Senin ve özden abla için..
10İhlas
10Kevser
10Salavat
10Subhaneke
10Yunus Peygamberimizin duası
100Estagfirullah
100Elhamdulillah
100Subhanallah
100Subhanallahi vebihamdihi
100Kelime-i Tevhid
Siz içinizden niyet edin dileyin ben amin diyorum..
Rabbim dilek kardeşimin ve özden ablamızın içinden geçen niyetleri dilekleri hacetlerini muradları tez zamanda ver yüzlerini güldür olmazlarını oldur rahmetinle sarıp sarmala Yarabbim sen okunan duaları katında kabul eyle Yarabbim amin amin amin..
Dilek-23 ve Özden ablasına (derin)
(13 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin amin..nözgen ve dilek-23 için ettiğiniz dualara gönülden katılıyorum, ama ne yalan söyleyim kıskandım şimdi :)
18 yıl önce gönderildi # -
Dilegim sitede yoksun sanada okudum göremedin sanırım..
canım derinim şimdi gördüm sen yazınca allah senden bin kere razı olsun ya çok mahçup oluyorum aama sana karşı ne desem artık boş sana kelimeler yetmiyo yani:) duanı almak o kadar güzel ki bana öyle bi huzur veriyo ki anlatamam yani allahım seni çok sevsin seni mekanında nur gibi parlayan kullarından eylesin inşallah iki cihanda da yüzün gülsün senin temiz kalpli kardeşim rabbime senin için her duamda yalvarıyorum hep dualarımdasın
Amin Amin Amin Allah sendende razı olsun canım kardeşim,12de hepberaber el açıcaz kalbimiz bir olucak ne güzel..
tamam kardeşim inşallah hep beraber burada olur el açarız rabbim ellerimizi boş çevirmesin
ben işte 12 ye 5 kala çıkarım içimi boşaltırım kalbim bomboş olur yogunlaşırım o enerjiyi hissederim 12de de duaya başlarımmmm canım kardeşimmmm :) sende öyle yap çok huzurlu mutlu hissediceksin kendini inan..
tamam bana da dua et olur mu şu kardeşin sınavı hayırlı bi şekilde atlatsın da kurtarsın kendini sizler de bıktınız benden ama çok mu oluyorum diye düşünüyorum bazen ama napiyim derinim ya kazanmak istiyorum :(
Etmezmiyim kardeşim için gönlün refah ferah rahat huzurlu olsun..
derin nefes aldın gördüm yanlışsam yanlışsın de :)18 yıl önce gönderildi # -
:) cansın sen allahım senin dostluğunu bana daim etsin inşallah
:) ben çıktım canım kardeşim hepinize duaya 12.15te girerim..
dilğim ve özden ablanın dualarını ilk siteye geldiğimde çok aldım onlar için benden de 10 ihlas =)
oyy bitanem sağol allah razı olsun ne mutlu bizlere sana bi yardımımız dokunduysa her zaman dualarımdasınız
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.