allah razi olsun..size katilmayi ne cok isterdim...bende ögrenecegim kuran okumayi...bunun icin bana dua edin...ve yüregimdeki icin...
41 YASİN OKUYALIM.. KİMİN NE NİYETİ VARSA?(kevser)
(232 mesaj) (45 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Arkadaşlar okuyan arkadaşlardan Allah razı olsun ama bazı arkadaşlar sıraya girmişler niyetleri varmış..
Ama baştan söylemek gerekirse, yani listeye isim yazdırmakla bu iş bitmez gibi geldi bana..
Yani listede belki 30 kişi olduk ama okuyanlar çok az..Yani 3-5 kişi, 30 kişiye okuyup bitiremez ki?
Napsak, bir fikir verin bana..Olmazsa Türkçesinden de okumaları kabul etsek mi? Tabii ki bilenler mutlaka ARAPÇA okusun ama Herkes okusun diye türkçe de okusak mı, yoksa bitmez gibi geliyor, sırada bekleyen çok kardeş var..
FİKİRLERİNİZİ YAZIN MUTLAKA, AMAÇ DUA KARDEŞLİĞİ YAPMAK..
18 yıl önce gönderildi # -
KEVSER KARDEŞİM ARAPÇA BİLMEDİĞİM İÇİN SAKINIYOR VE KORKUYORUM ÇÜNKÜ LATİNCEDE BASKA ANLAMLARA GİRİYORMUS O YÜZDEN AMA OKUNAYAN KARDESLERİM BANADA İSMEN DUA EDERSE SEVNİRİMİ ÇÜNKÜ KİMSEYE ANLATAMADIĞIM Bİ DURUMUM VAR NURYÜZLÜM(NAGİHAN)ALLAH RAZI OLSUN NOLUR SEVDİĞİM DÖNSÜN HAYIRLI YUVA KURAYIM NOLURSUNUZ...
NURYÜZLÜM KARDEŞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN..
DEMEK İSTEDİĞİM BAŞTAN BİR LİSTE YAPTIK,SIRASI GELENE 41 ADET YASİN OKUYACAĞIZ AMA TABİİ Kİ SIRAYA GİREN HERKESİN KATILIMI İLE..YOKSA BİTMEZ..
BAKTIM Kİ SIRAYA GİREN ARKADAŞLARIN ÇOĞU ARAPÇA BİLMİYOR AMA SIRADALAR..YANİ ARAPÇA BİLEN 3-5 KİŞİ, LİSTEDEKİ 30 KİŞİYE 41'RER ADET YASİNİ MALESEF BİTİREMEZ..
YANİ BEN TOPİĞİ AÇARKEN SIRAYLA BİRBİRİMİZE DUA EDELİM EL BİRLİĞİ İLE OKUYALIM DİYE DÜŞÜNDÜM AMA DAHA 1 KİŞİ (YANİ BEN) BİLE BİTMEDİ..
ÇÜNKÜ ÇOĞU KİŞİ ARAPÇA BİLMİYOR BU DURUMDA BU İŞ UZAR GİDER.
TABİİ Kİ ARAPÇASI MAKBUL, AMA TÜRKÇESİNDEN DE GÜNÜMÜZDE OKUNUYOR..BİLEMİYORUM FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM..
DEMEK İSTEDİĞİM KISACA, TÜRKÇE BİLENLERİN KATILIMINI DA ALIRSAK SIRADAKİ 30 KİŞİYE OKUNUR AMA SADECE ARAPÇA BİLENLERİN KATILIMI İLE OLACAKSA KİMSEYE BİTMEZ GİBİ GELİYOR BANA..18 yıl önce gönderildi # -
kevser kardeşim bence kuran okumayı bilmeyen kardeşlerimin kinide kabul edin allahım kabul eder inşallah böylece daha çabuk biter benim fikrim bu siz daha iyi bilirsiniz
HANDANEMRU BENCE DE ..BİLEMİYORUM NİYET ÖNEMLİ DİYELİM DEĞİL Mİ?
YOKSA BİTMEYECEK KARDEŞİMM...
NAPSAK?
41 YASİN (ARAPÇA BİLMEYENLER LATİNCE )OKUTMAK İÇİN SIRADA OLAN KARDEŞLER
1..kevser ...kimsenin kötülüğü dokunmadan huzurlu yaşaması ve maddi sıkıntılarından kurtulması niyetiyle..(OKUNUYOR)
2..esra.....hayırlı bir eş, hayırlı bir yuva niyetiyle..
3..pınar..Allah tan herşeyin hayırlısını, güzelini nasip etmesi ve böbrek hastası olan arkadaşının şifa bulması niyetiyle.
4..evla
5..rami
6..arzuem
7..arzu21
8..zahra
9..simal
10.zeynep
11.dery4
12.aknc
13.talia
14.suzan
15.asmn.....niyeti sevdigiyle hayırlısıyla barışmak eskisi gibi olmak ve hayırlısıysa evlenmek istiyor
16.Sahil....Hayırlı bir evlat niyetiyle
17.KnightRideR
18.Recayi..Hayırlı bir iş niyetiyle..
19.Kağan........Oğlunun ve yeğeninin hastalıklarından Allah ın izniyle şifa bulması..
20..Ali........Hayırlısı ile sıkıntılarından kurtulması, maneviyetlı bir eş bulması, namaza başlaması..
21.Zahra....
22.Rabianur....Gönül muradı için
22..Yldz....Borçlarından tez zamanda kurtulması için..
23.Dery4....Hayırlı bir iş, hayırlı bir eş.
24.Handanemrullah...
25.Derin..Elife hayırlısı ile kavuşması için, gönüllerinde ferahlık bulmaları için.
26.Zez..Gönül muradı için.
27.behiye...hayırlı bir evlilikARKADAŞLAR BEN DÜŞÜNDÜM VE LATİNCE OLANINDAN DA OKUNMASINA KARAR VERDİM.
EVET ARAPÇASI DAHA MAKBUL HATTA DOĞRU OLAN AMA MALESEF ARAPÇA BİLEN ÇOK AZ..BU YÜZDEN LİSTE ASLA BİTMEZ..
ÖNEMLİ OLAN NİYET DİYELİM ..ARAPÇA BİLNELER MUTLAKA ARAPÇA OKUSUNLAR, BİLMEYENLER LATİNCE OLANDA OKUYUP, NİYET SAHİBİNE DUA ETSİNLER..
LİSTEDEKİ HERKESİN KATILIMINI BEKLİYORUZ..
BU ARADA LİSTEDE KARIŞIKLIK OLMUŞ DİYENLER VAR BEN ANLAMADIM..NURDAN KARDEŞ BENİ SİLMİŞSİNİZ DEMİŞ..
NURDAN : İLK NERDEN GİRDİYSEN LİSTEYE ORDAN EKLE KENDİNİ TEKRAR, SİLİNME GİBİ BİRŞEY OLDUYSA YANLIŞLIKLA OLMUŞTUR.
BAZI ARKADAŞLAR DA LİSTE DE 2 KERE VAR.ZAHRA VE DERY4 GİBİ..BİR BAKSINLAR BEN ELLEMEDİM LİSTEYİ..
ALLAH KABUL ETSİN.
TOPLAM 41 ADET YASİN OKUNAN KARDEŞİMİZ..
KEVSER..
NİYETİ:Kimsenin kötülüğü dokunmadan huzurlu yaşaması ve maddi sıkıntılarından kurtulması..KEVSERE OKUMAK İSTEYENLER
zeynep .....1 ADET
asmn........1 okundu
knigtride....1
esra........2 okundu
zahra.......2 okundu (yanlış var mı)?
RAMİ.......1
behiye....2
RABİANUR....13
EVLA.....2
sahil....1
GAMZE19...1
..............................
YUKARDAKİ SAYILARDA YANLIŞLIK VARSA DÜZELTELİM.
...............................................
ALINAN.....27
KALAN......14OKUYANLAR OKUDUM DİYE GELİP İSİMLERİNİN YANINA YAZSINLAR YA DA MUTLAKA OKURUM OKUNMUŞ KABUL EDİN DESİNLER...
ALLAH KABUL ETSİN.
allah razı olsun kevser ablacım bende akşam 1 tane okucam daha doğrusu her akşam 1 tane okurum allahım kabul etsin inşallah amin..
son durumu bildirisen kevser ben latincede birden fazla okuyabilirim allah rızası için...
SON DURUM. ARAPÇA BİLENLER ARAPÇA. BİLMEYENLER LATİNCE OKUYABİLİR..
BAŞKA ÇARE KALMADI ..RABBİM KABUL ETSİN ...
ARKADAŞLAR LİSTEYİ KOPYALA YAPIŞTIR YAPIP KENDİNİZ YAZARSANIZ İSMİNİZİ VE ALDIĞINIZ ADEDİ İYİ OLUR..KALAN SAYIYI DA TABİİ..
HANDAN BENİM İÇİN SANA 1 ADET YAZIYORUM.AMA SONRA KENDİN YAZ TAMAM MI TATLI KARDEŞİM..
NURYUZLU CANIMM.,,SENDE LİSTEYİ KOPYALA YAPIŞTIRLA KENDİN EKLE..
HADİ BAKALIM HIZLANALIM, HERKESE DUA EDELİM..
KEVSER..
NİYETİ:Kimsenin kötülüğü dokunmadan huzurlu yaşaması ve maddi sıkıntılarından kurtulması..KEVSERE OKUMAK İSTEYENLER
zeynep .....1 ADET
asmn........1 okundu
knigtride....1
esra........2 okundu
RAMİ.......1
behiye....2
RABİANUR....13
EVLA.....2
sahil....1
GAMZE19...1
HANDANEM...1
NURYUZLU....3
..............................
ALINAN.....31
KALAN......1018 yıl önce gönderildi # -
kevser kardesim bu gece kesin bende 3 tane okurum listeden düsebilirsin rabbim kabul etsin.senin yasinlerin bittekten sonra kime okuncak
arkadaslar benim içinde dua edın rabbim muradımızı versin bendeimde derdim cok buyuk lokmanla barısıp hayırlı yuva kurmak istiyorum rabbimin yolunda gitmetek istiyorumm sizler icin bende dualarımı edecegim
NURYUZLU BAK YUKARDA LİSTE VAR, OKUNMASINI BEKLEYENLER DİYE..O SIRAYA UYUCAZ..SEN SIRAYA GİRMEDİN Mİ OKUTMAK İÇİN???
BENDEN SONRA ESRA VAR...BÖYLE GİDECEK SIRA..BELKİ İÇİMİZDEN BİRİNİN HÜRMETİNE RABBİM KABUL EDER DUALARIMIZI HA NE DERSİN? .:)
ELMAS HOŞGELDİN, LİSTENİN SONUNA EKLERİZ SENİ..
SENDEN DE SIRADA OKUNAN KARDEŞLERE YARDIM BEKLERİZ.ALLAH KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
güzel bacım allah rızası için benide ekleyiver bende okurum artık burdayım
sevdiğimin geri dönmesi hayırlı evlilik için...tez vakitte
kavser kardesim ben 1 yasin-i serifi okudum (arapca)...
arkadaslar ıyı dusunulmus bende varım
kevserrrrr ben nasıl boyle bı duadan mahrum kaldımmm benıde yazın lutfen gozumden kacmısss ıstedınız kadar arapca okurum ezberımde lutfen benıde ekleyınnnn cok uzuldum 1 tane okuyorum ne kadar ıhtıyacınız olursaa her vaktı okurum dua dostlarım yeterkı sız ısteyınnn
KEVSER..
zeynep .....1 ADET
asmn........1 okundu
knigtride....1
esra........2 okundu
RAMİ.......1
behiye....2
RABİANUR....13
EVLA.....2
sahil....1
GAMZE19...1
HANDANEM...1
NURYUZLU....3
FTM ......1
gamze19...1..............................
ALINAN.....33
KALAN......8 ALLAHIM KABUL ETSİN AMİN..18 yıl önce gönderildi # -
Arkadaşlar nasıl yapptınız pek anlamadım ama ben aldığın yasini okudum kimin ne muradı varsa kabul olur inşallah:)
hadı bıde bekarlar ıcın bı 41 yasın baslatın barııı ısınıze karısmak gıbı olmasın ama
UYARIIIII
LÜTFENNNNNN
okuyanlarrr listeyi kopyalayıp nokta nokta olan yerlere oKUduğunuz adedi yazınız.
her işi kevsere bırakmayınız lüffen kevser olmadığında ben bakıyorum ama takip edemiyorum.katılmak isteyen listeyi kopyalayınız en son sıraya girip adınızı yazınız veee okuyanlarda yine okunanlar listesi var onuda kopyalayınız okuduğunuz adedi yazınız....18 yıl önce gönderildi # -
KEVSER..
zeynep .....1 ADET okundu
asmn........1 okundu
knigtride....1
esra........2 okundu
RAMİ.......1
behiye....2
RABİANUR....13
EVLA.....2
sahil....1
GAMZE19...1
HANDANEM...1
NURYUZLU....3
FTM ......1..............................
YUKARDAKİ SAYILARDA YANLIŞLIK VARSA DÜZELTELİM.GAMZE19 1 TANE YAZMIŞIZ ZATEN. O DA 1 OKUDUM DEMİŞ AMA AŞAĞIYA TEKRAR EKLENMİŞ GAMZE..SİLDİM..YANİ GAMZE 1 TANE OKUMUŞ OLUYOR.UMARIM YANLIŞ OLMAZ.
ALINAN.....32
KALAN......9 ALLAHIM KABUL ETSİN AMİN..UYARIIIII
LÜTFENNNNNN
okuyanlarrr listeyi kopyalayıp nokta nokta olan yerlere oKUduğunuz adedi yazınız.
listeyi kopyalayınız en son sıraya girip adınızı yazınız veee okuyanlarda yine okunanlar listesi var onuda kopyalayınız okuduğunuz adedi yazınız....18 yıl önce gönderildi # -
benide aranıza alın benimde çok ihtiyacım var lütfen dualarınızı eksik etmeyin
GAMZE19, TOPLAMDA 1 TANE OKUDUN DEĞİL Mİ?
ARKADAŞLAR HERKES KENDİ OKUDUĞUNU LİSTEYİ KOPYALA YAPIŞTIR YAPSA, İSMİNİN YANINA 1 TANE OKUDUM KALAN SAYI ŞU GİBİ, AYARLASA, YOKSA KARIŞACAK.18 yıl önce gönderildi # -
bencede bu bitsin tüm sitemizizin dost bekarları için okuyalım
evet 1 tane okudum ben kevser kardesim
KEVSER..
asmn........1 okundu
knigtride....1
esra........2 okundu
RAMİ.......1
behiye....2
RABİANUR....13
EVLA.....2
sahil....1
GAMZE19...1 okundu
HANDANEM...1
NURYUZLU....3
FTM ......118 yıl önce gönderildi # -
KEVSER..
asmn........1 okundu
knigtride....1
esra........2 okundu
RAMİ.......1
behiye....2
RABİANUR....13
EVLA.....2
sahil....1
GAMZE19...1 okundu
HANDANEM...1
NURYUZLU....3
FTM ......1alınan...32
kalan..918 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.