YİNE YALNIZIM İÇİMİ SİZLERTE DÖKMEK İSTEDİM. rabbim isyan kabul etmesin ama ağlıyarak sizinle dertleşmek istedim.batuhan bu gün dışarda çocukların sesini duyunca ne olur bende çıkayım dedi.sokağa saldım fakat balkondan onu izliyordum çocuklar top oynuyordu bende oynayabilirmiyim dedi herhalde oyuna aldılar çok sevindi fakat geçirdiği rahatsızlıktan hızlı koşamuyor ,başına gelmesin diye sürekli kendini kolladığından oynayamadı ,arkadaşları onu oyundan çıkardı. öyle üzüldüki boynunu bükerek eve geri girdi.allahım anayım işte dayanamadım içimin yağları eridi. geldi evde çok ağladı bana ben eskisi gibi koşamıyacakmıyım deyince kahroldum ama ona moral verdim.benim yavrum da 9 yaşına kadar sağlıklı gürbüz,bir çocuktu rabbim isyan değil affet beni tövbeler olsun. rabbim şükürler olsun, RABBİM TÜM ÇOCUKLAR GÜLSÜN AĞLAMASIN YALVARIRIM .RABBİM .BENİ BAĞIŞLA . sadece dua dostlarıma içimi dökmek istedim
ÇOK ÜZÜLDÜM( filiz)
(50 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
:( Allahım bu çektiklerinizin mükafatını hem bu dünyada hem ahirette fazlasıyla versin kardeşim.Ben de anneyim içim yandı söyleyince.Eminim o bir kez sen bin kez mahvoldun.Rabbim derdinin dermanını en ama en kısa zamanda versin.Bu gece Batuhanım için dua edeceğim
18 yıl önce gönderildi # -
ABLAM BENİMMMMM SEN ÜZÜLME AGLAMA MORALİNİ YÜKSEK TUT İNŞAALLAH BATUHANIMIZ ESKİSİ GİBİ KOŞUP OYNUYACAK...DUALARIMIZ ONUNLA..SEN GÜÇLÜ OL OGLUNADA GÜÇ VER...
RABBİM YARDIMCIN OLSUN...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM BÜTÜN ÇOCUKLAR GÜLSÜN AGLAMASIN NOLUR ALLAHIM NOLUR :(
canım kendini bu kadar üzme bu günlerde geçer inşaallah sağlığına sıhhatına kavuşur en kısa zamanda sende unutursun bunları rabbim beterini vermesin...amin
Filizciğim canım kardeşim benim.batuhan yine koşucak yine yorulmada oyunlar oynicak fakat adım adım bu safhaya gelcek.anne yüreği işte dayanmıyor ama Allah sabrını versin batuhanımıza her gün dua ediyorum bitanem ben.Allahım hep yanınızda olsun.
Filiz Ablam üzülme . O maçın rövanşıda var . Balkondan batuhanın kafayla attığı golleri görünce bizede muhakkak haber ver emi.
ABLACIM İNANIN ''HER ZORLUKLA BERABER BİR KOLAYLIK VARDIR ''BEN BUNU ÇOK KULLANIYORUM AMA BU GERÇEK VE BİZİM BU GERÇEĞİ UNUTMADAN YAŞADIĞIMIZ OLAYLARIN ARKASINDAKİ HAYIRLARI GÖRMEYE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR LÜTFEN DUANIZI ARTIRIN... O ÇOK CÖMERTTİR MÜLK ONUNDUR DİLEDİĞİ OLUR BİZE DÜŞEN DUA İLE ONUN DİLEĞİNİ GÖNLÜMÜZE GÖRE ÇEVİRMEYE ÇALIŞMAKTIR.DUA İLE
Filiz kardesim, uzulme n'olur lutfen..
Allah'im en kisa zamanda Batuhancima sifa versin insallah
hep dua ediyoruz,
en kisa zamanda kabul eder Yarabbim insallah
Amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Filiz kardeşim
Allah yardımcınız olsun en acil zamanda yiğenimiz için şifa kapıları açsın bu zorlukları sizin için rahmet vesilesi kılsın
hızır elinizden tutsun
dualarımızdasınız
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
inanın şu anda gözyaşlarına boğuldum yüce rabbim ,mfd nuray esra şengülüm fatih kardeşim canım kardeşimin dualarını duyar .sizler iyiki varsınız hep kendi sorunumla sizi boğuyor olabilirim ama yalvarırım anlayın beni sizden başka kimseye anlatamıyorum 5 aydır gözümün yaşı hiç kurumadı çocuğum bir iyi olsun fath inanki ömrümün sonuna kadar duacı olucam şuan dua okuyan kardeşlerime kapısında köle bile olurum ALLAHIM ALLAHIM YARDIM ET
ALLAH RAZI OLSUN HEBUN, AİKA,CİHAN KARDEŞLERİM ALLAH RAZI OLSUN
FİLİZ ABLAM BENİM ÜZÜLME . HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK . BU ŞİDDETLİ YAĞMUR YERİNİ GÜNEŞLİ HAVAYA BIRAKACAK ELBET . SEN ÜZME TATLI CANINI . BATUHANIMIZI ÖP BİZİM İÇİN . HEP BERABER GELECEZ BATUHANIMIZ SAĞLIĞINA KAVUŞUNCA MANTI YEMEYE :))
böyle düşünme canım filizciğim.bizler birbirimize artık can yoldaşı olduk hepimizin yürekleri bir senin derdin benim benim derdin senin oldu .bizler birbirimizin yürek simidiyiz tutunuyoruz tutunmalıyız dularımız var Allahımız var.tabiki anlatıcaksın dertler paylaşıldıkça azalır ama HEP UMUT HEP UMUT HEP UMUT VAR YÜREKLERİMİZDE DEĞİLMİ BİTANEM.
AĞLARKEN GÜLDÜRDÜN BENİ SEN ÇOK YAŞA FATİH KARDEŞİM İYİKİ VARSINIZ
filizcim inşaallah çok çok daha iyi olacak batuhan meleğim dualarımızda her an .rabbim sana kolaylık versin sabırlar versin..
ablam inşallah batuhan kardeşim iyileşecek bizler ve sen onun yanındasın dualarımız devam ediyor omutlu olsun moreli yerinde olsun önemli olan o
ŞENGÜLÜM O UMUT OLMASA DAYANAMICAM GALİBA .AMA SİZLERİN VARLIĞI BENİ YÜREKLENDİRİYOR YÜCE RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN
Filiz kardeşim çocuk deyince bende akan sular durur. Çocukları çok severim. Allahtan evladınıza şifa vermesi için hergün dularımızda her kıldğımız vakit namazlarında nafile namazlarında evladınız için dualar ediyorum. Allahtan umudunuzu kesmeyiniz.
FİLİZ ABLA OLMAZSA HAMURU BERABER YOĞURURUZ . HAZIR MANTI GÜZEL OLMUYOR PEK .
bende yardım etcemm...valla güzel mantı sıkarım ben :):):)
kardeşim :))
TAMAM SİZİN İSTEDİĞİNİZ MANTI OLSUN NURAYLA BERABER YAPARIZ İNŞALLAH
hamuru açıyosun kare kare kesiyosun içine kıymayı koyuyosun sonra hooop diye sıkıyosun çok kolay bilmeyen varsa ben ögretirim :):)
CANIM BENİM ALLAH DA SİZİN YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN
ablacım Allahım seninde yüzünü güldürsün amiiin
Ay inanmıyorum Fatih ve Nuray burdada mı mantı muhabbeti:) Sizi gidi siziiii
Filiz kardeşim bu günümüzede şükür Rabbim inşallah daha güzel günler göstersin Batuhana şifa bu hastalıkla mücadele gücü versin Allah yardımcın olsun moralini bozma her şey çok iyi olucak.
:))))))))
çok güldüm yaa :):)
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.