10Salavat
10Kevser
10İhlas
10Subhaneke
10Yunus Peygamberimizin duası
100Elhamdulillah
100Estagfirullah
100Subhanallah
100Subhanallahi vebihamdihi
300Kelime-i tevhid
Siz içinizden dileyin niyet edin ben amin diyorum..
TÜM DUA DOSTLARIMA (derin)
(18 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razi olsun senden Derin kardesim....Rabbim okudugun tüm dualari kabul etsin insallah...Rabbim yüreginin güzelligine mucizesini göstersin..AFIYET VE HUZUR VERSIN .Seni ve Elifi iki cihandada cok sevsin.Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
Allah cümlemizden razı olsun canım zerrinim,Rabbim yapılan duaları katında kabul etsin amin amin amin..
Allah razı olsun...Tüm duaların kabul olsun inşallah...
allah razı olsun allah kabul etsin
Allah razı olsun kardeşim. Mevlam kabul buyursun. 3 Fatiha okuyorum niyetlerine vesile olur İnşallah. Amin.
Selam ve dualarımla.18 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul eylesin. Allah razı olduğu kullarından eylesin.
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
DUALARINIZI MAKBUL KILSIN
SELAM VE DUA İLE...18 yıl önce gönderildi # -
Allah cümlemizden ebedi razı olsun kardeşim,Rabbim katında kabul etsin amin amin amin..
AMİN. ALLAH CC KABUL OLUNAN DUALARDAN ZİKİRLERDEN EYLESİN AMİN...
allah razı olsun senden elifine kavuştursun inşllh la havle vela kuvvete illa billah
Allah cümlenizden ebedi razı olsun sizin için burdayım,Rabbim tüm niyetlerinizi tez zamanda versin amin amin amin..
ALLAHIM DERİN KARDEŞİM BİZLER İÇİN DUA ETMİŞ ONUN YÜREĞİ ÇOK GÜZEL TOPRAKTAN FIŞKIRAN KAYNAK SUYU GİBİ TERTEMİZ DUALARININ TADINA DOYUM OLMUYOR,,ONA BU YÜREĞİ VEREN SENSİN ...DUALARINI DA KABUL ET ALLAHIM ONUN YÜREĞİ VE AĞZI BİZLER İÇİN VESİLE OLDU NİYETLENDİK HEVESLENDİK DUALARINI KABUL EYLE TEZ MUCİZELERİNİ ETKİLERİNİ GÖSTER YARABBİM ..AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN AMİİİİİİİİİİİİİİN AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN
Allah yüregine gönlüne kalbine zeval vermesin,dostlugumuz daimi olsun tüm dualarımız Rabbimin katında bize vesile olsun amin amin amin..
Kardeşim muhtacm sana dua yazdım görmedin sanırım..18 yıl önce gönderildi # -
amin tüm dualarımız kabul olsun inşallah derin abim yüregine saglık...
Allah razı olsun canım kardeşim seninde gönlüne saglık 12de duaya bekliyoruz hepberaber tek yürek olalım hepimizin dilekleri için..
allah razı olsun kardeşim ağzına yüreğine sağlık duaların yine bizlerle derinim rabbim hayır kapıları açsın okumuş oldukların hürmetine amin amin amin
amin amin aminnnnnnn dilegim yüregine saglık,dualarım tabiki sizlerle ve olmayada devam edicek Rabbim daimi kılsın amin..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.