOKKK SEVİYORUM KENDİMİ ESKİSİ KADAR YANNIZ HİSSETMİYORUM DUAN İÇİN VE BÜTÜN HAYIRLI DUALARIN İÇİN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...
AMİN.. AMİN..
AH BE HANDANEMRU KARDEŞİM DUALARIN YÜREĞİME SU SERPTİ..ALLAH GÖNLÜNE GÖRE GÜZELLİKLERİ VERSİN.NEYİ NASIL İSTİYORSAN AMA HAYIRLISIYLA VERSİN SIKINTI DERT HASTALIK ELEM KEDER YOKLUK BORÇ FAİZ ALLAHIM MUTSUZ EDECEK HİÇBİRŞEYLE KARŞILAŞMAZSIN İNŞALLAH ....YÜREĞİM BİLİYOR SANA NASIL TEŞEKKÜR ETTİĞİNİ..SATIRLARA SIĞMAZ Kİ..KELİMELER YETMEZ Kİ..SİZLERİ SEVİYORUM..BENİM İÇİN GÖZLERİNİZİN NURUNU AKITTINIZ,YAZMAK İÇİN PARMAKLARINIZ KIPIRDADI ,YÜREĞİNİZ ÇIRPINDI..VE DAHASI.... ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH RAZI OLSUN..ALLAH RAZI,RAZI,RAZI,OLSUN HEPİNİZDEN..7 AYETEL KÜRSİ 1 ELHAM 3 İHLASLA SEVGİMİ İLETİYORUM SİZLERE AMİİİİİN
AMİN AMİN AMİN.ALLAH RAZI OLSUN...ALLAH KABUL ETSİN KARDEŞİM...AMİN
CANIM KARDEŞİM O KADAR ZORLUK ARASINDA BİZEDE DUA EDİYORSUNUZ ALLAH RAZI OLSUN ŞU AN AİLENİZİN YAŞADIĞI DURUMU HEPİMİZ HAYATIMIZDA DÖNEM DÖNEM YAŞADIK KİMİLERİMİZ HALA YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM RABBİME YALVARIYORUM YALVARICAMDA ANNENİZE ACİL ŞİFALAR EV SAHİBİNE MERHAMET KARDEŞİNİZE HAYIRLI BİR İŞİFLAS EDEN KARDEŞİNİZE ALLAHIM YENİDEN TOPARLANMA NASİP ETSİN İNŞALLAH ALLAHIM TÜM MADDİ VE MANEVİ SIKINTILARINIZA DEVALAR OLSUN YÜCE GÜZELLER GÜZELİ RABBİM AMİN...
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.