ne olur bana da dua edin isyerimden cikarmasinlar sıkıntılarimdan kurtulayim rizkim cogalsin sevdigimden ayrilmiyim allah razi olsun
yardim edin
(12 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
kardeşim sana 10 yunus peyganberimizin duasını okudum hediye ettim ne sıkıntın varsa tez zamanda kurtulman dilegiyle.amiiiiiinnnnn
18 yıl önce gönderildi # -
semra kardeş.
Estagfirullahel azim.. İki cihan güneşimizin Hz.MUhammed mustafa (s.a.v.) efendimize salatu selam olsun..Allah ne güzel vekildir o bize yeter..
İnşallah sıkıntılarından kurtulur ve feraha kavusursun..Olanda hayır vardır.Bu dunyamız tarla..Ne ekersek onu biçeriz.Sıkıntılarda dertlerde sevinçlerde ve her halde iken allahın ipinden ayrılmaki allah c.c. rahmet kapılarıyla seni ödüllendirsin..
Selametle..
kardeşim rabbim yar ve yardımcın olsun dualara sarıl rabbim tüm sıkıntını alsın ya rezzak ismi hürmetine bol ve hayırlı rızık kapıları acsın sana selametle
arkadaşım allah yardımcın olsun inşallah bütün sıkıntıların gider iyi düşün arkadaşım iyi olsun
allah c.c. hepinizden razi olsun ne muradiniz varsa dilerim ki herseyin en güzeli sizlerin olur amin
allah yar ve yardımcın olsun kardeşim
semra canım kardeşim allahım hakkında hayırlısını versin üzülme ve dualarını eksik etme sakın sen dualarımızdasın allahım yar ve yardımcın olsun inşallah amin...
allah vicdanı katı olanların yüreğini yumuşatsın merhamet versin şefkat versin allah evsize ev,işyeri olmayana kendi iş yerini mekanını nasip etsin dünyada mekansız ahirette imansız koymasın komşuyu da mal sahibini de hayırlısından nasip etsin seninkine de insaf duygularını yüreğine versin elif allah mim muhammed tez selamet inşallah amin
Allâhu lâ ilâhe illâ huvel Hayyul Kayyûm”
“Yâ Erhamerrahimîn.Yâ Rabbî, Ya Rabbî, Ya Rabbi. Lâ ilâhe illâ ente. Yâ Hannânu Yâ Mennânu.Ya Bedî-us-semâvâtu vel ard. Yâ Zul Celâli vel İkrâm”Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN. İNŞALLAH HERSEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR.
allah sizden razi olsun ne muradiniz varsa veriri insallah
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.