ARKADAŞLAR SİZİNLE BİŞEY PAYLAŞMAK İSTİYORUM 2 YILDIR SÜREN Bİ İLİŞKİM VAR VE BEN ARTIK BEKLEMEKTEN SIKILDIMM SORUNLARDAN SIKILDIMM MUTLU OLMAK İSTİYORUM AMA BU GİDİŞLE MUTLULUK BİRAZ ZOR GÖRÜNYO 2 GÜNDÜRDE ÇOK DÜÜŞÜNÜYORUM BİTİRMEYİ BANA AKIL VERİN SABIR SABIR NEREYE KADAR BİLMİYORUMM
YARDIM EDİN PINARR
(10 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Neyi beklemekten sıkıldın canım?
Herşeyin bir sırası ve zamanı var? Allahtan hayırlısını dile..
18 yıl önce gönderildi # -
pınarcım bu arada seni bulmuşken, bana kaç tane fatiha okuyacağını bildirirmisin topiğe gelip..
Allah razı olsun kardeşim..
Gönlün sıkkınsa okuma kardeşim...Az kaldı zaten..Allah a emanet ol.
pınarımmm dua dostum sana bı hadısı serıfı soylemek ıstıyroum tabıkı dualarım senınle ama efendımız dıyor kı benım yarım anlatmam la nakledıyım ben sızı anlattıklarınızla bılırım kalplerını ancak allah bılır yanııı he ne olursa dualrımzla yanındayız ama akıl vermek konusunda kalbını tark kardesım kalbını dınleeee
canım en doğru kararı sen verebilirsin. bize ancak san dua etmek düser, allahımmmm inşallah senin için ne hayırlıysa onu versin güzel yürekli kardeşim,
pınarr cnaım yanlıs anlamamısındır umarım ıns senın ıcın hangısı hayrılıs ıse rabbım karsına cıkarsınnn su 19lu duayı denesen bı dua hıc bosa gıtmezzz ıns
pnarr cım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah
FTM kardeş, şu 19 lu duayı ben sadece yatsıdan sonra yapıcam Allah kabul ederse..
PINARCIM HAKKINDA HAYIRLISI.
KARDEŞİM 1000 FATİHA YI OKUDUK ALLAHA ŞÜKÜR.BİTTİ.
SANA DA 25 ADET YAZDIM KABUL EDERSEN.ALLAH RAZI OLSUN OKURSAN.ALLAH SANA DA HAYIRLISINI VERSİN..
kevser kardes valla allah kabul etsınnn ıns kabul olur bana dusmerz olur demek yada olmaz demek nereye yazdınız anlamdım kı baska yerdemı var benıde bılg kevdser karderss
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.