Güzel yürekli kardeşlerim, ismen birer Yasin okuyacağım inşallah Rabbim kabul buyurur. her ne sıkıntınız varsa inşallah okuyacağım yasinler vesile olur...Amin.Niyetlerinizi ve isimlerinizi yazar mısınız?
İSMEN BİRER YASİN SIKINTILARINIZ İÇİN OKUMAK İSTİYORUM
(55 mesaj) (44 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Ne güzel düşünmüşsün yüregine saglık,o güzel yüreginden elifimin biran önce cezaevinden çıkmasını geçirirsen çok sevinirim kardeşim..
18 yıl önce gönderildi # -
Yasin kardeşinizide anarsanız müteşekkir kalırım.
Allah razı olsun.
Rabbim sizi görüp gözetsin.Rabbim Bizleri kur-an ile amel edenlerden eylesin.
Allah kabul etsin kardeşim,
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
Canım çok güzel düşünmüşsünALLAH da seni düşünsün inşallah.Benim senden ricam en kısa zaman da nişanlımla bana hayırlı bir yuva kurmayı nasip etsin ALLAH.Bzim isimlerimizi ve dileğimizi de anarmısın.(seçil ve hüseyin)
Amin kardeşim inşallah duaların hayra vesile olur... inşallah rabbim gönüllerimizi Onun sevgisinden mahrum bırakmaz... Dualarında ufacıkta olsa bana da yer verirsen çok çok çok teşekkür ederim... benim dileğim karşıma hayırlı, ilerde evleneceğim kişinin çıkması, çok büyük bir boşluktayım, Allah razı olsun şimdiden..
ablam ya imdadıma yetiştin bu ara duaya çok ihtiyacım var bunaldım yine sınav yaklaşıyo :( bende sizler için okudum senin ismini ve sudemeral ablamı ve burda yazmak zor olucak diğer kardeşlerimizi ismen zikrettim rabbim kabul eder inşallah benim dileğimi biliyorsun ya ablam bana da öyle dua edersin değilmi şu kardeşin sizin dualarınızla kazansın şu sınavı yoksa tükendim yani umut felan kalmadı bende
ben bişey istemiyorum kardeşim benim yerime başka sıkıntılı dostumuz yararlansın güzel yüreğinden Allah razı olsun senden
senin de sevdiklerinin de diledikleri haklarıda hayırlı olsun amin18 yıl önce gönderildi # -
isteyene de istemeyene de var merve kardeşim:)
Allah razı olsun.ZEYNEP kardeşinide kalbinden geçirirsen çok sevinirim.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.18 yıl önce gönderildi # -
benimde muskilatlarim icin ismimi zikredersen, allah ebediyen razi olsun kardesim
benim sevdigim kisi adi can geri dönmesi icin okursan sevinirim aslinda dua dostlarim sizden dua istemeye cekiniyorum ama inanin duaya cok ihtiyacim var sevdigim geri döndün istiyorum bu yüzden sürekli bunalima giriyorum ne olur banada okuyun
benim adim funda18 yıl önce gönderildi # -
Allah razi olsun kardesim.. hayirlisiyla bir is ariyordum..
ALLAH RAZI OLSUN CANIM KARDESIM
RABBIM öncelikle senin dualarini kabul etsin
benim ismim Libas
acizane dualarimin senin günhasiz dille okumanin, kabule vesile olmasi için dersen çok sevinirim
ALLAH da seni sevindirsin
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN
AMIIIIIIIIIIIIIIN18 yıl önce gönderildi # -
cansın =) Allah razı olsun güzel yüreklim amin
Allah CC sizlerden de razı olsun.. Rabbim ne muradınız varsa hayırlısı ile karşınıza çıkarsın inşallah.
BEN SELDA BORÇDAN DOLAYI ÇOK SIKINTILIYIZ KURTULURSUN İNŞ BANADA OKUYUN ŞİMDİDEN AMİN CÜMLEMİZE
Okuyan dillerinizden Allah razı olsun.Rabbim kabul etsin...
HAYIRLISI İLE BORÇLARIMIZI ÖDEMEMİZ FERAHA ÇIKMAMIZ İÇİN DUA EDERSEN SEVİNİRİM .ALLAH RAZI OLSUN .RABBİM ŞİFANI VERSİN İNŞALLAH DUA SAATİNDE İSMEN DUANI YAPTIM KARDEŞİM RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH VE BEN GİRDİĞİMDE SEN YOKTUN RABBİM AKLIMA GETİRDİ İSMİNİ TEZ ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞURSUN İNŞALLAH.
SELAMUNALEYKUM DILARA KARDESIM.BENIM RICAM BENIM ICIN DEGIL,SIMDI BU SOGUK KIS GUNLERINDE NICE AC VE ACIKTA OLAN KARDESLERIMIZ ICIN OKUMANI RICA EDIYORUM.CUNKU ONLAR KIMSESIZ VE NE HALDELER SADECE MEVLAMIZ BILIR.BIZ COGU ZAMAN KENDI DERDIMIZDEN KARDESLERIMIZI UNUTUYORUZ.SONUCTA HEPIMIZ BIRIMIZ ICIN VE BIRIMIZDE HEPIMIZ ICIN DEGILMIYIZ.SIMDIDEN ALLAH KABUL ETSIN.VE EGERKI FAZLA BIRIKIRSE OKUMANA YARDIM EDEBILIRIM.SEN SADECE BANA HABER VER.MEVLAM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
allah razı olsun kardeşim ebru kardeşinide dualarında zikredersen sevinirim.hayırlı bi işe girmek istiyorum ve hayırlı bi yuva kurmak istiyorum.... allah seninde gönlündeki dileklerini kabul etsin inşallah amin
CANIM ÇOK SAĞOL DÜŞÜNCEN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN BEN SAĞLIK İSTİYORUM HERKEZ İÇİN GÜZELLİKLER İSTİYORUM TABİKİ SEVDİĞİMLEN MUTLU BİR YUVA KURMAK İSTİYORUM ALLAH KISMET EDERSE......TABİ İLK BAŞTAN BANA DÖNMESİ GEREKİYOR EVLENMEMİZ İÇİN AYRIYIZ ÇÜNKÜ SEN İÇİNDEN NASIL GELİYORSA BENİM İÇİN ÖYLE DUA ET CANIM(GÖKSEL-PINAR)ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH AMİN AMİN AMİN
s.a ben yeni geldim hayır ararken hayır buldum dualarınızda rabbimin suna kulunuda unutmazsanız sevinirim allah razı olsun
allah yardimcin olsun zehra kardesim.. iki cihanda mesut ol.
bende ıstıyorum dua dostumm hayırlı bı yuva ıcın allah razı olsun rabbımsendede tez vakıttte gonlune gore versın
Dilara kardeşim allah razı olsun senden.Rabbimiz hepimizin dualarını tez vakitte hayırlı bir şekilde kabul eder inşallah.Bende her dua okuduğumda,her namaz kıldığımda burdaki tüm dua dostlarıma,birde isimleri aklıma gelen tüm kardeşlerime tek tek dua etmekteyim allah kabul eder inşallah.Benim içinde dua edersen çok sevinirim.Bende eşimin hayırlı bir şekilde evine dönmesini istiyorum rabbimden tez vakitte,çocuğumun boynu bükük kalmasını istemiyorum.
ALLAH RAZI OLSUN...CANIM HAYIRLI BİR NASİP İÇİN OKURSAN ÇOK SEVİNİRİM...İSMİM TÜLİN RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN SELAM VE DUA İLE...
DİLARA KARDEŞİM ALLAH'IM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN ALLAH RAZI OLSUN BEN HANDAN NİŞANLIMIN ADI EMRULLAH TEZ VAKİTTE EVLENMEK İSTİYORUZ DUALARINIZDA OLURSAK ÇOK SEVİNİRİZ KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN DUALARIIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH AMİN..
CANIM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BENİM ADIM HATİCE RABBİMİN BANA HAYIRLI BİR KISMET NASİP ETMESİ İÇİN DUALARINDA İSMİMİ ANARSAN ÇOK SEVİNİRİM...ALLAH HER ZAMAN YAR VE YARDIMCIN OLSUN...AMİN
dualarında bana da yer verirmisin dilaracım..gerçekten dualara ihtiyaç olduğunda yetiştin ALLAHIM da sana tez zamanda yanında olsun inşallah bazen moralsizlikten elimi açıp kaldırmaya gücüm olmuyor sağolun Allahım da sizlerin yanında yar ve yardımcınız olsun.Gönül dostlarım dua dostlarım amin..
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.