Dua dostlarım,yarın boşanma mahkememiz var. Biliyorsunuz ben boşanmak istemiyorum ama eşim istiyor.Allah rızası için ne olur banada dua edermisiniz.Eşim bu fikrinden vazgeçsin evine yuvasına dönsün hatalarını anlayarak,ıslah olarak ne olur kardeşlerim.Hergün gece gündüz dua etmekteyim ama elimden başka birşey gelmiyor,eşim fikrinden vazgeçiremedim.Peygamber efendimizin (s.a.v.) yüzü suyu hürmetine,okuduğumuz duaların yüzü suyu hürmetine,çocuğumun yüzü suyu hürmetine,yüce rabbim senin izzetin ve hürmetin için,99 esma-i hüsna hürmeti için,ne olur allahım tez vakitte ıslah ederek yuvasına geri dönmesine yardım et allahım ne olur.amin
YARIN MAHKEMEM VAR NE OLUR EŞİMİN BU MAHKEMEDEN VAZGEÇMESİ İÇİN DUA EDERMİSİNİZ
(24 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allahim insallah hakkinda hayirlisi ne ise o netice ile sonuclandirir.. allah yar ve yardimcin olsun.. Allah her zaman yaninda olsun kardesim.. amin
18 yıl önce gönderildi # -
allah ım kabul eylesin dualarınızı inşallah allahım eşinizin gönlüne tekrar ailenizin sevgisini yeşertsin inş ettiğiniz duaların kabulü için 3 ayet el kürsi allahım kabul eyler inşallah amin..
Amin Amin Amin insallah yuvanız en kısa zamanda toparlanır eşin sana geri döner insallah.Rabbbim sizi ayırmasın insallah.Amin
hznlym alllah yardımcın olsun rabbım yuzune baksın dualrını kabul etsın benı bosanma duyunca cok uzuluyorum tez vaktte rabbım esınede ıslah edıp dondersın kelıme bulamıyorum sana soyleyecek sadece gonulden uzuntunun paylasıyorum bılmenı ıstedım allah yar ve yardımcın olsunnn allllah dıyorum allllah buyukkk ıns hayrına olur herseyyy ...................................................................................................................................................................................................................................
allah razı olsun recai kardeşim.bende hep yüce rabbimden hayırlısını diliyorum ,ama istiyorumki şerse hayra çevir yarabbi,ıslah et allahım,hatalarını anlamasına yardım et allahım,yuvamın yıkılmasına izin verme allahım diyorum.İnşallah hepimizin dualarını tez vakitte hayırlı bir şekilde kabul eder.amin.
Değerli kardeşim:
Hakkınızda hayırlısı olsun..Eşiniz neden bu kadar kararlı boşanmak için? Tabii bu sizin özel konularınız, mutlaka oturup konuşmuşsunuzdur..
Allah yar ve yardımcınız olsun..Yuvanızın saadeti için 3 fatiha okuyorum..Allah kabul etsin.
Allah yardımcınız olsun kardeşim gücünüzü sabrınızı arttırsın hakkınızda hayırlar ve kolaylıklar takdir etsin amin amin amin
ALLAH HAKKINDA HAYIRLISI NE İSE MAHKEME O ŞEKİLDE SONUÇLANSIN KARDEŞİM BİLİYOSUN HER ZAMAN DUALARIMIZDA YÜCE MEVLADAN HAYIRLISINI İSTEMEK EN DOĞRUSU ALLAH SANA VE ÇOCUKLARINA AFİYET VERSİN SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA ALSIN KALBİNİ HUZURLA DOLDURSUN İNŞALLAH AMİN...
Rabbim güzelllikler lütfetsin hayırlı neticeler alırsınız inşallah.
Allah yardımcınız olsun18 yıl önce gönderildi # -
Allah hayırlısını versin ve sizin için en uygun olanını tercih etsin inşaallah.
Kevser kardeşim biz eşimle 16 yıl önce tanıştık.7,5 yıl sonra evlendik.8,5 yıllıkda evliyiz.Birden bire ne olduğunu bile anlayamadan eşim evi terk etti,sanki benimde ağzım dilim bağlanmış gibi hiçbirşey diyemedim.Ben hatalarını anlayıp döner diye beklerken mahkeme aşamalarına geldik.Açıkcası ailelerimizde hiç destek olmadılar ayrılmayalım diye.Herkes ayrılmamızı istiyorlardı.Ben ağustos ayında 5 vakit namaz kılmaya başladım,kuranı kerimin türkçesini okudum bitirdim,ondan sonra sanki benim ağzıl dilim çözüldü ve eşimin gitmesine nasıl izin verdim nasıl bu hatayı yaptım diye hergün pişmanlıklarımı yüce rabbime anlattım.birden bire içimdi acı oluştu.sanki eşimin gidişinin 9 aylık acısını 2 aydır yoğunluğuyla yaşıyorum.Şimdi gece güzndüz gözümden yaş dinmeden dua ederek rabbimden hatalarımı telafi etmem için fırsat vermesini diliyorum.İnşallah yüce rabbim bizi ayırmaz. amin
amin güzel kardeşim allahım merhamet etsin size allahım eşinizin kalbine yumuşaklık versin amin..
Du dostlarım hepimizden allah razı olsun.Dilerim yüce rabbim hepimizin dualarını tez vakitte hayırlı bir şekilde kabul eder.Her namaz kıldığımda,her dua ettiğimde burdaki tüm dua dostlarıma ne dertleri varsa deva bulmalarını,ne muratları varsa tez vakitte hayırlı bir şekilde kavuşmalarını diliyorum yüce rabbimden.
ALLAH HAKINNIZDA EN HAYIRLISINI NASİP ETSİN AMİNNN
Benim içimde hep ayrılmıyacakmışız gibi hep bir ümit var.Eşimde çocuğumuzu görmek için eve geldiğinde sanki hiç evden gitmemiş gibi,sanki hiç ayrılmamışız gibi hissediyorum,daha sonra eşime bu dava bitsin,tekrar evine dönmesi için konuştuğumda sanki eşimin yerine başka birisi geliyor sanki birden bire değişiyor ve hayır biz tekrar bir araya gelemyiz diyor ve tüm umutlarımı tekrar kırmış oluyor.Bilmiyorum okuduğumuz dualarlamı sanki değiştiriyor gibi yumuşuyor gibi,ama evden çıkarkende hayır bensiz hayatınıza devam edin dediğindede çok kötü oluyorum.
bu akşam senin için özel dua edicem
Allah razı olsun funda kardeşim,allah ne muradın varsa tez vakitte hayırlı bir şekilde verir inşallah.Bilmiyorum seninle tanışmadık ama sanki seni daha önceden tanıyormuşum gibi bir elektirk oluştu sana karşı.Seni kalben çok seviyorum.Bende artık gündüz çalıştığım için sadece sabah ve yatsı namazlarını vaktinde kılabiliyorum.Namazlarımdan sonra artık yasin suresini,fetih suresini,kenzül arş duasını,ayetel kürsü,ihlas,felak,nas surelerini okuyorum.Okuduğum zamanda burdaki tüm dua dostlarım içinde dua ediyorum inşallah allah kabul eder.
hznlym allah yuvanı tez zamanda kurtarıp eski düzenine dönmen dileğiyle duaların kabul olur inşallah herşeyin hayırlısı allahtan ettiğim dualar senin içinde gelsin allah yardımcımız olsun
Allah yardımcınız olsun size 1 Ayetel Kürsi okudum Allah kabul eder inşaallah
hzlym bende dua edıyorum senın ıcın ayetel kursı okuyorum.okuyabıldıgım kadar okıycam yazarım kac tane oldugunu.RABBİM herseyi görüyor herseyden haberdar vardır bununda bir hikmeti elbet.ınsallah esının bu hale gelmesindeki neden herneyse yok olup gitsin.ALLAH MURADIMIZA NAİL ETSİN.
kardelenler,meryem ve karnevan kardeşim allah hepinizden razı olsun can dostlarım,inşallah okuduğunuz dualrın yüzü suyu hürmetine rabbim gönlünüzdekini hayırlı bir şekilde tez vakitte kabul eder.Mahkememiz başka bir tarihe kaldı inşallah eşim bu süre zarfında boşanmakdan vazgeçer,ıslah olup evine gelir diye dua ediyorum sürekli,rabbim inşallah tez vakitte hayırlı bir şekilde kabul eder.
Rabbim yar ve yardimcin olsun ...Hakkinda hayirli olan olsun ...Üzüntülü günlerin ummadigin mucizelerle son bulsun insallah.Amin.Dularimizdasin
İNŞALLAH İNŞALLAH DÖNER...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.