ARKADAŞLAR BENDE OKUDUM VE BEN HAYIRLI BİR EVLAT İSTİYORUM YÜCE RABBİMDEN HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN BANADA DUA EDERSENİZ SEVİNİRİM YÜCE RABBİM TEZ ZAMAN DA BİZİMDE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN YUVAMIZI ŞENLENDİRSİN AMİN AMİN ....
41 YASİN OKUYALIM.. KİMİN NE NİYETİ VARSA?(kevser)
(232 mesaj) (45 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Sahil kardeşim Allah kabul etsin de ne okudun 1 adet yasin mi?
Seni de niyetin için listeye alalım mı?
18 yıl önce gönderildi # -
1 TANE YASİN 1 TANE TEBAREKE 1 TANE AMME OKUDUM BEN TEZ ZAMANDA BİR EVLAT İSTİYORUM BENİDE EKLERSENİZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER ...
Allah razı olsun. ben de hayırlı bir iş ve hayırlı bir eş istiyorum. Allah kabul etsin.
SAHİL KARDEŞ ALLAH RAZI OLSUN..ALLAH SENİN DE MURADINI VERSİN..
ŞU AN 41 YASİN(ARAPÇA) OKUNAN KARDEŞİMİZ
KEVSER....
niyeti:kimsenin kötülüğü dokunmadan huzurlu yaşamak ve maddi sıkıntılarından kurtulmak..KEVSERE OKUMAK İSTEYENLER
zeynep .....1 ADET
asmn........1
knigtride....1
esra........1
zahra.......2 okundu (yanlış var mı)?
RAMİ.......1
behiye....2
RABİANUR....3
EVLA.....1
sahil....1okunan 14 adet
kalan 27 yasinARKADAŞLAR OKUDUKTAN SONRA BURAYA GELİP OKUDUM DİYE BELİRTİRSEK KARIŞIKLIK OLMAZ.
OKUYANLAR DA ADETLERDE YANLIŞLIK VARSA DÜZELTELİM..ALLAH KABUL ETSİN..
YAAA BENDE İSTİYORUM AMA ARAPÇA BİLMİYORUM Bİ MAHSURU OLURMU?:(
HANDANEMRULLAH KARDEŞİM SENİ LSİTEYE EKLEYELİM SIRAN GELİNCE BİZ SANA OKURUZ..
ARAPÇA OKUYALIM DEDİK BOZMAYALIM..
SEN İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ DUA ET BİZLERE O DA YETER..
41 YASİN (ARAPÇA)OKUTMAK İÇİN SIRADA OLAN KARDEŞLER
1..kevser ...kimsenin kötülüğü dokunmadan huzurlu yaşaması ve maddi sıkıntılarından kurtulması niyetiyle..(OKUNUYOR)
2..esra.....hayırlı bir eş, hayırlı bir yuva niyetiyle..
3..pınar..Allah tan herşeyin hayırlısını, güzelini nasip etmesi ve böbrek hastası olan arkadaşının şifa bulması niyetiyle.
4..evla
5..rami
6..arzuem
7..arzu21
8..zahra
9..simal
10.zeynep
11.dery4
12.aknc
13.talia
14.suzan
15.asmn
16.Sahil....Hayırlı bir evlat niyetiyle
17.KnightRideR
18.Recayi..Hayırlı bir iş niyetiyle..
19.Kağan........Oğlunun ve yeğeninin hastalıklarından Allah ın izniyle şifa bulması..
20..Ali........Hayırlısı ile sıkıntılarından kurtulması, maneviyetlı bir eş bulması, namaza başlaması..
21.Zahra....
22.Rabianur....Gönül muradı için
22..Yldz....Borçlarından tez zamanda kurtulması için..
23.Dery4....Hayırlı bir iş, hayırlı bir eş.
24.Handanemrullah...ALLAH RAZI OLSUN..Niyetlerinizi de yazın kardeşlerim listeye ekleyelim isimleriniz yanına..
Arkadaşlar 24 kişi olduk niyet sahibi olarak..El birliği ile birbirimize okuyalım..
ALLAH KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
CANIM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN ALLAHIM DARDA BIRAKMASIN SİZİ AMİN..
SAHİL 1 YASİN OKUMUŞ BENDE 1 YASİN DE YLDZ İÇİN OKUMUŞTUM EDER 2 KALAN 26 ALLAH KABUL ETSİN AMİN
ya arkadaşlar ben okumayı bilmiyorumm yasini şerifii benide katmışsınız keşke okumayı bilsemm ama bilmiyorumm başak bişey varsa yardımcı olayımm
Evlacım..sen ylldz kardeşe mi okdun? canım sırayla gidiyoruz 1 kişiye toplamda 41 yasin tamamlıycaz..
Şu anda Allah kabul ederse bana okunuyor yani herkes gönlünden ne kadar okursa toplamda41 adet yasin olacak..
Yldz listede var ama ona sıra gelmedi daha..Ama senin içinden geçtiyse ona okudysan Allah kabul etsin de ,onun bunla alakası yok tamam mı kardeşim?
SAHİL KARDEŞ ALLAH RAZI OLSUN..ALLAH SENİN DE MURADINI VERSİN..
KEVSER....
niyeti:kimsenin kötülüğü dokunmadan huzurlu yaşamak ve maddi sıkıntılarından kurtulmak..KEVSERE OKUMAK İSTEYENLER
zeynep .....1 ADET
asmn........1
knigtride....1
esra........1
RAMİ.......1
behiye....2
RABİANUR....3
EVLA.....1
sahil....1okunan 14 adet
kalan 27 yasin
toplam 41 adet yasin olacak18 yıl önce gönderildi # -
pınarcım senin niyetn varsa ve okutmak istiyorsan diye listeye ekledik..Yani biz sana okuruz niyetin varsa..
sen içinden geldiği gibi dua et o da yeter Allah razı olsun.
KEVSERCİM SENİN İÇİN OKUDUM YLDZ ADINA BU DİNİN SAKINCASI YOK NİYET SENİN YLDZ BİLMİYORUM DEDİĞİ İÇİN ONUN ADINA BEN SANA OKUDUM BUNDA Bİ YANLIŞLIK YOK TEŞEKÜ EDERİM
CANIM BENİMMM ÇOK TŞK EDERİMM DUALARIMLA YANINIZDA OLUCAMM RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN RABBİMM HERPİMİZE HERŞEYİN EN GÜZELİNİ NASİP ETSİN MURADIMIZI VERSİN NİYETİM BUU
BEN LİSTEDE HALA YOKUM AMA NEYSE:(ÜHÜ ÜHÜ ÜHÜ:(
Varsın Handanemrullah...okutmak için bekleyenler listesinde 24.sıradasın..
ARKADAŞLAR SIRASI GELEN ARKADAŞIN NİYETİNİ ALLAH TAN DİLEYİP OKUYABİLDİĞİMİZ KADAR ARAPÇA YASİN OKUYORUZ..AMAÇ 41 ADETİ TAMAMLAMAK..İSTEYEN 1 ADET OKUR İSTEYEN 3 ADET..
KEVSER....
zeynep .....1 ADET
asmn........1
knigtride....1
esra........1
RAMİ.......1
behiye....2
RABİANUR....3
EVLA.....1
sahil....1okunan 14 adet
kalan 27 yasin
toplam 41 adet yasin olacakAMAÇ SIRASI GELENE 41 ADET YASİN OKUMAK..
HERKESİN KATILIMINI DUASINI BEKLİYORUZ..41 YASİN TAMAMLANINCA SIRADAKİ ARKADAŞA 41 YASİNE BAŞLANACAK..(OKUTMAK İSTEYENLER İÇİN HAZIRLADIĞIMIZ LİSTE ÖNCEKİ SAYFALARDA)
UMARIM OKUMA ŞEKLİMİZ VE AMACIMIZ ANLAŞILMIŞTIR..
ALLAH KABUL ETSİN ALLAH RAZI OLSUN.
ALLAHIM KOLAYLIK VERSİN DİLİNİZE ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH EMEKLERİNİZ ZAYİ OLMASIN AMİN..
HANDANEMRULLAH ARAPÇA BİLİYORSAN SENİN DE YASİN DUANDAN FAYDALANMAK İSTERİM..
ARAPÇA BİLMİYORUM MALESEF DEMİŞTİMYA CANIM KARDEŞİM :(
TAMAM HANDAN KARDEŞİM..
TÜM KARDEŞLERİMİZİN YASİN DUALARINI BEKLİYORUZ..
oKUDUĞUMUZ BU YASİNLERİN HÜRMETİNE ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
kevsercim benim içinde okuyosunuz galibaa çok mutlu oldumm çok duygulandımm gözlerim doldu gerçektenn allah razı olsun sizlerdenn beniş çok mutlu ettiniz niyetime böbrek hjastası olan arkadaşımında iyleşmesini eklersen sevinirim allah razı olsunn binlerce kez
Kardeşlerim çok çok güzel düşünülmüş Yaradan razı olsun.ben yasini şerifi çabuk okurum o yüzden elimden geldiğince fazla alıcam,ne dersiniz 1 günde 41 yasin okuyabilirmiyiz birazda katılım fazla olursa.eğer fazlaca okuruz diyen kardeşler okursa 1 günde 41 yasin i şerif hatmimiz bitsin,çok çok kardeşimize yetişelim .Derinimide eklerseniz listeye Elifle tez zamanda hayırlısı ile kavuşması,gönüllerine Rabbimin ferahlık vermesi için,birde zez imizi eklerseniz yüreğindeki muradının olması için.
RABİANUR KARDEŞİM HAKLISIN..ELİMİZDEN GELDİĞİNCE ÇOKCA OKURSAK, HEMEN SIRADAKİ KARDEŞLERİMİZE DE SIRA GELİR..BELKİ 1 GÜNDE 1 KİŞİ ZOR AMA 2-3 GÜNDE 1 KİŞİ BİTSE BİLE İYİDİR..
DERİN İ DE EKLEDİM LİSTEYE.
ARKADAŞLAR SIRASI GELEN ARKADAŞIN NİYETİNİ ALLAH TAN DİLEYİP OKUYABİLDİĞİMİZ KADAR ARAPÇA YASİN OKUYORUZ..AMAÇ 41 ADETİ TAMAMLAMAK..İSTEYEN 1 ADET OKUR İSTEYEN 3 ADET..
KEVSER....
zeynep .....1 ADET
asmn........1
knigtride....1
esra........1
RAMİ.......1
behiye....2
RABİANUR....3
EVLA.....1
sahil....1ARKADAŞLAR BU SAYILARDA HATA VAR MI? MESELA ZAHRA 2 ADET Mİ OKDU EMİN OLAMADIM BEN..OKUYANLAR OKDUM DİYE GELİP BELİRTİRLERSE İYİ OLUR..
okunan 14 adet
kalan 27 yasin
toplam 41 adet yasin olacakALLAH KABUL ETSİN ALLAH RAZI OLSUN.
41 YASİN (ARAPÇA)OKUTMAK İÇİN SIRADA OLAN KARDEŞLER
1..kevser ...kimsenin kötülüğü dokunmadan huzurlu yaşaması ve maddi sıkıntılarından kurtulması niyetiyle..(OKUNUYOR)
2..esra.....hayırlı bir eş, hayırlı bir yuva niyetiyle..
3..pınar..Allah tan herşeyin hayırlısını, güzelini nasip etmesi ve böbrek hastası olan arkadaşının şifa bulması niyetiyle.
4..evla
5..rami
6..arzuem
7..arzu21
8..zahra
9..simal
10.zeynep
11.dery4
12.aknc
13.talia
14.suzan
15.asmn
16.Sahil....Hayırlı bir evlat niyetiyle
17.KnightRideR
18.Recayi..Hayırlı bir iş niyetiyle..
19.Kağan........Oğlunun ve yeğeninin hastalıklarından Allah ın izniyle şifa bulması..
20..Ali........Hayırlısı ile sıkıntılarından kurtulması, maneviyetlı bir eş bulması, namaza başlaması..
21.Zahra....
22.Rabianur....Gönül muradı için
22..Yldz....Borçlarından tez zamanda kurtulması için..
23.Dery4....Hayırlı bir iş, hayırlı bir eş.
24.Handanemrullah...
25.Derin..Elife hayırlısı ile kavuşması için, gönüllerinde ferahlık bulmaları için.
26.Zez..Gönül muradı için.ALLAH RAZI OLSUN..Niyetlerinizi de yazın kardeşlerim listeye ekleyelim isimleriniz yanına..
Arkadaşlar 26 kişi olduk niyet sahibi olarak..
El birliği ile birbirimize okuyalım..
ALLAH KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim razı olsun.10 adet bugün okuyorum.İnşallah İnşallah Rabbim katında kabul buyurur.
KEVSER....
zeynep .....1 ADET
asmn........1
knigtride....1
esra........1
RAMİ.......1
behiye....2
RABİANUR....13
EVLA.....1
sahil....1ARKADAŞLAR BU SAYILARDA HATA VAR MI? MESELA ZAHRA 2 ADET Mİ OKDU EMİN OLAMADIM BEN..OKUYANLAR OKDUM DİYE GELİP BELİRTİRLERSE İYİ OLUR..
okunan 24 adet
kalan 17 yasin
toplam 41 adet yasin olacakRABİANUR KARDEŞİM DAHA ÖNCE DE3 ADET OKUMUŞTUN DEĞİL Mİ BANA.? 10 ADET ŞİMDİ TOPLAMDA 13 ADET OLDU DEĞİL Mİ?
evet kardeşim toplamda 13.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.