BÖBREK HASTASI Bİ ARKADAŞIM VAR 1 BÖBREĞİ ZATEN YOK OLANINDA %30'U ÇALIŞMIYO VE BÖBREĞİNDEN Bİ PARÇA ALDIKLARINI SÖYLÜYO ARAŞTIRMAK İÇİN ANKARAYA GÖNDERİLİMİŞ DUA EDELİMDE İYİ SONUÇ GELSİN KÖTÜ BİŞEY ÇIKMASIN GERÇİ ZATEN SONNUÇ ORTADA PARÇA NEDEN ALINMIŞ BENDE ANLAMADIM AMA BÖBREK NAKLİ OLABİLİRMİŞŞ DUA EDELİMDE RABBİME BİR MUCİZE OLSUNN BÖBREĞİ TAM ÇALIŞSIN SORUN YAŞAMASINN
ARKADAŞLAR YAZILARINIZI KOPYALAYIP KENDİSİNE GÖNDERDİM ÇOK MUTLU OLDU DUYGULANDI AMA ÇOKTA ÜZÜLDÜ KENDİNE İL KEZ BUKADAR ACIDIĞINI BELİRTTİİ ŞUANDA AĞLIYOO KÖTÜMÜ YAPTIM ACABA OKUTMAKLA :(
BÖBREK HASTASINDAN TŞK PINAR
(17 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BENCE ÜZÜLMEMELİ SEVİNMELİ ÇOK ŞANSLI SENİN GİBİ BİR MELEK VAR YANINDA BİZİMKİ TABİKİ ACIMA DEĞİL ALLAH TAN ŞİFA TEK YAPMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ BU.KARDEŞİMİZ ÜZÜLMESİN BİZ ONU TANIMIYORUZ AMA DUALARIMIZLA ŞİFALAR YOLLUYORUZ ALLAHIMIN İZNİYLE İNŞALLAH AMİN...ACİL ŞİFALAR YA RABBİM TÜM HASTALARIMIZA AMİN..
18 yıl önce gönderildi # -
Söyle ona kendine acimasin ..her dert hastalik cennete yol olur....Selam ve duayla ...ya Safi ya Safi ya Safi...hepimiz misafiriz burda .
allah sifalar versin kardesimize
Arkadaşlar çok tşk ederim beni mahçup ettiniz yüce allahtan tek dileyim pınarı mutlu etmemdır gerisi hiç önemli deyil size minnettarım
BU ONUN SİZLERE YAZDIĞI
allah mutluluklar versin insallah
AMİN...
AMİN SAOLUN
*
100 YA ŞAFİ OKUDUM
ALLAH ŞİFA VERSİN KARDEŞİM18 yıl önce gönderildi # -
amin canım benim
3 tane Salavat_i şerife okudum. Allah acil şifalar versin. Üzülmesin hastalıkta en önemli şey moraldir. sadece inasın ve dua etsin Allah onun için hayırlının da hayırlısını verecektir. amin amin amin
AMİN PERİPERİCİM SAĞOLASIN
rabbim hayırlı şifalar versin hastanıza inşllahh100 ya şafi okudum..
pnarr arkadasina 21 adat fatiha okuyorum ..
sanada 21 adet fatiha okuyacagim..kabul buyurun.18 yıl önce gönderildi # -
"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın.
amin18 yıl önce gönderildi # -
100 YA ŞAFİ okudum Rabbim acil şifalar versin ve bol bol sabır versin inşallah kardeşimize... Çektiği sıkıntılar günahlarına kefaret vesilesi olur inşallah.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.