BAK MUSLIM KARDESIM 5. SAYFA DA BENIM ALANIMI KILITLEMIS VE BANA MAIL ADRESI VERMEK YASAKTIR DEMISSIN
SOYLERMISIN O ALANDA HANGİ BOLUMDE MSN ADRESI YAZIYOR GOSTERIRMISIN
LUTFEN. HAK MESELESI
CIHAN ADANA 39
(9 mesaj) (2 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
CIHAN KARDES BEKLIYORUM
18 yıl önce gönderildi # -
CIHAN KARDES BEKLIYORUM
CIHAN KARDES BEKLIYORUM
BU SEKILDE ISLEME CEVAP VERILENE KADAR DEVAM EDILECEGIM
BU SEKILDE ISLEME CEVAP VERILENE KADAR DEVAM EDILECEGIM
Anasayfa | Yazılar | Uyelik Kuralları | iletisim
--------------------------------------------------------------------------------
Genel | Heybe | Peygamberimiz (sav) | İstatistik | Testiden sızanlar | Melekler | Evliyalar | Dualar ve Aminler | Kurallar .
--------------------------------------------------------------------------------Dua Dostluğu ( Rabb`e Sevdalıyız ) » Dua ve Aminler
[kilitli] DUA EY MUSLİM KARDEŞİM(10 posts)
3 gün önce muhammet tarafından başlatıldı
Cihan tarafından son cevap
Bu konuyu favorilerime ekle (?)
Etiketler:dua [x]
muhammet [x]
Allah [x]
ticarethane [x]
bereket [x]
vakıf [x]
Aile [x]
peygamber [x]muhammet
Dua Dostu
Ey kardeşlerim,Yüce Yaradan Allah (c.c.) Hazretleri Bizler kullarına, Benim huzuruma dua ile geliniz ve dua ile gidiniz emreder. Bizler Kendi dua etmek yerine (Kendimiz Dua etmezken) başka kişilerden dua taleplerimiz oluyor. Tabii Bu kıssas kendi Dua ederken yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimizi dahil etmemektedir. Müslim kardeşlerim, Ben durumu halimi sizler ile paylaşmak isterim. Geçen Ocak ayı başında Allah Rızası için ticaret yapma kararı ile ticarethane açmış bulunmaktayım. Gelecek Mart ayı içerisinde de Allah Rızası, Peygamber kavlini sürdürmek için Sözleneceğim. Bu ay işlerim çok olumsuz şekilde devam etmektedir. Dua etmek den bir gün olsun vazgeçmedim. Amma velakin bu dua ları yalnış ettiğimin farkına geç olsada vardım. Şu an ise Allah (c.c.) Hazretlerinden En başta Sağlık olmak üzere aşk, gönül zebginliği, muhtaca yardım etme hassasiyeti, Aklımı doğru kullanma şerafeti istiyorum. Sizden de Ricam şu dur-ki Benim gibi Aciz bir allah kuluna sizde hayrı hasaneti yakalaması, Allah rızası ile atan kalbe vakıf olması, doğru yolu bulması, sevdiklerine, akrabalarına, devletine yararlı bir insan olması, her kelamında doğruluk bulunması için DUA EDİNİZ.
ALLAH RAZI OLSUN,
HAKKINIZI HELAL EDİNİZ.Kardeşlerim Mail adresime BEREKET DUA'sı Arapça el yazısı ile yazılmış olarak Var ise yollamanızı istirham edecektim.
KALIN SAĞLICAKLA.
3 gün önce # 81.215.113.139 Düzenle Sil
simal
Dua Dostu
KARDESİM KARİNCA DUASINI BEN BEREKET DUASI OLARAK BİLİRİM.. ONUN FAYDASİ VARDİR.. ISYERİNEDE KOY..VE HEPİNİZ İCİN DUA EDERİM.. AMA ALAH İCİNİN GUZELLIGI HURMETİNE.. GONLUNDEKİNDEN DAHA COK GUZELLIKLER VERSİN. İNSALLAH RABBİM. DUALARIMIZI KABUL ETDİCEK İNSALLAH. BİRAZ DAHA SABİR KARDESİM..
dUALARIM HEP SİZİNLE.. aMİN ..
3 gün önce # 78.21.108.171 Düzenle Sil
muhammet
Dua Dostu
Allah (c.c.) senden ve tüm ümmet-i müslim den razı olsun.3 gün önce # 81.215.113.139 Düzenle Sil
muhammet
Dua Dostu
Kardeşlerim mail adresimi yazmayı unutmuşum.
3 gün önce # 81.215.113.139 Düzenle Sil
ARIN
Dua Dostu
RABBIM HEPIMIZE DOGRUYU BULMAMIZA YARDIMCI OLSUN.
ONUN RAHMETI BEREKETI UZERINE OLSUN.3 gün önce # 88.228.1.76 Düzenle Sil
muhammet
Dua Dostu
ALLAH RAZI OLSUN SIMAL VE ARIN KARDESLERIM.3 gün önce # 81.215.113.139 Düzenle Sil
simal
Dua Dostu
MUHAMMET KARDESİM Bİ DUA BULDUM AMA Bİ DENERSİN.Aşağıdaki dua bereket,para ve işyeri müşteri bolluğunun artmasında çok etkili bir dua.
Ben yaptım hatta 41 kere okuyamadım ama genede çok etkisini gördüm ve görüyorum.
Bu duayı her ayın ilk perşembesi veya 2. perşembesi gündüz (isteyen sabah namazından itibaren)
41 kere okuyun.Okumadan önce temiz bir kağıda yazın öyle okuyun.Okuduktan sonra ticarethane
ise ticarethanenin üstüne yoksa cüzdanınıza koyun.Ben ayrıca duanın içine 7 karınca yuvasından
topladığım toprağıda duanın içine koydum.Allah şimdiden kabul etsin.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Küllema dehale aleyha zekeriyyal mihrabe vecede indeha rizgan kale ya meryemü enna
leki haza galet hüve min indillah innallahe yer zügu meyye şaü biğayri hisab ve ezzine finnasi bilhacci
yetüke ricalen ve ala külli zamirin yetine min külli feccin amig Allahümme kema ye'tilhacce ila
beytillahi harami ve yezdehimu fihil gavme kema tezdehimunnasü alel hacci libeytikelharami eclibü
ricalü vennisae indi libeyi veşşirei biiznike min külli feccin amig. inneke ala külli şeyin kadir
Allahu la ilahe illahü leyermeanneke ila yevmil kıyameti la raybe fihi ve nu fiha fissuri zalike yevmülveid vecaet külli nefsin meaha saigun ve şehid ve buşira lisüleymane cünüdühü minelcinni
velinsi fehumyu zeune. Allahümme ene abdüke vebnü abdike eselüke ve etezarau ileyke en
tecmea ibadeke aleyye ve teclibhüm min biladike ve tahşirhüm ileyna hatta teşterü bizaati ve yebiu
bilme kasibi inneke ala külli şeyin kadir.Sübhanellezi esra bi abdihi leylem minel mescidil harami
ilel mescidil aksal lezi barekna havlehü linüriyehü min ayatina innehü hüvessemiul basir.Rabbana inni
eskentün min zürriyeti bi vadin gayrizi zerin inde beytikel muharrami rabbena liyükimussalate fecal
efideten minennasi tehvi ileyhim verzukhüm minessemerati leullehüm yeşkürun.Allahümme esra biabdike rağbeten ila mekani ve rağbeten muameleti vesessirhüm ileyye ve barik fi ticareti eynema
tekünü ye'ti bikümüllahü cemian innallahe ala külli şeyin kadir.levenzelna hazel kurane ala cebilillera
eytehü haşian mütesaddiammin haşyetillah vetilkel emsalü nazribuha linnasi leallehüm yetefekkerun
Hüvallahüllezi lailahe illahu hu alimül ğaybi veşşe hadeti hüverrahmanürrahim. Hüvallahüllezi lailahe
illahü elmelikül kuddüsüs selamül mü'minül müheyminül azizül cebbarül mütekebbir.Sübhanallahi
amma yüşrikün Hüvallahülhalikül bariül musavvirul lehül esmaül hüsna yüsebbihü lehü mafissemavati
velarzi vehüvel azizül hakim.İnnema emruhü iza erade şeyen eyyugule lehukün feyeküm Fesubhanellezi biyedihi melekütü külli şeyivve ileyhi türceun.
3 gün önce # 78.21.108.171 Düzenle Sil
simal
Dua Dostu
BEN YAPMADİM AMA Bİ YERDE BULDUM YAPARSAN .. DENE..ALLAH RIZASİ İCİN BAKALİM SENİNDE BENİM ARACİLİGİMLA ONUNE BU CİKARİLDİ HER İŞTE Bİ HAYİR VARDİR..3 gün önce # 78.21.108.171 Düzenle Sil
muhammet
Dua Dostu
Simal; Allah (c.c.) senden kat kat razı olsun.3 gün önce # 81.215.84.140 Düzenle Sil
Cihan
Adana / 39 **nevfel**
değerli kardeşim
sitemizde msn paylaşımı kurallarımız gereği yasaktır.
lütfen mesaj yazmadan önce kurallarımızı okuyunuz
msn adresiniz yöneticilerce silinmiş ve mesajınız kilitlenmiştir3 gün önce # 88.227.154.239 Düzenle Sil
değerli kardeşim
1-yukarıda sizin kilitlenen mesajınızın ve ona yazılan yorumların tam metni görünmektedir.
2-çift sıra yıldız yaptım ortalarda bir yerde,,onun hemen üstünde siz mail adresinizi yazmıştınız ben sildim
3-aynı mesajı ikinci kez yazdınız,bu sefer de mail adresinizi yazmıştınız yine ben sildim,
4-mahkeme eder gibi hesaba çeker gibi bir üslupla bana mesaj yazıyorsunuz,neden????
5-bana hak meselesi diyorsunuz,siz msn adresinizi yazmamışmıydınız????18 yıl önce gönderildi # -
ilk mesaj da evet yazılıydı ama ikinci mesaj da yazılı değildi.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.