beni da listeye alın noluuuuuuuuuurrrrr.çok ihtiyacım var şuan çok sıkıntıdayım.allah razı olsun
41 YASİN OKUYALIM.. KİMİN NE NİYETİ VARSA?(kevser)
(232 mesaj) (45 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
1..kevser
2..esra
3..pınar
4..evla
5..rami
6..arzuem
7..arzu21
8..zahra
9..simal
10.zeynep
11.dery4
12.aknc
13.talia
14.suzan
15.asmnekledim sende bir tane yasin oku kardesim..
18 yıl önce gönderildi # -
tmm kardeşim bu akşam yada en kısa zamanda okurum.allah rzı olsun.inşallah bu güzel duaların yüzüsuyu hürmetine yüce mevlam dualarımızı kabul eder.
amiiiiiiiiiinnnn.
allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN BENİ EKLERMİSİNİZ BENDE OKUYORUM ALLAH KABUL ETSİN ....
bende okuyum
1..kevser 16.Sahil
2..esra 17.KnightRideR
3..pınar
4..evla
5..rami
6..arzuem
7..arzu21
8..zahra
9..simal
10.zeynep
11.dery4
12.aknc
13.talia
14.suzan
15.asmnALLAH SİZİNDE DUALARINZI KABUL ETSİN İNSALLAH. AMİN
bir tanemi okuycaz 41 olmazki kevser kardeşimiz için okuyoruz onun niyetine okuycaz demi?
maşaallah 15 olmuşuz.evet bitane kevser kardeşimize
okuyoruz kalbinde ne isteği varsa....
bende bugün okumuş oluyorum yatsı namazdan sonra..18 yıl önce gönderildi # -
41 YASİN LİSTESİ
1..kevser ...kimsenin kötülüğü dokunmadan huzurlu yaşaması ve maddi sıkıntılarından kurtulması niyetiyle..
2..esra.....hayırlı bir eş, hayırlı bir yuva niyetiyle..
3..pınar
4..evla
5..rami
6..arzuem
7..arzu21
8..zahra
9..simal
10.zeynep
11.dery4
12.aknc
13.talia
14.suzan
15.asmn
16.Sahil
17.KnightRideRARKADAŞLAR LİSTEMİZ BUDUR..41 YASİN OKUYALIM.OKUYANLAR BİLDİRSİN DE SAYI AŞILMASIN YA DA EKSİK OLMASIN..
İSTEYENLER LİSTEYE İSMİNİ YAZSIN..ALLAH KABUL ETSİN.
41 YASİN LİSTESİ
1..KEVSER ...kimsenin kötülüğü dokunmadan huzurlu yaşaması ve maddi sıkıntılarından kurtulması niyetiyle..
Arkadaşlar amaç herkesin niyetine göre toplamda 41 adet yasin okumak..yani illa ki 41 kişi olucaz demek değil..Gönlünden geçen listede adı olsun olmasın okuyabilir Allah razı olsun deriz..
isteyen 1 adet okur isteyen 5 adet..isteğe kalmış..sonuçta 41 adeti tamamlamak..ben böyle düşündüm..41 adet tamamlanınca sıradaki arkadaşa geçecek sıra..
arapça bilenler okursa daha iyi olur böylesi daha makbul..Arapça olursa hatim oluyor çünkü.
arapça bilmeyenler gönülleriyle yanımızda olsunlar bu da yeter ama biz onlara isterlerse sıraya girerlerse yine okuruz..okuycak arkadaşlar ne kadar okuacaklarsa eklesinler bu şekilde olur ancak kardeşlerim..diğer arkadaşları kontrol edemedim..belki başka alanlar da olmuştur.
Alanlar olursa aşağıdaki listeyi kopyala yapıştır yaparak isimlerini ve ne kadar aldıklarını yazsınlar. alınan sayıyı, kalan sayıyı bilelim..
Allah razı olsun..
OKUMAK İSTEYENLER
zeynep .....1 ADET
asmn........1
knigtride....1
esra........1
zahra.......1
RAMİ.......1alınan.....6
kalan.....35 adetokuyunca okudum diye belirtelim arkadaşlar..
Allah kabul etsin Allah razı olsun.18 yıl önce gönderildi # -
1 adet
ARLADASŞAR BENDE HEMEN BENİM VE BÜTÜN HASTALARIN ŞİFASI İÇİN 1 ADET OKUYORUM BENİDE LİSTEYE EKLEYİN
aac1914 kardeşim, niyeti olan, niyeti için 41 yasin hatimi isteyen bizler sıraya girdik, liste yaptık...sırayla el birliği ile birbirimize 41 yasin(arapça) okuycaz. Ama isteyen 1 adet okur, isteyen 5...ayrıca kendisine okutmak istemeyen ama sıradaki niyet sahibine okumak isteyen kişiler de olabilir..Allah razı olsun der kabul ederiz..
sırayla listedeki kardeşlerimizin niyetlerine okuyoruz bu topicte...Niyete göre okumak ister misin?Ayrıca kendine de okutmak istersen yukarda sıra listesi yaptık ona ekleriz seni..
Yani 1=okutmak isteyenler listesi var
2= sıradakine okuyanlar listesi(isteyen istediği adet alıyor ister 1 ister 5 adet.amaç 41 yasini tamamlamak)ŞU AN 41 YASİN OKUNAN KARDEŞİMİZ
KEVSER....
niyeti:kimsenin kötülüğü dokunmadan huzurlu yaşamak ve maddi sıkıntılarından kurtulmak..OKUMAK İSTEYENLER
zeynep .....1 ADET
asmn........1
knigtride....1
esra........1
zahra.......1
RAMİ.......1alınan.....6
kalan.....35 adetArkadaşlar isteyen gönlünden geçen 1 değil daha fazla da alabilir..yani listede ismi olan herkes 1 tane okucak diye kuarl yok..Dua işi gönül işi. isteyen daha fazla okur 41 adet hemen tamamlanır sıradaki kardeşe geçeriz hemen...okuyunca okudum diye belirtelim arkadaşlar..
Allah kabul etsin Allah razı olsun.18 yıl önce gönderildi # -
bende 18. sirada dil oluyorum galiba.. allah herkesten razi olsun
Rezayi kardeş, niyetine göre sen de aramıza mı katılıyorsun..?
TAKDİR EDİLECEK BİR DÜŞÜNCE. ALLAHIM KABUL BUYURSUN. BU GÜZEL SEFERBERLİĞE BENİ DE DAHİL EDER VE OĞLUM İLE YEĞENİMİN HASTALIKLARININ ŞİFA İLE NİHAYETLENMESİ, HASTALIKLARINDAN ESER KALMAMASI DOĞRULTUSUNDAKİ DUALARA "AMİN" DERSENİZ SEVİNİRİM.
SELAM VE DUALARIMLA18 yıl önce gönderildi # -
sizlerden sıkıntıda olan bir kardeşim için sizden onu sıraya almanızı rica edicem. Ali kardeşimizin hayatı epeyce ama epeyce sıkıntılı geçmiş, burada uzun uzadıya anlatmak istemiyorum. Şimdi hayatına yeni bir sayfa açmak, maneviyatlı bir eş bulmak ve namaza başlamak istiyor ama zaman zaman ümitsiz düşüyor.. Onun için de dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim...Allah yar ve yardımcınız olsun. AMİN.
Rabbim kimseyi darda bırakmasın amin...
(inşallah yasin-i şeriflerim bitince aranızdayım dostlarım)
41 YASİN LİSTESİ
1..kevser ...kimsenin kötülüğü dokunmadan huzurlu yaşaması ve maddi sıkıntılarından kurtulması niyetiyle..
3..pınar
4..evla
5..rami
6..arzuem
7..arzu21
8..zahra
9..simal
10.zeynep
11.dery4
12.aknc
13.talia
14.suzan
15.asmn
16.Sahil
17.KnightRideR18.behiye...hayırlı bir eş hayırlı bir yuva.
ŞU AN 41 YASİN OKUNAN KARDEŞİMİZ
KEVSER....
niyeti:kimsenin kötülüğü dokunmadan huzurlu yaşamak ve maddi sıkıntılarından kurtulmak..OKUMAK İSTEYENLER
zeynep .....1 ADET
asmn........1
knigtride....1
esra........1
zahra.......1
RAMİ.......1
behiye....2okunan 8 adet
kalan 33 yasin18 yıl önce gönderildi # -
1 tane daha okudum kevser kardeşim allah kabul eder inş.
kevser kardeşimden sonra benim içinde okurmuyuz kardeşlerim hepinizden rabbim razı olsun allah kabul etsin
Bende bu listeye katılmak istiyorum,Rabbimin gönlümdeki muradımı vermesi için .3 tane yasin i şerif okuyorum.Rabbim katında kabul buyursun kevser kardeşimin gönlünün muradı olsun inşllah.Amin.
1 de ben okudum kalan 32 ALLAH şimdiden hepimizinkini kabul etsin aminnnnn
ben arapça okumassını bilmiyorum borçlarım için beni de listeye alırsanız sevinirim.Allah razı olsun.Allah kabul etsin inşallah.Bende listedeki her arkadaş için 1000 ad herbirine LA HAVLE ÇEKERİM.
yldz kardeşim ben seninde için okudum kaldı 31 yannız arkadaşlar listenin yenilenmesi gerekiyor okunan belli ama listede kaç kişi oldu o belli değil ALLAH kabul etsin amin
ŞU AN 41 YASİN OKUNAN KARDEŞİMİZ
KEVSER....
zeynep .....1 ADET
asmn........1
knigtride....1
esra........1
zahra.......2OKUNDU???
RAMİ.......1
behiye....2
RABİANUR....3
EVLA.....1okunan 13 adet
kalan 28 yasinARKADAŞLAR OKUDUKTAN SONRA BURAYA GELİP OKUDUM DİYE BELİRTİRSEK KARIŞIKLIK OLMAZ.
ARKADAŞLAR OKUYAN ARKADAŞLARIN ALDIĞI SAYILARI YAZDIM AMA KESİN EMİN DEĞİLİM..
YANLIŞLIK VARSA DÜZELTELİM, OKUYACAK OLANLAR BU LİSTEYİ KOPYALA YAPIŞTIR YAPIP, KENDİ İSİMLERİNİ VE OKUDUKLARI SAYIYI YAZIP, ALINAN KALAN MİKTARLARI DA DÜŞERLERSE LİSTE YENİLMİŞ OLUR..ALLAH LABUL ETSİN.
41 YASİN OKUTMAK İÇİN SIRADA OLAN KARDEŞLER
1..kevser ...kimsenin kötülüğü dokunmadan huzurlu yaşaması ve maddi sıkıntılarından kurtulması niyetiyle..(OKUNUYOR)
3..pınar
4..evla
5..rami
6..arzuem
7..arzu21
8..zahra
9..simal
10.zeynep
11.dery4
12.aknc
13.talia
14.suzan
15.asmn
16.Sahil
17.KnightRideR
18.Recayi..Hayırlı bir iş niyetiyle..
19.Kağan........Oğlunun ve yeğeninin hastalıklarından Allah ın izniyle şifa bulması..
20..Ali........Hayırlısı ile sıkıntılarından kurtulması, maneviyetlı bir eş bulması, namaza başlaması..
21.Zahra....
22.Rabianur....Gönül muradı için
22..Yldz....Borçlarından tez zamanda kurtulması için..ALLAH RAZI OLSUN..Niyetlerinizi de yazın kardeşlerim listeye ekleyelim isimleriniz yanına..
ŞU AN 41 YASİN(ARAPÇA) OKUNAN KARDEŞİMİZ
KEVSER....
niyeti:kimsenin kötülüğü dokunmadan huzurlu yaşamak ve maddi sıkıntılarından kurtulmak..KEVSERE OKUMAK İSTEYENLER
zeynep .....1 ADET
asmn........1
knigtride....1
esra........1
zahra.......2 okundu (yanlış var mı)?
RAMİ.......1
behiye....2
RABİANUR....3
EVLA.....1okunan 13 adet
kalan 28 yasinARKADAŞLAR OKUDUKTAN SONRA BURAYA GELİP OKUDUM DİYE BELİRTİRSEK KARIŞIKLIK OLMAZ.
ARKADAŞLAR OKUYAN ARKADAŞLARIN ALDIĞI SAYILARI YAZDIM AMA KESİN EMİN DEĞİLİM..
YANLIŞLIK VARSA DÜZELTELİM, OKUYACAK OLANLAR BU LİSTEYİ KOPYALA YAPIŞTIR YAPIP, KENDİ İSİMLERİNİ VE OKUDUKLARI SAYIYI YAZIP, ALINAN KALAN MİKTARLARI DA DÜŞERLERSE LİSTE YENİLMİŞ OLUR..ALLAH KABUL ETSİN.
recayi yi is icin niyet ederseniz daha isabetli olur sanirim.. alla razi olsun.. ebediyen
KARDEŞLERİM HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ..LİSTEDE 22 KİŞİ OLDUK NİYET SAHİPLERİ OLARAK..
EL BİRLİĞİ İLE BİRBİRİMİZ İÇİN DUA EDELİM..
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.