100 salavat
100 besmele
100 kelime i tevhid
gün boyunca yoldaşınız olsun.. en sevindirici haberler gelsin kulağınıza:)
100 salavat
100 besmele
100 kelime i tevhid
gün boyunca yoldaşınız olsun.. en sevindirici haberler gelsin kulağınıza:)
AMİNN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAHH BİZİM DUALARIMIZDA SANA GÜZEL SENİ MUTLU EDECEK HABERLERE VESİLE OLSUNN
allah razi olsun kardesim
amin amin amin Allah razı olsun Funda'cım bu dualar yüzü suyu hürmetine beklediğim haberi sevindirici ve olumlu şekilde bugün almayı diliyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
recayi içimden bir ses en kısa zamanda iyi bir iş haberi alacağını söylüyor:)
ALLAH RAZI OLSUN FUNDAA KARDEŞİM BİZLERİ HEP GÜZEL DUALARINLA SEVİNDİRİYORSUN ALLAHIM O GÜZEL KALBİNİ NURLANDIRSIN İNŞALLAH AMİN..ALLAHIM SENİDE SEVİNDİRSİN AMİN..
AMİN
Allah razı olsun funda kardeşim,allah herşeyi gönlüne göre verir inşallah.Ben hep senin dualarını okudukça daha iyi oluyorum,mutlu oluyorum.Bende inanayıyorum yüce rabbim hepimizi bir sınavdan geçiriyor,sabrımızı ölçüyor diye.İnşallah bu sınavı hayırlı bir şekilde geçmek hepimize nasip olur.amin.
sağolun arkadaşlar:) dualarım size huzur veriyorsa ne mutlu bana.. rabbim gönlünüzdeki muradlarınızı tez zamanda versin
funda allah razı olsun kardesım dua dostummm ne gbuzel dualar edıyosun rabbım senınde gonlunun muradını versın
bugün sevinçli bi haber alan benimle paylaşsınn amaaa:)
inşallah Fundacım
ıns alırız ılk sıım olurdu fundacım emın ol ama alma sansım bıle yokk
aranıza kanrevan adıyla bir az önce katıldım bir ricam vardı onu yazdım fakat yazımı göremiyorum yardımcı olabılırmısınız neler yapmalıyım yazımın okunabilmesi ve aranıza katılmak için
başlığı neydi?
fundammmm canımmm sen dedın yaaa guzel bırsey olan yazsın yemın edıyroum o kadar umutsuzdum ama olmayacak olduuuu
fundaaaaaaaaaammmm ne dıyım sana mutlu oldum mutluyum allahda cumlemızı mutlu oetsınnnnnnn yaaaaaa rabıım sen nelere kadırsınnnnnn
amin amin amin.. allah sendende razı olsun...
Tüm dualara amin. sendende allah razı olsun funda kardeşim
amiiin
:)
FUNDA KARDEŞ ALLAH RAZI OLSUN ,ALLAH GÖNLÜNE FERAHLIK GÜZELLİKLLER VERSİN ,ÖMRÜN BOYUNCA HEP MUTLU HABERLER,MÜJDELER AL İNŞALLAH AMİNNNN
Allah razı olsun Funda,inşallah beklediğim mucize haberi alırım,bu okudukların sayesinde...
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.