derin kardesımın sayesınde sızınleyım... ılk once saglık huzur ıstıyorum basta benım ve aılem ıcın ve tabıkı herkes ıcın... ıslerımın yolunda gıtmesı ıcın dua edersenız sevınırım.. tesekkur ederım...
aranıza yenı katıldım dualarınızı beklıyorum
(13 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Hoşgeldiniz, Allah (c.c.) yar ve yardımcınız olsun,Amin. Sıkıntılarınız için 3İhlas 1Fatiha okuyorum sizin için kabul buyrun,
Selam ve dualarımla..18 yıl önce gönderildi # -
Hoşgeldin aramıza dua dostum.Rabbim sana ailene sağlık ve mutluluk versin ve sizi tüm sıkıntılardan kurtarsın inşallah.
3 Ayetel Kürsi okuyorum RAbbim kabul etsin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
Bende aranıza bugün katıldım arkadaşlar!... Yüce Mevla gerçekten kalpten yapılan duaları geri çevirmiyor. Ben düşündümde islamı yaşayamayan sonra da bşaı sıkıştığında onda bir aman arayan insan ne aciz değil mi?...Sonsuzluğun Rabbi olan Allah'ü Teala Tüm sevdiği kullarını bizlere şefaatçi eylesin... Dünyamızı ve Ahiretimizi kolay eylesin.. Bizi nefsimizin eline bırakmasın. Amin
18 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin canım aramıza tabiki ilk önce sağlık istiyoruz ailemiz ve bütün herkez için canım tabiki dua ederim senin için çünkü benimde işlerim yolunda gitmiyor inşallah kabul olur dualarımız
Allah razı olsun saolun dua dostları
Allah (c.c.) sabır ve selamet versin dostlarım.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
Amin binlerce kez amin. Arkadaşlar!!! Lütfen, bana da dua eder misniz? Uzuan zamandır namaz kılmak istiyorum ama bir türlü başlayamadım.
Ne kadar güzel kardeşim bence hiç erteleme şeytanın vesvesi biliyorsun yok bu gün yaparsın, şu dk yaparsın. Senin için en doğrusu bak ne güzel Rabbim o istediği yüreğine açmış ne mükemmel bir duygudur o. Seviliyorsun dua dostum. Bence sende bu sevgiye layık ol kalk abdestini al Yatsı ezanı okunuyor şimdi İstanbul' da hadi abdest al dostum şimdi namaz vakti de kendine her başlangıç güzeldir. Başlamadan devamını getirebilirmisin?? Mevlam bu duyguyu bu hikmeti herkese nasip etsin. Amin. Amin.
sirdastalha 3 Ayel-el Kürsi okuyorum senin için, kabur buyur lütfen.
Çok sağolun..çok iyisiniz Türkan....Çok şaşkınım böyle bir siteden haberim yok..Ve inanılmaz güzel birşey bu...Allah sizden ve sizin gibi müminlerden razı olsun. İnşallah bugün başlayacağım... Çok istiyorum namaz kılmayı. Düşünsenize, insanın bir dostu olduğunda başı sıkıştığında hemen koçar, benim de bir rabbim olmalı gerçek dostum... Burada sürekli okuyorum içim parçalanıyor, sevdiğinden ayrılanları, boşanan evli çiftleri, sevdiğinden ayrılanları..biliyorum ki ben, insanın gerçek sevgisi O'nu yaratan yoktan var eden Rabbinedir. Bizler kullarda ararız ama bulamayınca Ya Rbbimize koşar yada Haşa O'na isyan bayrağını çekeriz. ALlah bizi Yalnızca O'na sevgili kılsın.. Yalnızca bizi dostlarından eylesin..Teşekkürler
Rabbim namazlarını kabul etsin, daim eylesin. İnşallah. AMİN.
Selam ve dualarımla..18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim size ve sevdilerinize dünyada ve ahirette iyilikve güzellikler nasip etsin. amin
allah hayırlara vesile eylesin her dualarınızı
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.