kardeşim kaldıralım boş tabakları pastaları
ÇOK ÜZÜLDÜM( filiz)
(50 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM HEP GÜLDÜRSÜN SİZİ...
18 yıl önce gönderildi # -
Fatih abi niye kaldırıyoruzz ben yiicem daha :):):)
FATİH İLE NURAYCIM BENİM MORALİMİ DÜZELTMEYE ÇALIŞIRLARKEN BEN BİR YASİN OKUDUM SİZLERE GÖNDERİYORUM RABBİM KABUL ETSİN
Allahım senden hepinizden razı olsun benim kocaaaamaaannn bir Ailem var...
hepinizi çok seviyorum ve sizlere dualar ediyorum....18 yıl önce gönderildi # -
Filiz ablam dua ediyordu ondan dedim kardeşim :) ALLAH RAZI OLSUN ABLAM . ALLAH KABUL ETSİN CAN ABLAM .
Filiz ablacım ne olursun dayan sabret, hepimiz dua ediyoruz sizin çin. Canım kardeşim batuhanıma Allahım kusursuz bifr sağlık versin hayırlısı ile tez zamanda.
YARIN NÖBETÇİYİM YASİN OKUYAMICAM AMA SAYISIZ AYETEL KÜRSÜ OKUCAM HEPİNİZE SALI NÖBETTEN SONRA YİNE SİZLERLEYİM ALLAHA EMANET OLUN
ALLAHA EMANET OL ABLAM . DUALARIMIZDASIN GÖNLÜNÜ FERAH TUT ABLAM .
Allaha emanet ol ablacım bu gece dualarımdasın...
derdi veren dermanını vermezmi.elbette onun dermanı da hazırdır.rabbim batuhanımıza acil şifalar ver.onu oyunlarından mahrum bırakma.AMİN AMİN AMİN
FİLİZCİM NASIL ÜZÜLDÜYÜNÜ ANLIYORUZ AMA ŞÜKRETMELİSİN BUNUN MÜKAFATINI VERECEK ALLAHIM VE İNŞALLAH YAVRUN ESKİSİNDEN İYİ OLUR İKİNİZİNDE YÜZÜ GÜLER BİZDE BİR LAFVARDIR DERLERKİ CANI İÇİNDEOLDUKTANSORA GERİSİ KOLAY BÜTÜN DUALARIMDASINIZ ALLAHIM KÜÇÜK BATUHANDAN MERHAMETİNİ ESİRGEME PEYĞAMBER AŞKINA ONA ŞİFA VER AMİN
FİLİZ ABLACIM RABBİM DERMENSIZ DERT VERMESİN DUALARIMDASINIZ BATUHANA YÜREKTEN 1 AYETEL KÜRSİ OKUDUM RABBİM BATUŞUMUZU KURTAR YARABBİM AMİN
filiz abla kendimi senin yerine koyuyorum gerçekten çok acı ama hepimizizn dualarıyla allahın izniyle batuhan iyi olacak. rabbim çok büyük
FİLİZ ABLA BEN ARANIZA YENİ KATILDIM BATUHANA DUALARIMI GÖNDERİYORUM 21 AYETEL KÜRSİ LÜTFEN KABUL ET .AKITTIĞIN HER GÖZYAŞI DAMLASI DULARLA BEZENİP SANA BATUHANIMIZA Şİ
FA OLARAK DÖNSÜN İNŞALLAH.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
ANASIN TABİKİ YÜREĞİN SIZLICAK DEĞERLİ DOSTUM AMA BİZE DAHA ÖNCE AKTARDIĞIN DURUMLAR DAHA VAHİMDİ YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM.ŞİMDİ ADAM ÇIKMIŞ TOP OYNUYOR DİYORSUN,BEN BURDA YAŞIMA BAŞIMA BAKMADAN ZIPLIYORUM SEVİNÇTEN.
HERŞEY MERHALE MERHALE,YANİ ADIM.DUR BAKALIM DAHA BATUHANIMIZ BİR TOPLASIN KENDİNİ,O ZAMAN DAHA ÇOK SEVİNECEĞİZ HEPBİRLİKTE İNŞALLAH.
ONA 100.LA HAVLE YOLLADIM.SELAMETLE...18 yıl önce gönderildi # -
Filiz abla Batuhanın durumu iyiye gidecek inşallah o anki durumu anlıyabiliyoruz hepimiz ama BATUHAN İYİLEŞECEK. biraz zaman geçsin toparlanacak inşallah. hastalığın tüm izleirnden kurtulacak ALLAH BÜYÜKTÜR. içini ferah tut. herzaman dualarımızdasın. sen güçlü ol ki batuhan senden güç alsın ablacım.
filiz ablam msj şimdi okudum ben bir anne değilim ama acını belki anlamma ama yeminederim titredim şuan çok üzüldüm rabbim inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur sen ümidini yeterki kaybetme
DÜN BATUHAN İÇİN CANİ GÖNÜLDEN DUALAR ETTİM.İYİLEŞECEK,TOPTA OYNUYCAK,KOŞACAK,O CANI ANASININ GÖZÜNDE YAŞ GÖRMEK İSTEMEYECEK.HAYATA TUTUNACAK HEMDE SIKICA...
DUA KARDEŞLERİM SABAH NÖBETTEN ÇIKINCA DUALARINIZI GÖRDÜM BU SEFER SEVİNÇTEN AĞLADIM.ALLAHIM BİR MUCİZE VER DEYİP DURDUM, KARŞIMA MUCİZE NET İ ÇIKARDI DEMEKKİ SİZLERİN DUALARINIZA İHTİYACI VARMIŞ YAVRUMUN. EVET KADİR BABA SİZLERİ İLK BULDUĞUMDA İŞLER DAHA KÖTÜ İDİ ,BEN BUNALIMIN EŞİĞİNDEYDİM AMA İNANIN CANI GÖNÜLDEN SÖYLÜYORUM SİZLERİN DUASI RABBİMİN İZNİ İLE OLDU BATUŞUM İÇİN DUA EDN EL AÇAN BÜTÜN DUA DOSTLARIMA 3 YASİN GÖNDERİYORUM RABBİM KABUL ETSİN ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.