yaa ınannamıyorum rabbım sen ne buyuksunnn oyle bısey oldu kııı ınananmasın umutsuzca bıseydı ama can dostlarım sızle paylasmak ıstedım bıraz yuregıme su serpıldı hepınız ıcın tum dertlerınızeee derman olsun dıye bu gece ıns kalkacagım teecuh namazımda hepınıze dua edıcemmm
fundaaaaaammm can dostlarımmmmm hepınızee
(27 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Ne oldu kardeşim? Hadi hayırlısı Allah tan..::)
Beni de hatırla arkadaşım..Maddi ve manevi sıkıntılarım var..Allah kabul etsin.Allah razı olsun.
18 yıl önce gönderildi # -
allah razi olsun canim ftm... ne olur sevdigimin bana geri dönmesi icin dua et birtanem...
yüce rabbim ne muradin varsa versin...18 yıl önce gönderildi # -
tum dua dostlarım sızınle paylasmak ıstedım benım ıcın bırsey degısmeyecek ama olsun genede rabbım uzuldugumu gordu ve cvbını verdıııı elhamdullahhhh yaaaaa ne dıyecegımı bılmıyorummmm gece sızın ıcın kalkcam ıns dualrım hep sızleeee
bizde dua istiyoruz :)allah kabul etsin şimdiden amin..
Herşeyin hayırlısı allahtan. banada dua edersen sevinirim.
benim içinde dua edermisin ftm :(
elhamdülillah ... çok sevindim sizin adınıza rabbim çok büyük...
tabıkı nasıl unuturum sızı hep dualarımdasınız valla bazen farkında olmadan hep sıze edıyroum kendımı unutuyorumm adınızı tek tek yazmıyorum ıcınızden bırını unuturda kırarrım dıyeee sevenlrı sevdıgıne borclulara esıyle sorunu oalna esıyle sorunu olana ne derdınız varsaaaaa yuce rabbım tez vakıttte derman versınnnnnn
ftm bende bende varım =)
Amin allah razı olsun sizlerden.
yaa aslında onemlı bısey olmadı duymadım ama hıssettım hıssedıyroumm hepınızee edıcemmmm dua dosalarımmmmm
pnarııımm tabııı nadıre 34 handeemrullah gamze19 kevser tabıkı dıger dostlarım sızı unutmadım sadece sımdı hatta olanalr ama dıger derın zez hazıran yaa dıyroum yaa hepnız ozelsınız sevde33 adaaa daha hepnız sakın unuttum sanmayıdn adını yazmadıgım arkadaslarımmm hepnız aklımda gonlumdesınızzz mervemm oyle heyecanladım kı ınan aklıma gledıkce yazıyorum ısımlerınızı ama karısık yazıyorum sonra anlatamıyroummm18 yıl önce gönderildi # -
ah bitanecim dostum ya Mevlam yüreğindeki coşku her ne ise daim etsin canımmm hayırlara vesile olsun
bi eve gitsem sizlere dualar okuyacağım işten çıkayım =)18 yıl önce gönderildi # -
ftm benide unutma olurmu lütfennnn. allah razı olsun senden
ftm kardeşim çok sevindim mutlu olduğuna,inşallah mutluluğun daim olur.bende senin gibiyim isimler aklıma bazen geliyor bazende gelmiyor ama ben tüm dua dostlarımın hepsinie birden dua ediyorum,inşallah yüce rabbim kabul eder.benide dualarında unutmazsan sevinirim.allah razı olsun canım kardeşim.
tabı unuturmuyum hznlym suzan mervem ısım olark gecmesede dua dostlarım hep sııznle gonlum sıze mutlu oldugumn seyı yazsam umut bıle degıl ama ne bılıyım yettı su anda mutlu olmama bı ısıkbıle degıl aslında ama dogrulugunuda bılmıyorum rabbım bırden verdııı ıstee ne bılıyımmmmmmm ama gece 3de hepınıze gonderıcem dualarımmm ıns
ben sana söylemiştim:))
evet fundammmm dogru soyluyosun dostummm vallahı gonderdıklerın geldı gonlumeee yaa ne dıyııııımmmmmmmm gonlunden ne gecıyosa ne ıstıyosan allah tez vaktte versııınnn ne dıyımmm can dostumm nasıl anlatsam aslında elle tutulur gozle gorulur bırsey yok ama ıcıme gledı bırseylerrr aslı var yada yok ne bılıyım yuzum bıraz guldu hepımızın yuzu gulsun ıns ne sıkıntısı olan varsa
CANM KARDŞM RABBİM İŞALLAH GÖNLÜNDEKİNİ VERCEK...İŞALLAHH...
Kaan abi nasılsın iyimisin.Benim için dua etmiyorsun artık değil mi?unuttun beni
kaaannm bılıyorum adını yazmadım dıye sakın kızma cunku ınaan hepınız tek tek yazamıyroum< ama aklımdasınızzz
Rabbim güzellikler lütfetsin inşallah.
Allahım dünyada ve ahirette iyilikler ve güzellikler nasip eylesin sana. Bizleride o güzel dualarından nasiplenenlerden eylesin:)18 yıl önce gönderildi # -
esselamünaleyküm doğrusu siteyi daha yeni boldum çokta dikatimi çekti.Günümüz şartlarında gerçektende maddiyattan çok manevi sıkıntılar içindeyiz.Butür dorumlarda ferasetli olmak lazım yani herşeyden önce itikadı sağlam tutmalı herşeyin ALLAH tan geldiğine iman etmeliyiz.Çünkü günlük yaşantımızın hersahfasında imtihana tabi totuluyoruz.bu yüzden sürekli DULARLA sıkıntılı kardeşlerimize yardımcı olmalıyız.Hakınızı helal edin CENABI ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ALLAH IN RAHMET VE BEREKETİ BÜTÜN MÜSLÜMANLARIN ÜZERİNE OLSUN İNŞ.SELAMÜNALEYKÜM
ftm dualarında benide unutmazsan sevinirim.allah razı olsun
canım kardeşim dualarında beni anarsan sevinirim allah bütün dualarını kabul eder inşallah amin...
allah razı olsun senden ftm allah ne muradın varsa versin bizim içinde dua ediceksin demek allah razı olsun çok sağol seni nedir bu kadar sevindiren benim için dua yazıcaktın arkadaşım teyzene sorup sen bana demiştin bir dua için onu okuma okumuyorum arkadaşım yardımlarını bekliyorum allaha emanet olasın
ftm ne güzel bizler icinde dua edeceksin banada duanda yer verirsen sevinirim
sevdigim bana geri dönsün
insallah senin icinden gecenlerde bir an önce hayirli olur18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.