bir mucize eseri bu siteyi buldum derdime derman olmak için dua arıyordum ve sizleri buldum...arkadaşlar benmde derdim sizler gibi evlenmek istiyoruz fakat aileler engel oluyor en çokta onun ailesi lütfen dualarınıza benide ortak edin.passa arkadaşın yasdığı duayı okudum daha nasıl dua edebilirim yardım edin...
benide duyunnnnnn:-(
(18 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
mucizeye hoşgeldin ... yılma sabret dua et bak neler değişiyor göreceksin
3 ihlas 1 fatiha sana hoşgeldin hediyem olsun amin18 yıl önce gönderildi # -
ECE KARDEŞİM CUMA SURESİ OKU SÜREKLİ EVLENEMEYENLER İÇİNDİR EĞER BİLMİYORSAN İNTERNETTE BULABİLİRSİN RAHATLIKLA BEN SENİN İÇİN ÇOK DUA EDİCEM ÇÜNKİ BENDE AĞAŞI YUKARI AYNI SORUNU YAŞIYORUM SENİNLE ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ALLAH TÜM SEVENLERİ KAVUŞTURSUN AMİN..
18 yıl önce gönderildi # -
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN ÇOK DUYGULANDIRDINIZ BENİ ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
kardeşim öncellikle hoşgeldin...arkadaşlarımın dediği gibi bol bol dua gerçekten bir çok şeyin değiştiğini göreceksin...ALLAH YARDIMCIN OLSUN BİR AN ÖNCE AFİYET VERSİN İNŞALLAH AMİN...
hoşbulduk arkadaşım inşallah allah yardımcımız olur
allah yardımıcn olsun
hoşgeldin canım kardeşim rabbim gönlüne göre hakkında hayırlı olanı versin
hoş geldin kardeşim.....allah hakkında hayırlısını versin inşallah...
HB ARKADAŞLARIM DUALARINIZI BNMDE ÜSTÜMDEN EKSİK ETMEYİN BUGÜN GERÇEKTEN BNM İÇİN ÇOK ÖNMELİ Bİ GÜN ERKEK ARKADAŞIM AİLESİYLE TEKRAR TEKRAR KONUŞACAK İNŞALLAH RABBİM KALBLERİNİ BİRAN OLSUN YUMUŞATMIŞTIR
ALLAH YARDIMCIN OLSUN HAYIRLI ŞEKİLDE KAVUŞTURSUN İNŞALLAH AMİN.
herşeyin hayırlısı üzme canını ..
Hayrı verecek olan Rabbimiz.O na sığınan yarı yolda kalmaz.
Rabbim yâr ve yardımcınız olsun.
Rabbim sizi sevip sevindirsin.18 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin kardeşim.bende senin için 3 ihlas,3 fatiha okuyorum dilerim herşey gönlünüze göre olur.Allah yar ve tardımcınız olur inşallah.
hoşgeldinizz
rabbim yar yardımcın olsun hayırlısı neyse onu nasip etsin cnm..18 yıl önce gönderildi # -
Hoş geldin kardeşim.allah hakkında hayırlısını versin inşallah
Hoşgeldiniz, Mevlam yar ve yardımcınız olsun. Amin.
Hoşgeldin dua dostu. İnan ben de bu siteyi senin gibi buldum bi çare arıyordum ve Rabbim beni burdaki yüreği güzel kardeşlerimle tanıştırdı ve inşallah da dualarımızı kabul edecek. Kardeşim ben de evlenmek istiyorum ama benim ailem bir türlü kabul etmek istemiyor evlenmek istediğim kişiyi, ben de dua dostlarımın benim için ettiği dualarla umudumu yeniden kazandım.
İnşallah gönüllerine muhabbet versin ve hayırlısyla evlenin kardeşim .
Bana da dua et kardeşim(münire ve kemal) RAbbim en hayırlı en yakın zamannda bizi helal dairede buluştursun.
Ben de sana 3 Ayetel Kürsi hediye ediyorum RAbbim sıkıntılarından kurtarsın.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.