herkesin derdi ve SIKINTISI icin okudugum cevsen duasini ALLAH cc dergahinda kabul buyurur insallah.
herkes icin cevsen okudum ve duasini yapim allah kabul etsin
(17 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah kabul etsin ,allah razı olsuuuun.....ne muradın varsa versin rabbim....
18 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul etsin .Allah yar ve yardimcin olsun.Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amin yüregine saglik.
ALLAH KABUL ETSİN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN AMİN AMİN..
allah cumlemizden razi olur insallah.. amin
AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHABAllah razı olsun kardeşim. Rabbim iki cihanda yar ve yardımcın olsun inşaallah.
amin amin amin allah razı olsun allah kabul etsin 1 fatiha 3 ihlas okudum kabul buyurun...
Allah razı olsun kardeşim. Rabbim okuduğun mübarek harfler adedince Efendimiz'e salat ve selam eylesin...
RECAİ KARDEŞ SAĞOL AMİN AMİN İNŞALLAH ALLAHIM DAİMA YANINDA YARDIMCIN OLSUN ZOR İŞİN OLMASIN HİÇ .YÜZÜNDEKİ TEBESSÜM SOLMASIN GÖZLERİNDEKİ IŞIK YÜREĞİNDEKİ UMUT HİÇ TÜKENMESİN.ALLAHIM BİZİM İÇİN ETTİĞİN DUALARI OKUDUĞUN HARFLERİN SAYISINCA KAT BE KAT SEVAPLAR YAZSIN SANA SEVDİKLERİNİ KORUSUN KAZALARDAN BELALARDAN ELEMLERDEN AĞZINA SAĞLIK SAĞOL AMİİİN 1 ELHAM 3 İHLAS DA BENDEN AMİN
Rabbim kabul etsin.
Allah razı olsun.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH kabul etsin ve senden razi olsun
amin amin amin Allah kabul etsin
allah razı olsun çok ihtiyacım vardı rabbim seninde gönlüne göre versin allah razı olsun çok sevindim.
AMİN AMİN AMİN...ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH...ALLAH RAZI OLSUN
amin allah kabul etsin mevlam dergahından döndürmesin inş.
allah razı olsun dua dostumm senınde gonlunde ne sıkıntın varsa rabbımhayra cevırsın
amin amin amin kardesim allah razi ve memnun olsun. dualarini kabul yaptigin ibadetleri sevaplarina nail eylesin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.