Cezaevinden melegim sizin için bol bol dualar okumuş okumayada devam ediyomuş dua dostlarına söylersin dedi,şimdi 10dakka telefonla konuştum aglamamak için zor tutuyorum kendimi ama tutamıycam galiba aglıyorum :(...sizlere dualarını iletiyim dedim,çıkıyorum netten dua ve selam ile canım dostlarım melegimin ve benim dualarım sizinle :(...
Cezaevinden melegim sizin için (derin)
(26 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah muhabbetiniz arttirsin kardesim.. her daim yaninizda olsun. insallah tez zamanda kavusursunuz... amin
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun derin abim bizimde dualarımız elif meleğinizle merak etmeyin allahım darda koymasın sizi allahım kavuştursun sizi amin ya rabbi amin..
sübhanallahivebihamdihi sübhanallahilazim ve bihamdihi
derın dua dostum allah yardımcın olusn ıns dun gozlrımı kapattıgımda aklıma geldın senın ıcın ve sevdıgın ıcın ozel dua ettım rabbım tez vaktte kavustursun dıyeee ıanan kalp kalbe karsıymıs bak oda bızım ıcın dua edıyomustuuu ne guzel dımı dualarımzlaa ıns hersey cok guzel olacakk
Allah razı olsun Rabbim bütün sıkıntılarınızı gidersin inşallah
Allah razı olsun. Allah yardımcınız olsun ...
kalbimiz ağrıdığında;dilimiz dolandığına;omuzlarımızın üzerindeki yükün altında ezilirken;
sevilmediğimizde sorulmadığımızda anılmadığımızda . . .
yorulduğumuz zaman vazgeçmeyi düşündüğümüzde
hata ettiğimizde günahın pişmanlığıyla tükenirken. . .
velhasıl yandığımız zaman zulmetin alevinde
ateşi serin ve selametli kılan ALLAH BİZE YETER . . .RABBİM BU HAKSIZLIK KARŞISINDA SANA SIĞINAN ELİFİMİZ VE DİĞER ELİFLERİ YALNIZ BIRAKMA
TUT ONLARIN ELLERİNİ , TUT ONLARIN KALBİNİ ALLAH'IM
SEN TUT Kİ YÜREKLERİ HUZUR DOLSUN ALLAH'IM ...
3 AYETEL KÜRSİ 3 İHLAS 1 FATİHA 21 BESMELE BUGÜNKÜ HEDİYELERİM AMİNDERİNİM HER ŞEY GÖNLÜNE GÖRE OLSUN AMİN
“Hasbunallâhu ve niğmel vekîl, Hasbunallâhu ve niğmel vekîl, Hasbunallâhu ve niğmel vekîl”
Ya Habibi! Elif için yapılan duaların kabulü için vesileler göster ya Rabbî!
“La ilâhe illallâh, Muhammedun abduhû Ya Resûlallah”
“Allahume salli alâ seyyidinâ Muhammedun ve alâ âli seyyidinâ ve nebiyyinâ Muhammed”
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
“Subhâne Rabbike Rabbil ızzeti ammâ yesifûn. Ve selâmun alel murselîn. Velhamdulillâhi Rabbil âlemîn”18 yıl önce gönderildi # -
Kıyamam senin gözünden akan yaşa canım kardeşim.Rabbim o gözyaşlarını tez tez zamanda mutluluk gözyaşlarına çevirsin sevincine ağlayalım beraber.Rabbim seni ve elifimizi korusun ablanızdan size gül kokulu dualar yetişiyor,elifime ve sana huzur olsun ,yüreklerinize serinlik olsun,sevginiz daim olsun.İnşallah düğününüze de gelicem,Rabbim nasip etsin mutluluğunuzu paylaşıcam,ablanın her daim dualarındasın,dualarıma ortaksın benim ahret kardeşim,seni elifi yaradan yalnız bırakmasın,inşallah inşallah tez kavuşun hayırlısıyla.Amin.Amin.Amin.
allahın varlıgına birligine emanet olun her ikinizde rabbim sizi tez zamnda kavuştursun inşallah.....
Allah hepinizden teker teker razı olsun cümle kelime bulamıyorum hepinizi çok seviyorum hepinizin ayrı ayrı degeri yeri var bende,ahret kardeşim gönlüne yüregine saglık iyiki varsınız iyiki..
Rabbime sonsuz hamd şükür senalar olsun sizi bana bagaşladıgı için amin amin amin..
akşam tekrar kuran okucam elifimize derin abi sen üzülme nolur ben inanıyorum allahım en kısa zamanda ferha erdirecek amin inşallah amin..
ALLAHIM TEZ VAKİTTE BU DARLIKTAN KURTAR KARDEŞİMİZİ
benim hislerim kuvvetlidir yakın zamanda bi mucize olacakkk =)
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN EN KISA ZAMANDA KAVUŞTURSUN...
SELAM VE DUALARIMLA...
ALLAHA EMANET OLUN.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun dua dostlarım içimin parçasısınız,Rabbim yaptıgımız duaları katında kabul etsin amin amin amin..
Allah yardımcınız olsun.Rabbim bütün sıkıntılarınızı gidersin.
Saol nadire kardeşim,Rabbim herzaman Yar ve Yardımcımız olsun amin..
allah sıkıntılarınızı def etsin allah başka acılar vermesin allah yardımcınız olsun sabır edin arkadaşım
amin amin amin Allah razı olsun haziran kardeşim..
RABBİM yar ve yardımcınız olsun
allah razıolsun derin abim senden de meleginden de inşallah biran ewwel kavuşursunuz.inşallah hayırlısıyla murada erersiniz bunu canı yüregimden diyorum.ne mutlu size hem seviyor hem seviliyorsunuz allah hayırlısıyla bizlerede nasip eder inşallah
amiiiiiiiiiinnnnn18 yıl önce gönderildi # -
Ey Rabbimiz, "Rabbinize inanin" diyen davetçiyi [peygamberi] isittik, hemen iman ettik. Artik bizim günahlarimizi bagisla, kötülüklerimizi ört, ruhumuzu iyilerle beraber al! Ey Rabbimiz, bize, peygamberlerin vasitasiyla vâdettiklerini de ikram et ve kiyamette bizi rezil-rüsvay etme; süphesiz sen vâdinden caymazsin. (A.Imran 193-194)
bu güzel elif ve derin kulunu görüyosun rabbim onların temiz yüreklerine hayırlı kapılar aç içlerinden ne geçiriyolarsa yüreklerine ver amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
rabbim tez zamanda kavusmayi nasip etsin..onun mucizeleri en olmadik zamanda yetisir..ondanda allah razi olsun..dua dostlarina yaptigi dualar kurtulusuna vesile olur insallah...
ALLAH CC ONDAN RAZI OLSUN. AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.