CANLARIM IYIKI SIZLERI AZ DA OLSA TANIDIM BU SITEDE BEN DE VARIM DOGUM GUNU MSJ I ICIN COK TESEKUR EDERIM HEPINIZE TESEKUR EDERIM BENIM ICIN DUALAR ETTINIZ RABBIM ME YAKARDINIZ BEN BUGUN COK KEDERLIYIM KABIMA SIGMIYORUM CILDIRMA NOKTASIN DAYIM CANLARIM YUVAM DAGILMAK UZERE BILIYORSUNUZ O YETMEZMIS GIBI ESIM COK MERHAMETSIZ BIRI VE YAPAMAYACAGI KOTULUK YOK SAVAS ACMIS DURUM DA YENI BISEYLER DUYDUM VE ALT UST OLDUM SAATLERDIR GOZ YASI DOKUYORUM ABIMLE ILGILI ICINDE CIKILMAZ DURUMLAR YARATTI NE OLUR CANLARIM DUA EDIN RABBIM YETISSIN COK KOTU SEYLER OLACAK IKI ARADA BIR DERE DE KALDIM BENI YANLIZ BIRAKMAYIN NE OLUR NE OLUR CANLARIM SIZLERI SEVIYORUM RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUN ACILLL AMINNNN LEMAN
BENI YANLIZ BIRAKMAYIN CANLARIM COK KEDERLIYIM LEMAN
(16 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Leman kardesim hic yasgününe yakismiyor su cileli anlar ama ..yasamak her an bir sinav bir sinanma yeri elbet misafiriz bu dünyada ...evet cok sitres dolu ve korkulu anlar yasadigin cok belli ...sana elimden gelen duayi okuyacagim ..güzel kardesim gönül baska türlü bir yas günü gecirmeni isterdi ama sorun degil Rabbim bu anlari görüyor cektigin aciyi ve yasadigin panigi ,mutsuzlugunu...Güzel kardesim insallah Rabbim her seyi senin gönlüne göre eylesin...Bu gece Dilara icin Kenzül Ars okuyacaktim niyetim onaydi..senide katacagim ayriyetten sana ismi azam duasini okuyacagim.....Bir demet cicek tadinda olsun yüregine en sevdigin cicek neyse ..onlarin kokulariyla gelsinler...dualar sana...
Hayirla dolu , mucizelerle dolu yillar dilerim.18 yıl önce gönderildi # -
ZEZ KARDESIM NE DIYECEGIMI BILEMIYORUM BANA BU GUNUMU ZEHIR EDENI ALLAH BILIYO COK YARULDUM ZEZ KARDESIM KORK ALLAH TAN KORKMAYAN DAN DEMISLER RABBIM DEN BASKA KIMSEMIZ YOK ONA SIGINIYORUM CARESIZ DEGILDIR KULLAR RAB VARKEN AMA BEN COK CARESIZ HISEDIYORUM KENDIMI SUAN HIC BISEYE GUCUM YETMIYO COK UZGUNUM BENI ANLADIGIN ICIN COK TESEKUR EDERIM RABBIM DUALARINI BOS CEVIRMESIN ICIME KANLAR AKIYO SANKI COK MUTLU ETTIN BENI BELKI DE BUGUNUN EN MUTLU HABERIDIR DUAN ALLAHIM HEP YARDIMCIN OLSUN ZEZ NE OLUR BENI YANLIZ BIRAKMAYIN COK KOTUYUM LEMAN
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim dünyada ve ahirette size iyilikler ve güzellikler nasip etsin inşallah.amin
Allah yardımcınız olsun. Tüm sıkıntılarınızı gidersin inşaallah...
Acilar ve insanlardan yenilen darbeler ,ugranilan telafisiz hayal kirikliklari,o kadar cok verirken karsiliginda bir minik tesekkürü bile görmeden gecen olgunlasma dönemleri...bizi biz yapan toplam degerlerimiz...oysa bir yasam var tek bir kere..su yasama geliyoruz ..baska türlü yasayabilseydik dedigimiz onca hikaye..onca yasanmislik...onca aci ,hüzün ve bosa gecen yillar..
Dostum, bu dünya böyle bu imtihan böyle ..hic bir sey dört dörtlük yolunda gitmez ve hic bir yasam dümdüz dosdogru gitmez....bagzen cicekler acariz , bagzen yaprak dökeriz..bazen susariz öyle ..bazen cosariz..yasamak bu..kayiplar ve kazanclarin harmonisi...sanmaki tek sende dert cile !!!!!!!..burda bizi ortak paydada bulusturan ilk inancimiz sonra ihlasimiz sonrada cilemiz , acimiz ...onlara karsi dualara siginisimiz..Peygamber efendimizi (S.A.S) bile cileyle sinamis Rabbim , onu bile üzüntülerden ve göz yaslarindan gecirmis..bizde gececegiz Rabbimin izniyle..Cikacagiz selamete.Ben buna inanarak dua etmeyi severim.Bu gecede sana bu sekilde dua edecegim..Az bir zaman sonra su yasadiklarina uzaktan bakasin ve" ne günlermis yasandi ve bitti hic ummadigim yerden hayirlar oldu ,hic ummadigim sonuclar oldu "diyesin ...dua ederken keder ve göz yasi nasil ahenkse Rabbe güvenmek ve verecegini bilerek istemek yakarmakta en büyük zevk ..ona hücrelerine kadar inananarak yakar...teslim ol...bak o zaman az bir zaman sonra neler olacak...!!!!
Duamdasin bu gece güzel kardesim...sana yazarken burnuma leylak sümbül gibi kokular geldi...buda ne büyük güzelliktir...Melekler yanimizda iste ...ac ellerini yakar ...iki rekat namaz kil ve dua et....bende burdan ...Rabbimle kal.18 yıl önce gönderildi # -
amınnnnn canlarım amınnnnnnnn rabbım sızlerı de guldursun amınn
BAZEN İNSANIN CANINDAN BEZDİREN DURUMLAR YAŞANIYOR HERŞEYİN BİR İYİ YANI VARDIR BELKİ.ALLAHIM HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN CANIM KARDEŞİM ..SAKİN OL.SAKİN OL YOKSA İNSAN PANİKLE HATALAR YAPABİLİR.SAKİN DÜŞÜNÜRSEN MUTLAKA ALLAHIM ÇIKIŞ KAPISINI GÖSTERCEKTİR.SENİN İÇİN 21 KEZ YA NAFİ DİYORUM AMİN
Doğum günün kutlu olsun güzel kardeşim...
Rabbim Yar ve yardımcın olsun...18 yıl önce gönderildi # -
Yeni yaşınla beraber kara bulutlar dağılsın,
yüreğine güneş doğsun inşallah...18 yıl önce gönderildi # -
yeni yaş günün hayırlara vesile olsun inşallah rabbim tüm sıkıntılı günlerini geride bıraksın sana en kısa zamanda güzel hayırlı kapılar açsın eşinin de merhemet duygusunu kalbine koysun yaptıklarının yapacaklarının farkına en kısa zamanda varsın ve pişman olacağı şeyler yapmasın rabbim yar ve yardımcın olsun dualarımızdasın allaha emanet ol
CANLARIM COK TESEKUR EDERIMMMMMMMMMM DUYGULARIMI IFADE EDEMIYORUM TANIMASAM DA SIZLERI COK SEVIYORUM TESEKUR EDERIM DUALARINIZ ICIN ZEZ KARDESIM SANA DA NASIL TESEKUR ETSEM AZDIR SEN YAZMISSIN AMA BEN YUREGINI OKUYABILIYORUM HERZAMAN DUAM DA OLACAKSINIZ ALLAHIM YETISSIN HER ZAMAN AMINNNN LEMAN
Allah'ın selamı üzerinize olsun. Ben yeni üye oldum. Fakat çok beğendimm bu siteyi. Bundan sonra da sürekli burada birşeyleri paylaşmak istiyorum sizinle. Yaralkaraca okuduğum kadari ile büyük sorunlar yaşıyorsunuz. Ama her işte olduğu gibi sakin olmakta ve sabırlı olmakta mutlak fayda vardır. Olumlu düşünerek ve islami düşünce anlayışı ile sorunlarınızı çözeceğinize inanıyorum. Tatlı dil ile her sorun çözülebilir. Sakın sorunu içinden çıkılmaz hale getirmeyin. Kendi mutluluğunuz için değil, çocuklarını için doğru olan neyse öncelikle buna yoğunlaşmalısınız. Her evlilikte sorunlar yaşanır, Evliliğinizi kurtarmak için biraz fedakarlık yapmanızı öneriyorum. Eşinizin psikolojisi bozuk ise üstüne gitmeyin, Allah!tan yardım dileyin. Mazlumların, zayıfların koruyucusu ve yardımcısır unutmayın. Allah' a emanet olun.
ALLAH yardımcın olsun ve hayırlı bir yuvaysa dagıtmasın yuvanı.sen hep hayırlısını dıle RABBımden.sakın üzülme,kım sana karsı kotuluk dusunuyorsa karsılıgını bulur buna ınan.dualarım senınle.ALLAH yar ve yardımcın olsun.
s.a.öncelikle ALLAH sabır versin.lEMAN KARDEŞ aile ortamında olacak sıkıntılara sabrederek hem ALLAH katında hemde insanlar arasında derecen yükselir inş.herşeyden önce yovanı ayakta totmaya gayret et İNŞ..niyetlerimizi ALLAH için nekadar sağlam tutarsak o kadar bizlr için iyi olur SADATLARIN HİMMET VE BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN İNŞ.S.A.
leman nasılsın senı merak edıyorum.durumlar nasıl bızı bılgılendır senı dusunuyorum.en kısa zamanda cevabını beklıyorum.ALLAHım bızı bırakmasın sonsuza dek.amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.