ÜSTTEKİ YAZIM MHTACIM İÇİNDİ:)
DUAMIZI OKUDUK AMİNLERİNİZİ BEKLİYORUM HANDAN
(67 mesaj) (34 katılımcı)-
16 yıl önce gönderildi #
-
amin amin amin allah kabul etsin....
16 yıl önce gönderildi # -
valla gözlerim doldu
yarabbim ya nasıl yüreklisin sen allah senden razı olsun allah ne muradın varsa versin canım benim allah seninde gönlüne göre versin16 yıl önce gönderildi # -
CANIM KARDEŞİM NE YAPTIK ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH AMİN...
inan cami yaptırsan belki bukadar sevabın olamz bu kaadr insanı sevindirdin çok büyük yüreklisin canım benim.allahta senin gönlüne göre versin.
TÜM SİTEDEKİ KARDEŞLERİMLE BERABER İNŞALLAH AMİN. SAĞOL CANIM BENİM ALLAHIM EKSİKLİĞİNİZİ GÖSTERMESİN AMİN..
amin amin amin
amin kardeşim amin.inşallah rabbim dularını kabul eder.
AMİN DİYEN TÜM DİLLERİN RABBİM DERDİNİ AL KURBAN OLDUĞUM AMİN..
.
33 Fatiha okuyorum handan kardesim güzel yüregine dualarin kabul olsun insalalh.Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ALLAHIM OKUNAN DUALARIN
VE GÜL KOKULU GÜL NEFESLİ DUA KARDEŞLERİMİN YÜZÜ HÜRMETİNE
ATİLLA YI DA SELAMETE ÇIKAR YA RABBİ
AMİN AMİN AMİN16 yıl önce gönderildi # -
tüm dardaki kardeşlerime sen yatiş ya rab amin diyen dillerin gönüllerindeki sıkıntılarını sen yok et ya rab amin..
amin..amin..amin..
amin handan kardeşim amin,inşallah edilen tüm duaları rabbim tez vakitte hayırlı bir şekilde kabul eder,ellerimizi boş çevirmez.
AMİN HANDAN KARDESİM BADAHAKİNE DUA EDERKEN BENİDE İSMEN EKLERSEN ÇOK MUTLU OLURUM .ALLAH KABUL EYLESİN
EKLEDİM SENİ KARDEŞİM AKŞAM OKUCAM İNŞALLAH
handanemru cok kıskandımuzuldum benıde ekledıgını soylemıstınnn:((( nasıl uzuldum ısmımı aradım yokummmmmm cok uzuldummm lutfennn benıde ekleeeeerrr mısın
CANIM BENİM O LİSTE ESKİ LİSTEYDİ BEN HERGÜN BURDAK İMİN NE SIKINTISI VARSA LİSTEME EKLİYORUM AKŞAM TEKRAR OKUYORUM CANIM BENİM SANADA YANLIŞ OLMASIN AMA 2 GECE ÜST ÜSTE İSMEN OKUDUM ALLAHIM KABUL ETSİN AKŞAM YİNE OKURUM ÜZÜLME CANIM BENİM TAMAMMI ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN AMİN..
SAOL HANDAN KARDESİM SEVDİĞİM İNSANIN DÖNÜP HAYIRLI YUVAMI KURABİLMEM İÇİN BÜYÜK SIKINTILARIM VAR.ALLAH RIZASI İÇİN KARDESİM.
allah razı olsun handaneru ama ne bılıyım bırden gorunce uzuldum gonul umduguna krırlırmıs yaa demekkı senden beklıyodum gonlul dostumm allah razııı olsunnn ıns ıns ıns hersey guzel olcakkk bılıyorum senınde rabbımne muradın varsa versınnn ıns evet bı sevdıgım var ama hayrılısını ıstıyorum o hayrılıysa dıyroum yok baskası hayrılıysa onu versın rabbım bu sıte bana bunu ogrettı bızım elımızde bırsey olmadıgını hersey rabbımını ıznınde tabıkı bılıyodum ama butun hucrelerıme kadar ogrendım ben ıstıyorum rabbımden sevdıgımı verırse lutfundan vermezseee bana daha buyuk hayrı vercegını bılıyorum dualarım hepmınz ıcın senınde dua ettıgını bılmek ınan huzur verdııı allah razı oolsunnnn
amin...
GECİKMİŞ BİR AMİN BİZDEN...
KALMAN GEREKTİĞİ APAÇIK ORTADA...
RABBİM RAZI OLSUN KARDEŞİMDEN...16 yıl önce gönderildi # -
neden gecikmiş olsun güzel kardeşim allahım razı olsun senden akşam sizede okucam allahım korktukalarınızdan emin eylesin rabbim dualarınızı kabul eylesin inşallah amin..
AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB16 yıl önce gönderildi # -
sude kardeşim sende listedesin alah razı olsun güzel kardeşim amin..
handan ablacım benide unutma .duaların inş.kabul olur.rabbim büyüktür.amin amin amin.ben aranıza yeni katıldım.çok güzel bir ortamdayım şimdi.hayırlısını istiyorum herşeyin biraz sıkıntılarım var.hayırlı bir kısmetim çıkmasını istiyorum.Rabbim büyüktür.dua ile...
unuturmuyum ablacım sitedeki tüm üye kardeşlerimin ismi yazılı listemde merak etme canım rabbim tez vakitte karşına hayırlı bir kısmet çıkarır inşallah amin okucam akşam
saol ablacım allah senden razı olsun.inş.herkesin ne dileği varsa rabbim verir.
Allah razı olsun yüregine gönlüne saglık o güzel yüregine 3Salavat 3İhlas 3Yunus Peygamberimizin duası
16 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.