kevser kardeşim aslıda ben çok okurdum şimdiye biterdi malesef ben ........oldum kendimi sana karşı mahçup hissediyorum inan sana çok çok zikir dua ediyorum ALLAkabul etsin amin diğer kardeşlerim için bol bol okurum inşaalah
41 YASİN OKUYALIM.. KİMİN NE NİYETİ VARSA?(kevser)
(232 mesaj) (45 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
EVLA MAHÇUP HİSSEDECEK NE VAR Kİ? OLSUN KARDEŞİM.
MAZERETİ OLANLARIN CANI SAĞOLSUN.::)18 yıl önce gönderildi # -
kevser kardes ne guzel bak duzenlıyosun hadı herkeseın duası ıcın okuyan ınsanlar bellı nasıl olsa kısı kısı nıyetlerımız ıcın 41 yasın okuyalım mı bı gun sana bı gun basak arkadaasa ne dersın ısıne karısmak ıstemıyroum ama
18 yıl önce gönderildi # -
ftm anlamadım kardeşim_? bir daha anlatsan
hemen hemen okuyan kısıler bellı herkes ok verırıse bı gun senın nıyetıne 41 kısı yasın okusun sonra sırayı sen ayarla ne nıyetın varsa herkes yazsın bı gunde bana sıra gelır bende okurum ıns boylelıkle herkesın nıyetıne bı 41 yasın ındırıırız olurmu
TOPLAM 41 ADET YASİN OKUNAN KARDEŞİMİZ..
KEVSER..
NİYETİ:Kimsenin kötülüğü dokunmadan huzurlu yaşaması ve maddi sıkıntılarından kurtulması..KEVSERE OKUMAK İSTEYENLER
zeynep .....1 ADET okundu
asmn........1 okundu
knigtride....1
esra........3 okundu
zahra.......2 okundu (yanlış var mı)?
RAMİ.......1
behiye....2
RABİANUR....13
EVLA.....2
sahil....1
GAMZE19...1 okundu
HANDANEM...1
NURYUZLU....3
FTM ......1
sevgi....1adet okundualınan...33
kalan..8
ben bi tane daha okudum lütfennn hızlanalım..sevgi ekledim seni bol bol okuyalım dostlar18 yıl önce gönderildi # -
ben 1 adet okudum arapça
ama listenizde ismim yok
????allah kabul etsin ....18 yıl önce gönderildi # -
41 YASİN (ARAPÇA BİLMEYENLER LATİNCE )OKUTMAK İÇİN SIRADA OLAN KARDEŞLER
1..kevser ...kimsenin kötülüğü dokunmadan huzurlu yaşaması ve maddi sıkıntılarından kurtulması niyetiyle..(OKUNUYOR)
2..esra.....hayırlı bir eş, hayırlı bir yuva niyetiyle..
3..pınar..Allah tan herşeyin hayırlısını, güzelini nasip etmesi ve böbrek hastası olan arkadaşının şifa bulması niyetiyle.
4..evla
5..rami
6..arzuem
7..arzu21
8..zahra
9..simal
10.zeynep
11.dery4
12.aknc
13.talia
14.suzan
15.asmn.....niyeti sevdigiyle hayırlısıyla barışmak eskisi gibi olmak ve hayırlısıysa evlenmek istiyor
16.Sahil....Hayırlı bir evlat niyetiyle
17.KnightRideR
18.Recayi..Hayırlı bir iş niyetiyle..
19.Kağan........Oğlunun ve yeğeninin hastalıklarından Allah ın izniyle şifa bulması..
20..Ali........Hayırlısı ile sıkıntılarından kurtulması, maneviyetlı bir eş bulması, namaza başlaması..
21.Zahra....
22.Rabianur....Gönül muradı için
22..Yldz....Borçlarından tez zamanda kurtulması için..
23.Dery4....Hayırlı bir iş, hayırlı bir eş.
24.Handanemrullah...
25.Derin..Elife hayırlısı ile kavuşması için, gönüllerinde ferahlık bulmaları için.
26.Zez..Gönül muradı için.
27.behiye...hayırlı bir evlilik
28.sevgi......18 yıl önce gönderildi # -
şimdi 1 adet daha okudum niyetim = ümmeti muhammedin burda bulunan tüm dua dostlarımın hepsinin ne istekleri ne dilekleri sıkıntıları varsa rabbim bu 41 yasin ve edilen dualar hürmetine tez zamanda feraha çıkarsın inşallah....amin...
ben bu akşam okuya bilirsem bi tane daha okurum degerli kardeşim ewet hızlanmamız laım sırada çok insan var okudugum zaman yazarım.allaha meanet olun=)
selamün aleyküm dua dostlarim 2 adet ben okudum aLLAH NIYETLERIMIZI KABUL ETSIN Amin.
Allah razı olsun benim ismimi kim yazdı bilmiyorum ama binlerce kez razı olsun,vaktim olmaz katılamam söz verip okuyamam diye korkarım,benim yerimi en ihyiyacı olan kardeşime verin bende herzaman dualarımla destektiçinizim kardeşlerim Allah cümlenizden ebedi razı olsun..
allah razı olsun çok güzel düşünmüşsünüz bende okumak isterdim ama ben peygamber efendimiz için niyetlendim 15 yasin okuyorum onlar bitince bende yardım edicem sizlere inşallah listeye elifcik kardeşimizide eklermisiniz rabbim yüreğindeki muradını hayırlısıyla tez zmanda versin
1..kevser ...kimsenin kötülüğü dokunmadan huzurlu yaşaması ve maddi sıkıntılarından kurtulması niyetiyle..(OKUNUYOR)
3..pınar..Allah tan herşeyin hayırlısını, güzelini nasip etmesi ve böbrek hastası olan arkadaşının şifa bulması niyetiyle.
4..evla
5..rami
6..arzuem
7..arzu21
8..zahra
9..simal
10.zeynep
11.dery4
12.aknc
13.talia
14.suzan
15.asmn.....niyeti sevdigiyle hayırlısıyla barışmak eskisi gibi olmak ve hayırlısıysa evlenmek istiyor
17.KnightRideR
19.Kağan........Oğlunun ve yeğeninin hastalıklarından Allah ın izniyle şifa bulması..
20..Ali........Hayırlısı ile sıkıntılarından kurtulması, maneviyetlı bir eş bulması, namaza başlaması..
21.Zahra....
24.Handanemrullah...
25.Derin..Elife hayırlısı ile kavuşması için, gönüllerinde ferahlık bulmaları için.
28.sevgi......
29,elifcik(ARIN).....rabbim yüreğindeki muradını tez zmanda hayırlısıyla versin18 yıl önce gönderildi # -
bende istiyorum okumak arkadaşlar ismim yok nasıl yapıcam şimdi gördüm başlığı lütfen yardım edin
4..evla
5..rami
6..arzuem
7..arzu21
8..zahra
9..simal
10.zeynep
11.dery4
12.aknc
13.talia
14.suzan
17.KnightRideR
21.Zahra....
24.Handanemrullah...
28.sevgi......
29,elifcik(ARIN).....rabbim yüreğindeki muradını tez zmanda hayırlısıyla versin
30. haziran......sevdiğim kişinin gönlüne beni koysun 2 cihanda eşi olıyım18 yıl önce gönderildi # -
haziran seni ekledim ama muradını sölemedin..
derin listeden çıkmakmı istiyorsun emin olmak için söylüyorum...18 yıl önce gönderildi # -
canım yoktum yeni girdim......allah herkeze sağlık versin....birde allah sevdiğim kişinin gönlüne beni koysun 2 cihanda eşi olıyım amin amin amin
KEVSER..
NİYETİ:Kimsenin kötülüğü dokunmadan huzurlu yaşaması ve maddi sıkıntılarından kurtulması..KEVSERE OKUMAK İSTEYENLER
asmn........2 okundu (doğrumu yazdım)
knigtride....1
esra........3 okundu
RAMİ.......1
behiye....2
RABİANUR....13
EVLA.....2
sahil....1
GAMZE19...1 okundu
HANDANEM...1
NURYUZLU....3
FTM ......1
sevgi....1adet okundu
asena .....2 adet okundu
haziran....1adet okunduDOSTLARR OKUDUKLARINIZI BU LİSTEYİ KOPYALAYIP SAYI OLAN YERİ SİLİYORSUNUZ MESELA 1 YAZIO SİZ 1 DAHA OKUDUNUZ DİYELİM ORAYA 2 OKUNDU DİYE YAZINIZ..
sizin okuduklarınız gözden kaçarsa fazla olur ...
KEVSER KARDEŞİM kaç adet olmuş hesaplarmısın belki dediğim gibi gözden kaçan sayı olabilir18 yıl önce gönderildi # -
BEN ANLMADIM KAÇ TANE OKUCAZ KİM İÇİN İLK ÖNCE
haziran listede yazıoo 30 dostumuz listeye girdiler ona bak hepsi sıradalar sende 30 sıradasın gördünmü 1 sırada kevser var onun niyetine okuyoruz.okunacak adet yok istediğin kadar okuyorsun 3,4 gibi veya 1, fazla okursak daha iyi olur yoksa bu bitmez..
bide okuduklarınızı 2'nci liste var onuda kopyalıyorsun okuduğun adedi yazıyorsun...
anlatabildinmi..18 yıl önce gönderildi # -
anladım canım sağol vallaha kafam çok karışık bağışlayın.....nasıl kopyalıcaz
cnm kopyalamayı fare varya elinde kullandığın yazın üstüne geliyorsun baş parmağınla basılı tutuyorsun sonuna geldiğinde basılı olan parmayını çekiyorsun farenin baş parmağın yanındaki parmağın varya onu tıkla orda sana liste göserio yapıştır kopyala diye kopyalaya tıkla.
bizim yazdığımız mesaj bölümü varya o bölümede yapıştıra basıyorsun18 yıl önce gönderildi # -
ben 1 tane okudum ama kopyalayamadım sizin listeye:(
canım,benim listem olmaz sen ordaki listeyi kopyalayıp yanına yazıorsun anlatabildinmi???
canım ben okuduğun 1adedi yazdım yukarda bak kopyalamana gerek yok simdi...18 yıl önce gönderildi # -
canım beceremedim ama ben arkadaşlarım için okumak istiyorum 1 tanede olsa fazla vaktim yok zaten üzgünüm ya yarın sakin kafaylan bakarım gene
cnm sonra musait olduğunda okuduğun yasin adedini yaz ben eklerim allah razı olsun senden hayırlı geceler..
rabbım hayırlı dualarınızı
makbul dualardan eylesın.
hayırlı dualarınız kabul etsın.18 yıl önce gönderildi # -
ben 1 adet okudum. Allah kabul etsin.
KEVSER..
asmn........1 okundu
knigtride....1
esra........3 okundu
RAMİ.......1
behiye....2
RABİANUR....13
EVLA.....2
sahil....1
GAMZE19...1 okundu
HANDANEM...1
NURYUZLU....3
FTM ......1
sevgi....2adet okundu
asena...2
haziran...1
derya...1alınan...38
kalan..3listenin son hali bu arkadaşalr allah okuyanlardan razı olsun amin..
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.