sevgili dua dostlarım dualarınıza ihtiyacım var aldığım maaş çok az ve hala ödenmedi borcumuz çok aileme katkı sağlayamıyorum çokta ihtiyacımız var bugün işten çıkıyorum başka yer bakıcam benden dualarınızı esirgemeyin allah hepinizden razı olsun
hayırlı bi iş için dua istiyorum
(9 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAHIM VE BİZ DUALARIMIZLA YANINDAYIZ SEVDA KARDEŞİM 1 YASİN 1 VAKIA 1 MÜLK 1KENZÜL ARŞ 1 ESMAÜL HÜSNA 1 HACET DUASI AKŞAM ÇOK DUA EDİCEM İNŞ EN KISA ZAMANDA İYİ MAAŞLI GÜZEL BİR İŞ BULABİLİRSİNİZ ALLAHIMA EMANET OLUN AMİN..
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HAYIRLI BOL PARALI VE SEVECEĞİN Bİ İŞ NASİP ETSİN AMİNNNNNNNNN
ALLAH YARDIMCIN OLSUNN SEVECEĞİN MUTLU OLACAĞIN HELAL TEMİZ VE HİÇ UMMADIĞIN BİYERDEN HAYIRLI RIZK KAPISI AÇILSIN SENİN İÇİN
AMİN..
alah razı olsun ya allahım nasıl sıkıştım bbam benden para istiyo kadın müşterisinden para alamdı bana da veremedi ben ortada kaldım yarın arkadaştan borç istiycem duanızı esirgemeyin babama vericem çok zor durumdayım allahım ya rabbim sen yardım et
ya çok kötü dua dostlarım bugün işten çıkarıldığımı bile sölemicem yarında gidip bi arkadaştan istiycem inşallah dualrınzla bulurum borç para ve iş.
akşam tekrar okucam san kardeşim allah yardımcın olsun amin..
RABBİM SANA SONSUZ HAZİNESİNDEN D İLEDİĞİNCE VERİR İŞALLAH..İŞALLAH GÖNLÜNDEKİ OLUR KARDŞMBENİM..İŞALLAH RABBİMSENİ İSTEDİĞN KADAR RIZIKLANDIRIR..BORCLARINA ÖDEME KOLAYLIGI VERİR..ONUN HAZİNESİ BOL ONUN HAZİNESİ SONSUZ..İŞALLAHSENDE O HAZİNEDEN RIZIKLANANLARDAN OLURSUN...AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.