Kardeşlerim yüreğimde sıkıntım var,dua edermisiniz kardeşinize yazmaya çekindim ama sizleri kendime yakın hissediyorum,ne olur yüreğimin ferahlaması için dua edermsiniz.Ne olur yanımda dualarınızı hissedeyim yanımda olun,çok çok sıkıntıda yüreğim.Beni bırakmayın ne olur,esirgemeyin duanızı.Rabbim sen yetiş imdadıma.
Allahım ne olur beni bırakma
(20 mesaj) (6 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
Yetiştim..
17 yıl önce gönderildi # -
Şimdi ediyorum ahiret kardeşim için refah ferah rahat huzurlu olsun..
1 yasin
1 vakıa
1 mülk
1 kenzül arş
1 esmaül hüsna
1 hacet duası yolluyorum allahım yüreğinizi ferahlatsın inşallah allahım sıkıntılarınızdan kurtarsın inşallah amin..17 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun derinim yetiş, duygulandım yine boğazım düğümlendi.Rabbim Allahım sanada yetişsin benim dularım.Çok kötüyüm çok çok
Handan kardeşim rabim ne muradını varsa versin,sonsuz razı olsun derinimden ve sizden sizler olmasanız dualarınız olmasa şükür yanımdasınız şükür
Canım kardeşim için Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ şerikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli şey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym.
Allahümme inniy es-elüke bi enne lekel hamdü la ilahe illa ente ya hannanü,ya mennanü,ya bediy-as semavatı vel ardı ya zel celali vel ikram.
Ebu Said el-Hudri-r.anh- buyurur ki:
Cebrail Aleyhisselam, Resulullah –s.a.v- Efendimizin yanına geldi ve ‘’Ya Muhammed! Hasta mısın?’’ diye sordu. ‘’Evet’’ cevabını alınca Cebrail Aleyhisselam şu duayı okudu:
* Bismillahi erkike min külli dain yü’zike ve min şerri külli nefsin ev ayni hasidin Allahü yeşfike bismillahi erkike
‘’Allah’ın adıyla. Sana eza veren bütün hastalıklara karşı, bütün kötü nefis ve hasetçi gözlere karşı sana okuyorum. Allah sana şifa versin. Ben Allah’ın adı ile sana dua ediyorum.’’
Şimdi Allahın izniyle rahatlarsın kardeşim..17 yıl önce gönderildi # -
amin inşallah allah razı olsun derin kardeşim allahımda sana yetişsin inşallah amin..
Rahatladıgında haber ver sen iyi olana kadar okuycam canım kardeşim..
Rabbim razı olsun sizden ebeden inşallah.Her işinizi hayr eylesin,darda zorda sıkıntıda bırakmasın,tüm dua kardeşlerimle beraber.Derin canım kardeşim ,ahiret kardeşim Rabbim Yüceler yücesi Allahım iki cihanda her işini hayr eylesin.Dua okuyan yüreğiniz,zikr çeken yüreğiniz hiç sıkıntı çekmesin.Geçer inşallah,inşallah,inşallah.
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYÜLAZİYM
....17 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun cihan abi,meleklerinin ,hanenin üzerinden rahmetini ,merhametini eksik etmesin yaradan.
Rabbim yüreğine ferahlıklar versin inşallah.Her ne sıkıntın varsa biran önce son bulması niyetiyle 3 ihlas 1 fatiha...
Rabbim yar ve yardımcın olsun.17 yıl önce gönderildi # -
oğlum kemal senin için 50 ihlas okudu ALLAH kabul etsin RABBİM her ne sıkıntınız varsa gidersin inşaallah aminnn
Rabbim razı olsun hepinizden,melek oğlunuzun üzerinden Rabbimizin merhameti,selamı eksik olmasın,Allahım tüm dua dostlarıma ömürlerinin sonuna kadar huzurlar ihsan eylesin.
İçimin parçası ahiret kardeşimmm hoşgeldinnnn hediyemmm..
Yetmiş bin melek sabah sevabı yazar..
Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh*
Manası: Allah Teala Muhammed’i bizim adımıza mükafatlandırsın ki, O zaten buna ehildir.
Fazileti: Efendimiz (s.a.v.) buyuruyor ki: “Kim bu salavatı bir defa okursa yetmiş bin yazıcı melek bin sabah sevabını yazmaktan yorulurlar.”
Rabbim razı olsun ahret kardeşim,Allahın rahmeti,bereketi,nuru,sevgisi elifimizin ve senin üzerinden eksik olmasın.bana ettiğin tüm dualar sanada nur olsun,yanında olsun.
Ahirette merteben Gül kokulu peygamber efendimizin yanı olsun.
aminnnnnnnnnnnnnn benim içimin parçası kardeşim ..
Ne için istiyosan söyle sana dua okuyum içim parçası..
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.