benim mesajımı okuyan herkese en başta selamun alryküm arkadaşlarım ümmet dostlarım ben iş arıyorum ve bulamıyorum lütfen düa edin bana cok ihtiyacım var ve cıkmazdayım bana ya okuyacağım bir dua yada beraber yardımcı olabileceğimiz şeyler öğretin saygılarımla
Rabbimden ümit kesilmez bana da dua edin(7170832)
(16 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
489 adet ya fettah okuyacagım kardeşim sizin için allah hayırlı rızık kapiları açsın yüzünüze inşallah selam ve dua ile....
18 yıl önce gönderildi # -
inşallah hayırlı bir iş bulursunuz bu akşam saat 12 hepimiz dua edicez sizde bize katılın dualarımızdasınız
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN DUA DOSTUM...
bu işsizlik imtihanında Allahım'dan kolaylıklar dilerim,inşallah tüm arkadaşların duası ile rabbim bir iş kapısı açar inşaallah.
ve aleyküm selam
Rabbim hayırlı kapılar açsın, rızkınızı helalinden geniş eylesin inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
ve aleyküm selam
bu gece saatlerinde Rabbim size ve cümle işsiz borçlu dertli dua dostlarımıza bir çıkış yolu var etsin,ummadığınız yerlerden bol bol rızıklar göndersin kardeşim amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
değerli kardeşim mesajınızın başlığını ben değiştirdim belki içinizde bir ümit yeşerir diye
bir de isterseniz üye isminizi iletişim linkinden yöneticimize mail atarak değiştirin
benim ki bir öneri.isminize dua ederken böylesi daha hayırlı olabilir inşaallah
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM!!
KARDEŞİMİZE HAYIRLI RIZIK KAPILARI AÇ...
ÇIKMAZLARINDAN KURTAR...
NİMETLERİNLE NASİPLENDİR...
ALLAHIM!!
HİÇ ŞÜPHESİZKİ SEN EĞER İSTERSEN,
HİÇ KİMSELERİ DARDA KOYMAZSIN!!
SEN KARDEŞİMİZE YARDIM ET...
ONU BU İMTİHANINDA TEZ ZAMANDA AYDINLIĞA ERİŞENLERDEN EYLE...
YA ALLAH!! YA REZZAK!!YA NASİP!!
AMİN!!YAERHAMERRAHİMİYN!!18 yıl önce gönderildi # -
UMUDUN BITTIGI YERDE BASLARMIS UMUT VE UMIT.VE GUNES HER ZAMAN KARA BULUTLARIN ARDINDA GIZLIDIR.VE KARA BULUTLAR INSAALLAH BIR GUN YERINI PARIL PARIL PARILDAYAN GUNESE BIRAKACAK INSAALLAH.
Rabbim hayirli is ve rizk kapilari acsin kardesim...Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...Rabbim Rezzak sifatiyla kucaklasin seni ve senin gibi olan binlerceyi...
Allah yardımcınız olsun. Hayırlı kapılar açsın inşaallah..
inş.allah hayırlı iş kapıları açar.isteklerin olur.istediğin işe başlarsın.aminn
tüm dua dostları ALLAH hepinizden razı olsun çok sağolun inşallah el birliği ile rabbim bütün verdiği sıkıntıları yok eyler derman ondadır o okadar yücedir ki dermansız dert vermez kuluna inşallah dermanını en yakın zaman da vererek hepimizi sıkıntılarından kurtarır amin..
VE ALEYKUMSELAM INSALLAH YUREGİNDEN GECEN TEZ ZAMANDA OLUR AMİNNNNNNNNNNN
Aleyküm selam Allah'ın rahmeti feyzi bereketi sizin bizim ve tüm ümmeti Muhammet'in üzerine olsun inşallah.Allah yar ve yardımcınız olsun. Hayırlı ferahına çıkarsın Amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.