arkadaşlarım adım selin bana yeni tanıştığım emre için dua ederseniz sevinirim ilk görüşte aşık oldum ama ben onu yıllardır tanıyorum ALLAH a o kadar dua ettimki sonunda tanıştım tek dileğim iki dünyada da eşi olmak ne olur bana da dua edin bende sizlere edeceğim ÇOK seviyorum şu an ağlıyorum ama içimi en iyi ALLAH biliyor ben ne yapmalıyım bana acil dua verin en kesini en büyüğü LAZIM YILLARDIR EDİYORUM NE OLUR BANA MESAJLARINIZI ATIN BEKLİYORUM DİĞER ARKADAŞLARA DA İLETİRSENİZ SEVİNİRİM ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN
hayırlı evlilik yapmam için dua eder misiniz(Allahınkuluyum)
(6 mesaj) (6 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
değerli kardeşim
içinizden geldiği gibi Allah'ın huzurunda isteklerinizi ifade edin,en etkili dua budur ALLAH'IN İZNİYLE...
Allah hakkınızda hayırlar nasib etsin, hayırlı adımlar atma gücü versin amin amin17 yıl önce gönderildi # -
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah.Etkili bir dua olarak da samimi bir dille hayırlısını dilemeniz bile yeterli :)
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN17 yıl önce gönderildi # -
canım hakkınızda hayırlısı olsun senin duaların zaten kabul olmuş tanışmışsınız içinden gelerek dua et canım yürekten şuan nasıl görüşüyorsunuz bilmiyorum o seni istiyormu ilişkiniz nasıl biraz daha anlat istersen sen onu kazanmışsın çünkü tanışmışsınız seviyorsan sakın bırakma canım dualarını eminim mutlu olucaksınızdır elinden ne geliyorsa onu yap onu kazan güzelim yaşlarınız kaç ve özel olarak senin yaptığın dua varmı sana gelsin tanışmanız için sende bizlerlen paylaşırsan mutlu oluruz güzelim
17 yıl önce gönderildi # -
EĞER HAKKINIZDA HAYIRLI İSE RABBİM İNŞALLAH GÖNLÜNÜZDEKİNİ MURADINIZ EYLER BEN SİZE 1 YASİN OKUCAM ALLAHIM KABUL ETSİN AMİN..
17 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HAYILI İSE KABUL ETSİN AMİN
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.