merhabalar. szden canımdan çok sevdiğim, uğruna hic düşünmeden ölebileceğim dostum, arkadaşım kardeşim bildiğim ahiretliğimi canım meleğimi yersiz kıskançlıklarım yüzünden kırdım, küstürdüm ve verdiği en son şansıda kullandım. ben görme özürlüyüm yüzünü görmek istediğim 2 insan var: bir annem biride ahıretliğim. onunla barışmak istiyorum. onunla cennette görüşmek istiyorum. allah rızası için benim için dua edermisiniz? ben konyada yaşıyorum dua etmek için konyadaki bütün yatırları ziyaret ettim. sizdende dua bekliyorum. selamlar...
barışmak istiyorum
(11 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALİ ASLAN KARDEŞİM DUALARIMIZDASINIZ ALLAHIMIN İZNİYLE ALLAHIM TÜM KÜSLERİ BARIŞTIR YA RABBİM SİZİDE TABİ AMİNN..
18 yıl önce gönderildi # -
ALİ ASLAN KARDEŞİMMM HER ZAMAN DUALARIMZDA OLACAKSIN ALAH NE DİLEĞİN VARSA GERÇEKLEŞTİRSİNN
sevgili arkadaşlar inşallah barıştığımız zamanıda sizlerle paylaşırım. canım meleğime kavuşmayı çok istiyorum. ona olan sevgimi anlatacak kelime bulamıyorum. dndan çok şeyler öğrendim. allah benim, sezlerin dualarını kabul etsin inşallah. selamlarımla...
Ve aleyküm selam Ali abim Rabbim hakkıyla sizi kavuştursun ve dostluğunuzu hayra vesile kılsın.
3 ihlas 3 fatiha okuyorum muradınıza vesile olsun inşallah amin
arkadaşlar benim için lütfen dua etmeye devam edin. allah razı olsun. arkadaşlar ben iki yere sayfa açmışım bunları nasıl birleştirebilirim?
YÖNETİMDEN YARDIM İSTEYİN
kardesım ınsallah senı affeder fatıha ve ayatel kursı okuyorum ınsallah allah kabul eder
dua dostları hayırlı sabahlar. ben sizlerle ancak mesaya saatleri içerisinde yazışabiliyorum. çüntü evde bilgisayarım yok. çok güzel dualar alıyorum. inşallah rabbim dualarımızı kubul eder. bütün cümle muradıma erer. sağolun allah razı olsun. allana manet olun selamlarımla...
değerli dua dostlarım. ne olur benim için dua etmeye devam edimiz. her kapıyı açan dualar inşallah beni ve herkezi muradıma erdirecek. ben siteyi tam olarak kullanamıyorum ama inanın sizler içinde dua ediyorum. rabbim darda kalanların yardımcısı olsun. allaha emanet olun. selamlarımla...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.