bugüne kadar en sıkıldığımda kağıdımı kalemimi aldım elime yazdım ... dün gece yine yazdım ama şükür sıkıntıdan değil.kısacık sürede değişen ruh halimin sebebi sizsiniz bende sizler gibi yürekten candan olabilecekmiyim zamanla bilmyrm? ama bana kattıklarınız... düşüncelerimin olgunlaştığını hissettim sabah yazımı okuduğumda eski yazılarıma nazaran.izniniz olursa gece yazdığımı sizlerle paylaşmak istiyorum
11.07.2008............02.25
---------------------------------------------------------------------------------------
günaydın gece!gecenin en koyu zamanı.hemde zifiri denen cinsinden.Kimi derin uykuda kimi ibadette kimi de gözyaşlarıyla başbaşa...benim de oldu sabahlara kadar ağladğm.
şimdi içimde sadece incecik bir sızı olan!
geçiyormuş meğer heR şey örtülüyormuş üzeri...hani 'asla ve imkansız' var ya! yok artık bunlar benm sözlüğümde. sahiplenmek de yok ama fani hayatı.TEVEKKÜL var artık sözlüğümün en başında.
çok değil daha birkaç hafta önce tamda bu sayfalara akıtıyordm yaşlarımı haykırışlarla
şimdi...nasıl oldu MEVLA izin verdi de buldum .muciz.net...kendimde yarattığım mucizem
büyüyor muyum ne?isim isim kazındılar yüreğime,dualarımın en başına...
ilter'imize şifa elif'imize özgürlük...her biri her biri nasılda can...ayşe ablam,derinim,dilek,guleysa,zez...her biri, her biri, nasıl ayırırım...nasıl büyüyorum onlarla.adım adım...dua almanın huzuru...tarifi yok...
ALLAH VAR GAM YOK!
RABBİM BANA VERECEĞİN HER HAYRA MUHTACIM
Bunları öğrenmek bile yetmzmi bana?
varsın dertler hapsolsun yüreğine Merve ... baki kalanlar sana yetmez mi? yeter elbette ...
nefis isterde Rabb verirse alhamdülillah...vermezse de amenna denmezmi?
kendi tomografisini çekmeli insan...bende çektim... iyileşiyor artık içimdeki yara;iyileştirmeyi öğrendim belkide. öğrettiler,öğrenicem...
birazdan gün aydınlanacak...ıpıslak bir sabaha.
ALLAH'IM BENİM SEVDİKLERİMİN VE DOSTLARIMIN YÜREKLERİNİ dE BU RAHMET GİBİ TEMİZLE.
YEPYENİ Bİ GÜNDE YEPYENİ HAYIR KAPILARI AÇ BİZLERE
O KAPI;ÖYLE Bİ KAPI OLSUN Kİ YÜREKLERİMİZİ DE RAZI EYLE ...
SEN EN GÜZEL VEKİLSİN MAĞFİRET EYLE KABUL EYLE AMİN
sizler için 100 besmele 100 elhamdülillah ve sayısız ya Allah ... yüreğinize mucize olsun =) amin